Na nog geen 2600 km en een week na een servicebeurt ging de aansturingsmotor in het voorwiel kapot. Dit terwijl ik op vakantie was. Een dure grap en geen garantie. Rechtstreeks Telefonisch contact opnemen met een servicepunt die de motor had vervangen om te checken of ik daar per abuis onze hondenmand vergeten was mee te nemen, lukt niet. Alles gaat via de onderbezette centrale. Pas na 4 dagen en boos reageren op Twitter belde ze terug dat de mand inderdaad nog in Apeldoorn stond. De Stella servicepunten hebben zelf geen telefoon. ???????????? Als je dan met een lekke band ergens op de heide staat, moet je zelf contact opnemen met fietsenwinkels in de buurt of die bereid zijn je band met voorrang te plakken, dat doet de verzekering niet en ook plakken ze de band met een serviceauto niet. Het was kiezen om 2 uur te wachten op een bus die je daar heen zou brengen, of zelf maar 7 km te lopen met de fiets aan de hand. Een waardeloze verzekering.
Beste Gerard, Wat vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg. Mijn oprechte excuses hiervoor! Ik kan mij goed voorstellen dat dit enorm zuur is tijdens een vakantie. Ik zal je feedback doorzetten naar de juiste afdeling om onze service te kunnen blijven verbeteren. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Stella Fietsen bedankt Mijn ouders hebben een aantal jaren lekker gefietst op een stella fiets en daarom hebben ze beide besloten ze in te ruilen voor een nieuwe. Op advies van de verkoper zijn ze van een voorwielmotor overgestapt op een middenmotor en alles helemaal automatisch. Omdat het hier een geheel nieuw model betreft was deze nog niet beschikbaar om een proefritje te gaan maken. Achteraf gezien niet handig, maar wel gebeurt. Op dit moment hebben de fietsen elk een catalogus waarde van 2800 euro. Ze zijn teruggegaan naar de winkel in Assen en hebben aangegeven dat ze niet kunnen wennen aan de nieuwe fiets en dat ze erg zwaar trappen, ter plaatse zijn de instellingen gecontroleerd en hiermee was niets bijzonders aan de hand. In overleg met de aanwezige verkopers is besloten toch nog even op een exemplaar te gaan proefrijden met een voorwielmotor. Eigenlijk direct kwam het vertrouwde gevoel weer terug. De verkoopster gaf daarbij ook aan dat het advies niet goed is geweest en dat ze dus een verkeerd model fiets hebben aangeschaft. De fiets met voorwielmotor kost 1600 euro volgens de catalogus. De verkoopster heeft contact opgenomen met het customer service center om de fietsen met elk ongeveer 350 km te gaan inruilen, ze kon hier zelf geen beslissing in nemen. Stella Fietsen heeft aangegeven dat de fietsen omgeruild kunnen worden met bij betaling van 100 euro per fiets. Snel gerekend is dat 2800 - 1600 = 1200 + 100 = 1300 euro, dat betekend een afschrijving van 3,71 euro per kilometer. Zoals pa zegt is dat meer als bij een Rolls-Royce. Ze zijn niet op dit geweldige bod ingegaan en zijn heel erg teleurgesteld in Stella fietsen.
Beste Eddie, Wat een vervelend verhaal, mijn excuses hiervoor. Ik lees dat er inmiddels al wel het e.e.a. is besproken. Zou je per e-mail de contactgegevens willen sturen van je ouders? Dit kan je sturen naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht nogmaals mee willen sturen? Ik ga dan bekijken wat ik of een andere afdeling hierin nog kunnen betekenen. ^Melissa
2 nieuwe nantes fietsen met de duurdere accu gekocht. De in het vooruitzicht gestelde actieradius tot 185 km afhankelijk van de gekozen ondersteuning is onjuist. Er had moeten staan MAXIMAAL 110km bij de laagste ondersteuning op standje 1. Veel geld kwijt om een ritje van maximaal 50 km te kunnen maken, je moet immers ook terug naar huis.
Beste Rob, Wat vervelend om te lezen dat dit je ervaring is met Stella, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat het inmiddels in behandeling ligt. De betreffende afdeling neemt hier nog telefonisch contact met je over op. Mijn oprechte excuses voor het ongemak! ^Melissa
Werd vriendelijk geholpen, maar wel één nadeel.....ik wilde ook een stuur tasje maar helaas niets daar van in de winkel , kon wel besteld worden maar kopen zonder iets te zien vindt ik helemaal niets vroeg ook natuurlijk wat dit eventueel gaat kosten ? Kreeg als antwoord ik zou het niet weten. Kunt U mij hier over bellen ?? Nee dat kon niet , want dan moeten ze honderden mensen gaan bellen. Vond ik geen prettig antwoord, had ik niet van Stella verwacht.
Goedemiddag Lauisa, Fijn om te lezen dat je wel goed geadviseerd en geholpen bent in één van onze filialen. Ik heb je bericht neergelegd bij de juiste afdeling om te bekijken of we nog wat voor je kunnen betekenen. Zij nemen hier nog telefonisch contact met je over op. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0341-252266. ^Melissa
was vandaag in een van de vestigingen en eigenlijk gelokt door de inruilpremie. Had inmiddels de actiefolder in huis en de daar vermelde prijzen zijn op zich aantrekkelijk. Wat denk je gaat die inruilkorting niet van de actieprijs af maar van de brutoprijs die weer €500 hoger is. Inruilen doen ze liever niet gezien de belachelijke prijs die je voor je inruilfiets terug krijgt. Kwam dus van een behoorlijke koude kermis thuis. Mooi adverteren kunnen ze maar als puntje bij paaltje komt proberen ze je een poot uit te draaien
Goedemiddag Corne, Wat ontzettend jammer om te horen dat dit je eerste ervaring met ons is. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Stella leverd geen service een en al klachten die op hun site verwijderd worden en je wordt geblokt dan. Het is een ramp mensen moeten weken wachten op reparaties servies wat ze in advertenties vertellen klopt niet monteurs hebben geen kennis er werd mijn verteld er zitten geen lagers in het achterwiel , het achterwiel is er niet uitgeweest ( ik stond er zelf bij ) wij doen dit met een spreider een spreider kan je niet gebruiken voor een Stella frame. En ga zo maar door stuurde me op mijn fiets weg waarvan het achterwiel speling heeft volgens de monteur kon ik hier best mee op vakantie . Het vreemde was dat er drie mensen stonden die er klaar mee waren met Stella er kwamen nog twee achter buren van de Stella bij staan meneer een en al narigheid wij zijn er klaar mee. De fiets staat nu bij een onafhankelijke fietsenmaker die gaat kijken wat er allemaal fout zit en hier foto's van maken . VOOR ONS NOOIT MEER STELLA.
Goedemiddag Gerrit, Wat een vervelend verhaal, dit is uiteraard niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak! Mocht ik toch nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Al negen jaar klant van Stella en altijd tevreden geweest en al aan onze derde fiets bezig, maar nu is de service zeer slecht!! We zijn nu al weken bezig om een verzekering op te zeggen, maar krijgen niemand te spreken behalve de telefoniste , die ons alleen maar in de wacht zet. Of ze belooft, dat we terug gebeld worden, wat niet gebeurt. Of een onderdeel bestellen en dan komt de monteur zonder betreffend onderdeel, met als smoes, dat we dat beter niet kunnen plaatsen (het gaat hier om een track&trace) zonder duidelijke reden!!?? Wat is er aan de hand met Stella? Ze hebben duidelijk hun zaakjes niet op orde. Wanneer ik een fiets koop kan de service niet op, maar momenteel is de service een drama. Wij zijn klant af en gaan naar de concurrent.
Goedemiddag Arno, Wat een vervelend verhaal, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag tevreden klanten, mijn excuses dan ook voor het ongemak wat is ontstaan! Ik zie dat het inmiddels bij ons in behandeling ligt. Ik heb je bericht bij de huidige melding geplaatst. De betreffende afdeling neemt nog telefonisch contact met je op. Ik ga er vanuit dat het opgelost wordt. Mocht je in de tussentijd nog met vragen zitten, neem dan gerust contact op via 0341-252266. ^Melissa
Op 27-06-2020 heb ik in testcentrum Waddinxveen een Stella City Black comfort S met terugtraprem gekocht .Na ongeveer een week bleek het toch een te kleine maat te zijn.Na overleg in Waddinxveen werd mij toe gezegd,dat ik een nieuwe grotere maat fiets kreeg.Deze is reeds afgeleverd. Hierbij wil ik testcentrum Waddinxveen van harte bedanken voor de uitstekende SERVICE Henk Stoel.
Beste Henk, Bedankt voor het delen van je positieve review. Ik zal ervoor zorgen dat de complimenten bij de collega's in Waddinxveen terecht komen. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Melissa
Slechte verkoopservice in Den Bosch. De verkoper loog over het vermogen van de fiets, die was 40nm en hij wilde volhouden dat het 60nm was. Toen ik nog een andere fiets wilde proberen moest ik hem zowat achterna lopen, daarna zat hij bij 2 andere mensen aan tafel, die zomaar binnen waren gelopen, terwijl ik een afspraak had, en had duidelijk geen zin meer om mij te helpen. Zijn toon en houding waren intimiderend, wij zijn weggegaan en ik heb ergens anders een fiets gekocht. Voor mij nooit meer Stella.
Goedemiddag Yvonne, Wat ontzettend jammer om te horen dat de keus niet op een Stella fiets is gevallen. We zullen je feedback meenemen om onze service te kunnen blijven verbeteren. Ik wens je veel fietsplezier toe met je huidige fiets! ^Melissa
Tijdens mijn vakantie in Naarden ben ik uitstekend geholpen door de medewerker van het filiaal in die plaats. Chapeau voor de klantvriendelijke medewerker.
Beste Hans, Bedankt voor de 10 sterren! Hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door mijn collega in het filiaal in Naarden. Ik geef de complimenten door. Ik wens je veel fietsplezier! ^Melissa
2 fietsen gekocht bij Stella in juni. Door een computer storing kon de factuur bij het ophalen van de fietsen niet uitgeprint worden. Na 2 weken deze eindelijk ontvangen, bleek het bedrag totaal anders dan wat ik betaald heb. Dus ik gemaild en gebeld, na weer 2 weken een nieuwe mail met alleen een nieuwe factuur, geen antwoorden op mijn vragen niets. Wat bleek deze factuur was weer anders met weer een andere prijs. Na 1.5 maand ben ik 4 facturen verder die elke keer weer anders zijn, dit omdat Stella nogal moeite heeft met incl en excl BTW. Uiteindelijk wel antwoord gekregen op mijn vraag, maar antwoord was wel zorgelijk te noemen. Daarnaast let wel; als je een korting krijg bij Stella fietsen is dit dus INCL BTW. Heb jij dus een mooie korting ontvangen van Stella van bv 2100 EUR dan is dit eigenlijk maar 1700 EUR. Volgens de administratie van stella is dit niet het geval, maar alleen de verschillende facturen bevestigen dit al. Daarnaast zou er nog een adapter nageleverd moeten worden, heb ik van de week ook daar maar weer eens achteraan gebeld, tja dat waren ze even vergeten. Ik hoop dat die ondertussen onderweg is. Kortom administratie niet op orde en service echt beneden peil. Tot op heden bevallen overigens de fietsen wel goed, wat een kein pluspuntje is!
Beste Fam. Schoon, Wat een vervelend verhaal, dat is uiteraard niet de bedoeling. Mijn excuses voor het ongemak wat hierin is ontstaan! Is het inmiddels voor je opgelost of zijn er nog vragen? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ik kwam zonder afspraak langs om mijn ketting te laten spannen en werd direct en gratis geholpen met nog een lekkere kop koffie erbij.
Beste Kees, Bedankt voor het delen van je positieve review! Ik wens je veilige fietskilometers toe. ^Melissa
Heb op dit moment een beetje gemengde gevoelens over een aankoop, begin deze maand in Ridderkerk geweest voor eigenlijk een orrientatie maar wel met afspraak. was druk in de winkel waardoor er ook klanten zonder afspraak stonden, jammer dat deze voor gingen ontdanks de afspraak het aanbod in herenfietsen is zeer beperkt maar omdat ik zelf wat slechter met de knieen wordt kwam de verkoper met het idee ook voor mij een unisex model te nemen (vreemd genoeg werd er niet gesproken over de al door mij bekeken vicenza maar kwam men gelijk op de livorno, helaas is die niet leverbaar in de kleuren uit de folder en de fietsen uit de winkel, de kleur die nu leverbaar is was alleen vanaf een plaatje te zien (erg jammer omdat de huidige kleuren toch eigenlijk mijn voorkeur hadden testrit en uitproberen verder prima dus besloten er 2 te bestellen omdat deze gemaakt moeten worden zit er een levertijd op dus niet zoals geadverteerd levering met 5 dagen verkoper had het over een week of 3 maar in de factuur word er gesproken over levering weer 42/43 en dat is dus 10 weken verder en dan ophalen in Nunspeet zelf. Houd een beetje mijn hart vast hoe het met de levering zal gaan mede omdat ik nu steeds vaker vrij negatieve beoordelingen aantref maar wacht het nog even af en hoop event later positiever te kunnen reageren
Beste Bruno, Wat vervelend om te lezen dat dit je eerste ervaring is met Stella. Ik kan mij goed voorstellen dat je al heerlijk had willen fietsen. We zullen je feedback meenemen om onze service te kunnen blijven verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via 0341-252266. ^Melissa
Mijn Stella Livorno met Shimano-middenmotor heeft wat problemen gekend en dat in 4,5 maand. Zou niet mogen bij een spiksplinternieuwe best dure fiets. Maar deze zijn prima opgelost. 1e: Kunststof zadeldop viel er onderuit: NIEUW ZADEL gekregen. 2e: Versnelling trapte door. Gebeld, afspraak in Ridderkerk, VERSNELLING BIJGESTELD en prima geholpen. 3e: Lekke voorband (nog geen 300 km. gereden). Het moeten lekvrije banden zijn toch? Gebeld, eerst NIEUWE VENTIELEN gekregen en daarna kosteloos NIEUWE BINNENBAND ontvangen. Vanwege de drukte bij Stella, konden we zelf een fietsenmaker uitzoeken en de rekening opsturen. Zelf maar geplaatst, ging sneller. Er werd niet moeilijk gedaan, maar nu hoop ik toch dat ik nog een aantal "probleemloze" kilometers kan gaan fietsen. Het fietsje zelf fiets prima.
Beste Betty, Fijn om te lezen dat de fiets je goed bevalt, maar vervelend om te zien dat er al wat mankementen zijn geweest. Mijn excuses hiervoor. Gelukkig zijn deze goed opgelost, zie ik! Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op via 0341-252266. Ik wens je veel veilige fietskilometers toe. ^Melissa
Vanochtend wilden wij vanaf ons campingadres in Nederland boodschappen gaan doen. Helaas bleek onze accu defect te zijn. Vanaf 09.30 uur konden we bellen. Na 45 minuten in de wacht te hebben gehangen onder de muzikale begeleiding van een song die ik nu helaas kan dromen, vertelde de telefoniste dat ik zo teruggebeld zou worden. Het jaartal heeft ze er niet bijgenoemd. Zelf bellen naar een servicepoint om te vragen of zij een accu op voorraad hebben is niet mogelijk. Dat heeft Stella keurig afgeschermd. Je wordt totaal afhankelijk gemaakt van een centraal nummer waarbij je overgeleverd bent aan de goodwill van de telefoniste. Mijn volgende fiets koop ik gewoon weer bij de plaatselijke fietsenzaak. Deze hebben gelukkig wel verstand van service. Goodbye Stella
Beste Tim, Wat ontzettend jammer om te horen dat je geen goede ervaringen hebt met de nazorg. Dat zien we natuurlijk graag anders. Is er inmiddels contact met je geweest? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ik heb mijn zadel al vaak opnieuw omhoog gezet. Monteur ook al een paar keer. Zaterdag was ik in het service center in Houten. Verteld wat er aan de hand was. Werd niet serieus genomen. Krijg knie klachten van het fietsen op fiets met te laag zadel. Vanochtend 15 minuten in de wacht gestaan voor ik iemand aan de telefoon had. Er gaat overlegd worden.Ik wordt terug gebeld........misschien vandaag......anders morgen. Hoop dat mijn probleem nu wel opgelost gaat worden.
Beste Adrie, Het is zeker niet onze bedoeling om je het gevoel te geven dat je niet serieus genomen wordt. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik kan mij goed voorstellen dat zo'n ervaring erg vervelend is. Het ligt op dit moment bij de betreffende afdeling in behandeling, daarbij voeg ik dit bericht ook toe. Ik ga er vanuit dat er een goede oplossing zal komen. Mocht je in de tussentijd nog met vragen zitten, neem dan gerust contact op via 0341-252266. ^Melissa
Ok! Hierbij het verhaal die mij vanmorgen is doorgebeld van uit Frankrijk ! Mijn kleindochter heeft een E-Bike aangekocht bij Stella e-Bike in Kuurne- België een fiets gekocht op 14-07-2020. Blijkbaar was de nieuwe fiets niet in orde en is zij terug met de E-Bike naar de winkel geweest..De verkoper vertelde haar dat deze serie fietsen eigenlijk een fout hadden en niet verkocht mochten worden ! Ze kreeg een testfiets met de belofte van een nieuwe te krijgen … ook moest zij de boord documenten afgeven .. tot op heden geen nieuwe fiets en was de Verkoper zeker niet klantvriendelijk !!! Zelf heeft mijn dochter gelukkig een paar copy’s kunnen nemen , anders hadden wij geen enkel bewijs van aankoop Al een paar keer een klachten mail met bevestiging gehad uit Nederland maar verder NIETS ! Wij zouden graag zo spoedig mogelijk een oplossing krijgen want dit is werkelijk niet te verklaren !
Goedemiddag Yvette, Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg. Dat zien we natuurlijk graag anders. Is er inmiddels contact met je geweest? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Ontzettend tevreden over Stella Fietsen te Nunspeet. Vriendelijk personeel en uitstekend geholpen door deze drie toppers: Joery, Jeroen en Arnaut super bedankt voor jullie inzet en goede hulp. Dankzij jullie rijden we in korte tijd op twee hele fijne en mooi uitziende Stella fietsen, type Vicenza 2021 met voorwielmotor en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Beste Bert, Bedankt voor je lovende woorden, hier zijn wij erg blij mee! Ik zorg ervoor dat de complimenten terecht komen bij de betreffende collega's. Namens Stella heel veel plezierige fietskilometers toegewenst! ^Melissa
Bij verkoop was alles perfect garantie etc geen probleem Echter problemen met uitvallen motor Blijkt dat het bedieningscomponentje garantie is maar de arbeid moet je betalen let op dit gaat per 20 minuten Stuur je een mail krijg je geen antwoord Bel je is het antwoord wij zijn druk sorry voor het ongemak Met stella heb je wat te stellen Gr
Beste Jan, Wat vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg. Dat is uiteraard niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor! Is er inmiddels contact met je geweest hierover? Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg er dan voor dat deze bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Begin juli naar vestiging Apeldoorn geweest om ons te laten informeren over de aankoop van twee fietsen. Fijn geholpen door een jonge verkoper die ons alles keurig heeft uitgelegd. Keuze gemaakt maar er was een klein probleem de fiets die we uitgezocht hadden stond er wel maar niet in de kleur die we wilden hebben. Geen probleem stond wel in Nunspeet. Naar Nunspeet afgereisd en ook weer geholpen door zeer vriendelijke verkoper. Op mijn vraag wanneer de fietsen geleverd zouden worden werd er even overlegd en werd het 17 augustus. Gelijk gezegd dat niet kon omdat wij dan vakantie gepland hadden en dat dan de deal niet doorging en we in het voorjaar 2121 de fietsen zouden kopen omdat we in de herfst en winter weinig fietstochten maken. Verkoper vroeg of wij de fietsen niet op konden halen in Nunspeet, dan was dat geen probleem. Afgesproken op 11 Aug. Vorige week gebeld door Stella dat dat niet door kon gaan dat de nieuwe datum 12 Aug werd. Kregen een mail van Stella om de afspraak te bevestigen en een verzoek om de factuur een week van te voren te voldoen om de afhandeling bij het afleveren te bespoedigen Rekening betaald en volgende dag een telefoontje dat het niet doorgaat fietsen worden nu geleverd op 7 september..... Als we dat geweten hadden hadden we de fietsen nooit gekocht. Nu gaan de fietsen de schuur in om af en toe gebruikt te worden tot het voorjaar. Onze fout was om de afeveringdatum niet op de factuur te laten zetten. Wel vind ik het toevallig dat toen we de factuur betaald hadden de levering opeens niet door kon gaan. Ook een paar gebeld met Stella maar na meer dan 30 minuten in de wacht gestaan te hebben dat maar opgegeven. Een ding is zeker. Komen geen afspraken na maar omdat je betaald hebt kun je geen kant op...
Goedemiddag Bart, Fijn om te lezen dat jullie bij de verkoop goed geadviseerd en geholpen zijn. Vervelend om te lezen dat de ophaaldatum is uitgesteld. Mijn oprechte excuses voor het ongemak! Ik kan mij goed voorstellen dat jullie eerder gebruik hadden willen maken van de fietsen, zeker nu het nog wat langer licht is. Ik heb je bericht neergelegd bij de juiste afdeling om te bekijken wat we nog voor je kunnen betekenen hierin. Zij nemen hier nog telefonisch contact met je over op. Mocht je in de tussentijd nog met vragen zitten, neem dan gerust contact op met ons via 0341-252266. ^Melissa
een zeer vervelende winkel om iets te kunnen kopen of zien wil gewoon een fiets kopen zonder dat ik eerst gegevens in moet vullen om een brochure te mogen zien wil gewoon een fiets aanklikken en dan eventueel opties aanklikken daarna naam en adres en betalen maar fiets opsturen of eventueel in de buurt afhalen en klaar is kees dus niet zo moeilijk geneuzel als ze doen bij dit merk gewoon zwaar waardeloos
Goedemiddag Smit, Jammer om te horen dat de keus niet op een Stella fiets is gevallen. Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. ^Melissa
Net in filiaal Assen geweest. Helaas niet kunnen slagen voor de oranje fiets met riemaandrijving. Schandalig dat het personeel met deze temperaturen moet werken zonder airco!!
Beste Esmee, Wat jammer om te lezen dat je keuze niet op een Stella is gevallen! Ik zal je feedback doorzetten naar de juiste afdeling. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. ^Melissa
Vorige maand een Comso Pearl gekocht. In beginsel geen problemen mee gehad. Echter, nu is mijn achterband al uit elkaar geklapt. Er zaten op meerdere plekken gaten. Hiervoor heb ik de ANWB langs laten komen, maar die gaven aan dat de band niet meer plakbaar was en compleet overleden. Gelukkig heeft de ANWB de band kunnen vervangen door een tijdelijke band zodat ik weer op weg kon. Direct de dag daarna Stella gebeld voor een servidebeurt. Blijkt dat dit aan huis meteen 35 euro extra kost (dit vergeten ze erbij te zeggen wanneer je de fiets koopt en wanneer ze schrijven dat ze 'graag aan huis langskomen'. Tevens blijkt dan ook dat ze anderhalve week nodig hebben om een keer langs te kunnen komen, en dan kunnen ze daarbij geen tijd aangeven. Nu kan ik wel een ochtend of een middag vrij nemen, maar niet een hele dag om thuis te zitten in afwachting van Stella. Desalniettemin is het voor Stella niet mogelijk om (ondanks hun service-gerichtheid) een tijdsslot te reserveren. Derhalve moet ik de servicebeurt ook nog eens uitstellen en hier een vrije dag voor opnemen. Dan komt daar nog eens een extra probleem bij: om mijn garantie niet te verliezen mag ik niet meer dan 500 km rijden voordat Stella langskomt voor mijn eerste servicebeurt. Aangezien die eerste servicebeurt lang op zich laat wachten, moet ik nu de fiets in de stalling laten staan om niet over die 500 km te komen. Kortom, bizar slechte service.
Beste Wilco, Wat ontzettend jammer dat je geen goede ervaring hebt met de nazorg. Dat zien we graag anders. We zullen je feedback meenemen om onze service te kunnen blijven verbeteren. Mijn excuses voor het ongemak! Ik zie dat de servicebeurt inmiddels is uitgevoerd. Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact op via 0341-252266. ^Melissa
Afgelopen Pinksteren 2 fietsen gekocht. Zouden uiterlijk week 28 geleverd worden. Dus niet. De damesfiets was niet leverbaar. Veel gebeld en dan iedere keer de belofte krijgen dat je teruggebeld zou worden. Zelfs deze afspraken komen ze niet na. Na heel veel zeuren zouden de fietsen a.s. dinsdag geleverd gaan worden. Tot onze grote verbazing en vooral ergenis net een telefoontje gehad dat de levering niet kon plaatsvinden. Nu was het excuus ineens "corona". Wij zijn helemaal klaar met Stella fietsen en hebben aangegeven de opdracht tot levering te annuleren en geen Stella fietsen te willen. We gaan wel naar de concurrent. Zou ook niemand een aanbeveling doen om met Stella fietsen in zee te gaan
Goedemiddag J.C., Wat ontzettend jammer om te horen dat dit jullie eerste ervaring is met Stella. Dat zien we natuurlijk graag anders, mijn oprechte excuses hiervoor! Ik kan mij goed voorstellen dat het vervelend is dat je nog geen gebruik kan maken van de bestelde fietsen. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest hierover. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, stuur dan gerust een e-mail met daarin je contactgegevens (postcode en ordernummer) naar [email protected] ovv Kiyoh. Zou je daarbij je bericht mee willen sturen? Ik zorg ervoor dat je bericht dan bij de juiste afdeling terecht komt. ^Melissa
Met enige aarzeling, vanwege minder goede recensies toch in Best 2 Stella fietsen gekocht op 26 juli. De mooie morena dark green en de livorno pebble. Uitstekend geholpen door verkoper Nick. Goed geadviseerd en uitgebreid de 2 fietsen kunnen testen. Nick legde ook uit waarom ze wat problemen hadden nadat de vraag gigantisch is gestegen in de corona periode. Een dag later de bevestiging in de mailbox met een levertijd zoals afgesproken. Cw 34/35. 5 aug gebeld om de leverdatum te bevestigen voor 11 aug. Wauw. Zelfs weken eerder dan belooft. Op 11 aug komt de Stella bus keurig op tijd met de 2 fietsen. Super. Jacco legt alles keurig uit en stelt de fietsen af. Wij zijn erg tevreden. Top!
Beste Clemens, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te lezen dat jullie goed geadviseerd en geholpen zijn in ons filiaal in Best. Namens Stella wens ik jullie veel plezierige fietskilometers! ^Melissa