Waardeloos

Begin Mei is de accu oplader kapot gegaan. Een nieuwe besteld bij Stella, maar deze zijn niet leverbaar voorlopig. Omdat Stella zijn eigen stekker aansluitingen heeft past een ander merk oplader niet.!! Dus nu al ruim twee maanden niet kunnen fietsen met heel mooi weer!!! Eind Juni zouden er nieuwe geleverd worden, maar niets gehoord van Stella. Terwijl belooft is contact met mij op te nemen. Koop dus nooit een Stella!!!!!!!!!!!!!! Allemaal onderdelen die alleen bij hun te koop zijn zodat je afhankelijk bent van ..........

Super goede fiets, service kan beter!

Bij Stella Naarden een fiets bekeken en gereserveerd, deze zou ik paar dagen later ophalen. Op de afgesproken ophaaldag had ik de fiets per direct betaald. Doordat de fiets niet gereed stond en dus ook niet door de verkoper was nagekeken (wat ik al sowieso belachelijk vond) werd het ophaaldatum uitgesteld. Ondertussen heb ik meerdere malen contact opgenomen met jullie klantenservice om de factuur en het garantiecertificaat zo spoedig mogelijk toegestuurd te krijgen. Elk keer hoor ik echter hetzelfde verhaal: factuur krijgt u vandaag eind vd dag op de mail. Wij zijn nu 2 weken verder en ik heb nog steeds niks op mijn mail gehad ook niet via de post. Ik ben zeer tevreden met mijn e-bike maar wel teleurgesteld door jullie service!!!

Houten: Heiko is sympathiek en professioneel

Levertijd was langer dan beloofd, levering op afgesproken tijd. Slee van de accu zit half los, vandaag langsgegaan en ik werd professioneel geholpen door Heiko, de slede wordt volgende week thuis vervangen. Nog wat tips meegekregen en een zadel geruild. Super-service, dank je wel!

Super, geweldig

Super goede service en een prima prijs

"Marius Team" Subliem

Als je besluit een elektrische fiets te kopen, maakt het grote aanbod het kiezen niet gemakkelijk. Na een uitgebreide survey viel onze keuze op Stella Fietsen. Vervolgens komt de volgende stap van het aankoop proces: een bezoek aan de winkel/showroom. Voor mij was dat de Stella vestiging in Hengelo (Ov). Doorslaggevend in deze fase is dan hoe je wordt benaderd, voorgelicht en begeleid. Het team van Stella Fietsen Hengelo o.l.v. Marius is zeer klantvriendelijk en uiterst vakbekwaam. Ze luisteren goed naar jouw wensen; komen met suggesties en adviezen. Kortom, ze assisteren jou op een prettige en kundige wijze bij het bepalen van jouw keuze. Uiteindelijk werden het twee e-bikes. Kort samengevat: Het "Marius Team" is Subliem!

Relaxte, prettige en vriendelijke bejegening in Badhoevedorp begin juli 2020.

Sterk punt: geen gladde verkooppraatjes van Nils, een verademing ! geen enkele haast.

Focus op verkoop maar de service laat te wensen over!

Vorig jaar 2 Livorno fietsen gekocht waarbij alles uit de kast werd gehaald. Er werd direct gereageerd en konden zowaar elk tijdstip opgeven en ze kwamen langs met de bus. Eenmaal de fietsen in bezit waren er al problemen in de vorm van los zittende onderdelen. Afspraak maken, maar dan begint het. Amper bereikbaar en ze komen wanneer het Stella uitkomt. Dit jaar wederom problemen maar nu met uitvallen van het elektrisch systeem en weer een heel gedoe met het maken van een afspraak. Fiets gemaakt volgens garantie en toch moeten betalen? Op de site staat duidelijk dat er geen kosten zijn onder garantie. Hierover opheldering gevraagd maar tot op de dag van vandaag nog niets vernomen. De whatsapp waarop eerst contact was, was ineens opgegeven. Het mooiste van alles was dat ze op de site onder garantie de zin "wij rekenen geen voorrijkosten" ineens hebben verwijderd? Beste mensen let op het stuk service want dit is wel belangrijk gezien je een lange tijd gebruik maak van je fiets. Kijk ook eens naar de lokale dealer, zij hebben ook mooie acties en is er een probleem kan je er zo terecht.

Slecht

Ik was benaderd voor een gratis service beurt voor mijn fiets, ik had net mijn enkel gebroken dus heb gevraagd om mij na een aantal weken weer terug te bellen. Geen telefoon gehad, zelf maar een mail gestuurd, weer geen reactie. Ondertussen de tweede mail de deur uit. Ik hoor niks van ze. Dat noem ik zeer klant onvriendelijk maar ik laat er er niet bij zitten Stella Nunspeet, u hoort nog van mij.

zeer vriendelijk

zeer klantvriendelijk. We hadden vergeten de oplader mee te nemen op vakantie en kregen er direct eentje mee. Super.

Schandalig

25-06-2020 een nieuwe stella fiets van €3000 bezorgd en 2 uur later aan de telefoon ivm ontbreken van de adapter zo dat we de accu niet kunnen opladen mevrouw van stella Nunspeet zegt U wordt zo terug gebeld NEE ze moet nog bellen gisteren stella Ridderkerk gebeld nemen niet OP vandaag 45 minuten aan de lijntje gehouden door een band stella Ridderkerk neemt niet op. 26-06 2020 via chat stella Nunspeet aan de line we sturen de Adapter op MOET nog binnen komen....Kom die fiets halen en ik wil me geld terug... wat een schandalige service gr. Henny van Bruggen

tranen staan in mijng ogen zo slecht

De aankoop eind nov ging al mis, diverse valse beloften maar uiteindelijk na veel belletjes en volhouden had ik een fiets thuis. Eerlijk: fijne fiets en heb er al een paar maanden plezier van. De accu kreeg ik er na een paar weken al niet meer uit maar buiten hebben wij een stroompunt, geen probleem. Gisteren ver gefietst, had nog 25 km over. Toch besloten op te laden zodat ik vandaag weer op pad kan, alles ging zoals altijd. Lader gaf vol aan, afgekoppeld. Vanochtend ging de elektriciteit niet meer aan van mijn fiets. Stella 'service' gebeld. Zij beweren dat het de oplader is (maar in mijn beleving kan dat niet want de fiets was zeker niet leeg gisteren). Ze willen een nieuwe oplader sturen maar die zijn niet geleverd en dus gaat dat een maand duren. Inspectie aan huis kan, maar dat kost mij 20 euro. Aangezien ik toch echt graag wil fietsen en ik verwacht dat de oplader helemaal niet het probleem is maak ik deze afspraak. Dit kan pas over 11 dagen, eerder helemaal vol en een tijd is ook nog niet aan te geven. Kortom: fiets van 1500 euro, na ruim een half jaar al niet meer te gebruiken en een service van niks. Spijt dat ik ooit met Stella bikes in zee gegaan ben.

Goed en vlot geholpen

We zijn op de vestiging Badhoevedorp prima geholpen door Nils Schiphof. Een proefritje gemaakt en daarna de deal snel en goed afgehandeld.

Top monteur

Communicatie met hoofdvestiging zeer slecht, er wordt niet op emails gereageerd! Veel problemen met onze beide fietsen (livorno) gehad. Worden gelukkig door nieuwe monteur (John, vestiging:Zwolle) zeer vakkundig opgelost! Een monteur als John zorgt ervoor dat je uiteindelijk weer een Stella koopt!

slecht

Ik heb geprobeerd stella te bellen, stond meer dan 12 minuten in de wacht en ben toen gestopt. Als je al geen klant bent wordt je het ook nooit want je krijgt geen contact. Heb dit ook al eerder bij stella ervaren. Moest ook zelf bellen wanneer de fietsen werden geleverd. Werd niet door stella gebeld maar had al wel 100 euro aanbetaald. Forza is beter. Veel vriendelijker en bereikbaar.

top fietsen voor een goede prijs

enkele jaren terug heb ik voor mezelf een fiets van stella gekocht. daarom nu ook 1 voor mijn man gekocht . stella leeuwarden is voor ons ideaal . Super goed , vriendelijk en vakkundig geholpen door deze mannen in de vestiging in leeuwarden .Ik heb al heel wat kilometers gefietst op mijn stella , en tot nu toe naar alle tevredenheid . Stella Leeuwarden krijgt van ons een dikke TIEN.

Zeer slechte service en communicatie

In Houten op 19 mei 2 Stella cosmo Pearl white gekocht met middenmotor. Deal was: Aanbieding met inruil en 2 fietstassen. Prima. Na ongeveer 60 km ging mijn fiets slingeren. Wat bleek: alle spaken in het achterwiel zaten los. De andere fiets schoot af en toe door. Gemaild of er even een monteur langs wilden komen om de enorme fout bij deze gloednieuwe fietsen van 2000 euro per stuk snel recht te zetten. Er kwam geen reactie. Toch maar bellen. Na 15 minuten (!!)wachten (zonder te weten hoeveel wachtenden er nog voor me waren, heel vervelend) kreeg ik te horen dat de mail was aangekomen en doorgegeven aan de monteurs. Die zouden terugbellen. Ook de volgende dag werd er niet teruggebeld. Enkele dagen later weer gebeld en 10 minuten aan de lijn gewacht waarna weer geklaagd dat het geen pas gaf om niet terug te bellen en ons zo lang te laten wachten, terwijl wij duidelijk gedupeerd waren met een niet functionerende fiets. Er zou gebeld worden maar er werd weer niet teruggebeld!! Naar Houten gebeld om meer resultaat te krijgen maar Houten schakelt gewoon door naar Nunspeet zodat je weer in de wacht staat. Op 14 juni een zeer verontwaardigde mail naar Stella met het verzoek om inhoudelijk te reageren. WEER GEEN ENKELE REACTIE! Uiteindelijk is de monteur op 18 juni langsgekomen, een maand later dus! Hij heeft het in orde gemaakt en opgemerkt dat de laatste fabriekscontrole niet gedaan was. Hij wist natuurlijk niets van mijn klachtenmails. De fietsen zijn nu OK maar nog steeds heb ik geen antwoord of reactie en ook geen enkele vorm van contact of excuus over de slechte service mogen ontvangen. De Klantenservice is in dit geval dus zeer slecht geweest en gezien het feit dat ik nog steeds niets hoor zal het er niet beter op worden.

Prima geholpen vandaag (in Roermond) door die jongen uit Twente

jammer dat de 5 dagen levertijd, als je de fiets ophaald in Nunspeet, in 1 keer 5 weken worden als je de fiets laat leveren . Dit ondanks dat de fiets voorradig is, dat was wel een domper op de aankoop.

Geweldig!

Service aan huis is echt geweldig! Het wordt je allemaal zo makkelijk gemaakt! Alles werd goed uitgelegd en de fietsen fietsen stuk voor stuk fantastisch. Niet makkelijk om een keuze te maken uit alle parels. Maar gelukkig was daar Martijn die ons ontzettend goed heeft geholpen! Voor mij een mama Fiorno fiets en voor mijn vriend een Dolce. Enorm prettige en kundige verkoper. Ik zou dit (en Martijn) echt iedereen aanraden!

communicatie dikke nul

Reeds 4 dagen probeer ik orde op zaken te stellen nu ben ik reeds in bezit van 2 verschillende bestelling en je word van kastje naar de muur gestuurd om dit recht te zetten. via chat kunnen niks verstaan het niet weten niks, als je belt zegt deze oh maar men heeft het reeds geregeld via chat anders wachten enz... de moed zakt me nu al in de schoenen raad ik deze firma aan geen idee ik wacht nog op de fietsen en of dit opgelost word dan beoordeel ik hen volledig

Agressieve marketing, onbetrouwbaar en zeer teleurgesteld

Mijn ervaring is helaas erg slecht met Stella, er was iemand langsgekomen en had een offerte opgemaakt (enkel mondeling besproken) toen de werkelijk order kwam klopte er niets van, de prijs van de fiets was veel hoger en de inruilwaarde van mijn fiets zoals besproken klopte ook niet. Daarnaast had de medewerker mij toegezegd dat de levertijd 2 tot 3 weken was maar toen ik de order ontving bleek dit 9 weken te zijn! Ik probeer sindsdien (bijna drie weken nu) Stella telefonisch te pakken maar dat lukt gewoon niet, heb zelf 6x gebeld en een uur in de wacht zitten is normaal (soms wordt je er na 20 minuten gewoon uitgegooid) als je dan eindelijk iemand spreekt is het niet de goede afdeling omdat u te lang in de wacht heeft gestaan. We nemen echt contact met u op! nu twee weken later nog niet gebeurd. Ik ben er klaar mee en heb de order geannuleerd. Wat een agressieve marketing hebben ze en als je eenmaal een order plaatst lijkt het Stella niet te deren. Enkel winst bejag, of gaat Stella ten onder aan hun eigen succes?

Surfus is slecht

Ik heb een glow van Stella En heb me Stella fiets nog maar 13 weken en en me display van me fiets begaf het En moest anderhalve week wachten Voor dat me fiets gemaakt word

Slechte service

Heb een stella livorno mds gekocht maar al vanaf het begin problemen. De service dienst geeft geen goede oplossing. Wil het liefste geld terug maar daarcgevwn ze al helemaal geen reactie op

Top service in Houten

Een paar weken geleden een fiets voor mijn vrouw daar gekocht. Toen ook al een zeer positief gevoel overgehouden van deze vestiging. Gisteren een fiets voor mezelf gekocht en wederom zeer vriendelijk gehoplen. De verkopers denken goed mee en nemen uitgebreid te tijd voor de klant. Kortom, Top.

Nieuwe Fiets met veel problemen Trekking Premium MDB

Nieuwe trekking fiets gekocht en alleen maar problemen dat elke keer de ketting eraf loopt, het is de duurste fiets die ze hebben maar kwaliteit is verre van weg. De oranje kabel is na twee maanden zo erg verschoten van kleur, lijkt nu of fiets als 10 jaar oud is. Aangegeven bij dealer in Waddinxveen, gaan er vrijdag hopelijk naar kijken. En de ketting loopt er zo vaak af dat het heel erg irritant begint te worden. Dit moet toch gewoon oplosbaar zijn. Service Waddinxveen tot zover prima. Wat kunnen we hier aan doen ? Klopt dat hij er af en toe kan aflopen maar nu is het wel heel vaak, al een keer voor terug geweest

Vanmiddag 4 juli met fiets bij Stella Best geweest, en wederom uitstekend geholpen door de service medewerker daar! Ook dank voor de goede hulp van Jan technische dienst Nunspeet!

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen