Slecht service

Bij de aankoop van mijn fiets bij Stella speelde de goede beloofde onderhouds- en monteurservice van Stella een belangrijke rol: ze komen bij je langs als er wat aan de fiets moet gebeuren, werd er beloofd. Dat mag ook wel omdat de dichtsbijzijnde winkel kilometers verderop zit. Bij het maken van een afspraak voor de eerste onderhoudsbeurt hoor ik voor het eerst dat 'onderhoud aan huis alleen voor het najaar geldt' ?! Dus moet ik met de fiets naar de dichtsbijzijnde leverancier zien te komen om onderhoud uit te laten voeren. Eerst een busje huren o.i.d.? De fiets bevalt prima, maar dat service-aan-huis bepaalde voorwaarden heeft die niet goed gecommuniceerd worden, is helaas een smet.

Zeer slecht

Op 28 april heb ik in de Stella winkel in Zwolle een fiets besteld. Een zeer aardige verkoper wist mij te melden dat het erg druk was en dat ik moest rekenen op een aflevertermijn van 2 weken. Ik gaf aan dat dit geen probleem was mits ik in de zomervakantie mijn fiets maar zou hebben. Op de factuur stond vervolgens een termijn van 6 weken. Na afloop van deze termijn heb ik dagelijks gebeld: wat een crime dat callcenter. ze laten je rustig 25 minuten wachten en telkens weer vage toezeggingen van aflevering "eind van deze week" dat ging wekelijks zo door. Nadat ik heel boos geworden ben kreeg ik dan eindelijk een datum 29 juli (waarschijnlijk). Daarop ben ik naar de winkel in Zwolle gegaan om te vragen naar een definitieve bevestiging van de datum ivm mijn vakantie. Daarop kreeg ik te horen na 29 september (een aflevering 5 maanden na het plaatsen van de order!!!). Schandalig. Geen enkel excuus van de verkoper. Hij zou de bestelling voor mij annuleren. Waarom worden er leugens verteld aan de telefoon. Communiceer eerlijk over de lange aflevertijd dan kan iemand al eerder beslissen over het doorgaat of niet. Overigens dezelfde dag bij Fietsenwinkel.nl een prachtige fiets gekocht waarop ik nu heerlijk rond rijd. NOOIT meer een fiets van Stella.

Zeer dramatisch hoe Stella met nieuwe klanten omgaat!

Mijn ervaring is helaas zeer slecht. De nieuwe fiets heeft vanaf dat deze is geleverd alleen maar problemen gehad. Het eerste ritje met de fiets was naar de Stella winkel omdat de trapsensor niet werkte. De fiets is beschadigd geleverd, de trapsensor is kapot en de fiets valt tijdens het fietsen uit. De ondersteuning moet bij deze fiets verbruikt ook meer stroom dan bij de eerdere versie waardoor deze fiets, met een grotere accu erin, eerder leeg is dan een ouder model met een kleinere accu. De manier waarop Stella hiermee omgaat is ronduit dramatisch. Wanneer een klant een nieuwe fiets besteld hoort dit snel opgelost te worden. De fiets is inmiddels opgehaald maar op het moment van schrijven is onbekend hoe lang het nog duurt voordat er wel een werkende fiets geleverd zal worden. Ik ben zeer teleurgesteld in hoe Stella hiermee omgaat en heb vrienden en kennissen die eveneens een e-bike willen kopen aangeraden om niet voor Stella te kiezen.

Slechte communicatie

Op 9 mei een fiets besteld. Dezelfde als mijn dochter twee jaar geleden gekocht heeft .Een fijne fiets! Maar deze keer een heel andere ervaring met Stella. De beloofde levertijd is ruim overschreden week23/24 . Als klant word je niet op de hoogte gehouden. Als je uiteindelijk iemand aan de lijn hebt, wordt er gezegd:"Goed dat u belt maar ik kan niets bekijken , u wordt teruggebeld of gemaild" Maar er wordt niet teruggebeld en gemaild. Als er vertraging is met de levertijd is een belletje toch wel netjes ,lijkt mij. Vandaag via de chat contact gehad. De levering is vertraagd........ja dat heb ik gemerkt. Gevraagd om een leenfiets ter beschikking te stellen voor mijn vakantie maar die is niet beschikbaar! Ik heb enorme spijt van mijn aanbetaling!

Slechte service en afspraken

Wat een vreselijk slechte service heeft Stella. Bij geplande aankoop wordt er van alles beloofd en toegezegd, maar puntje bij paaltje wordt je na een belletje, ten eerste niet terug gebeld, ten tweede krijg je te horen dat de levering niet zoals afspraak loopt en als derde wordt je gewoon afgesnauwd door de telefoniste. Zoals de verkoper zei, omdat ons type fiets niet in de winkel was, konden we met 2 weken de fiets in Nunspeet bekijken en eventueel annuleren als het niets was. Zover zijn we niet eens gekomen, maar na een belletje om de fietsen te annuleren, moeten we nog steeds terug gebeld worden. Schandalig dat bedrijven zo omgaan met klanten. Erg teleurstellend

Heel slecht

Fietsen te laat geleverd, kinderstoeltje nog steeds niet geleverd. Krijg niemand te pakken, sturen je van het kastje naar de muur. En dan zeggen ze fiets specialist, het is een lachertje.

Droevige service en communicatie

Bij ophalen in Nunspeet niet verteld dat er binnen 3 maanden een verplichte afstelbeurt moet worden uitgevoerd. Vrij spoedig regelmatig storing Shimano code WO13. Dit werd steeds ergeren op 15 juni hiervan via email melding van gemaakt, hierop geen reactie mogen ontvangen. Op 21 juni werd het van kwaad tot erger, melding WO13 werd WO10 en er was helemaal geen ondersteuning. Wederom mail gestuurd, volgende dag er achteraan gebeld omdat we 26 juni op vakantie gaan. Na een half uur in de wacht te horen gekregen dat wij een afspraak kondeen maken om de fiets in Veenendaal of in Apeldoorn te brengen (Hoe zit het met de service aan huis) of anders 30 juni komen ze langs, maar dan zijn we (dus zonder fiets) op vakantie. Na dit telefoongesprek een chatsessie gestart met Stella en ik zou binnen 2 dagen terug gebeld worden. Nu 3 dagen verder en nog steeds niets gehoord. tevens op maandag een aangetekende brief gestuurd, dinsdag 23 juni ontvangen door Stella en nog steeds niets gehoord. Wel zijn ze afgelopen 2 dagen in ons dorp geweest om bij ten minste 2 mensen een fiets te brengen om een proefrit te maken. Voor verkopen hebben ze wel tijd, voor service dus niet.Ik heb nu de ARAG maar ingeschakeld, als kleine particulier schijn je niet serieus behandeld te worden door een grote firma als Stella.

Geen klantgerichtheid

Wij hebben beide een paar jaar geleden een Novara MPF gekocht en volgens de verkoper bestaat er geen betere. Na wat kleine dingetjes is nu de bevestigingsring van de display gebroken. (Hoe is een raadsel, er is niets gebeurd en de ring heeft weinig te houden!), waardoor de display los zit. Omdat we op fietsvakantie gaan direct een mailtje gestuurd op 10 juni, een herinnering op de 16e maar geen enkele reactie. Op de 22 juni gebeld maar na ruim een kwartier in de wacht werd er teruggeschakeld naar de receptie. Een aardige mevrouw waar je niets aan hebt. Volgens haar is er geprobeerd te bellen maar waren we niet thuis. Zowel de vaste lijn als de mobiel geeft geen gemiste oproepen aan! Ze zou het probleem doorgeven zeker omdat we met fietsvakantie gaan, maar nog steeds geen enkele reactie. Ik ga nu maar op fietsvakantie met een tyrap om de display om hem op zijn plek te houden want door Stella zijn we niet wijzer geworden en/of geholpen!

In het begin niet zo maar het laatste jaar goed

Hallo ik ben zeer tevreden over de fietsenmaker uit Zwaag als ik langs kom een klein dingetje hij helpt meteen super en mijn fiets rijdt weer heerlijk bedankt groeten Tiny van Diepe

fiets fijn, service waardeloos

Eerste fiets gekocht: prima. Dus ook een fiets gekocht voor mijn man, km-teller niet in orde. Kunnen ze nu niet oplossen, wanneer wel weten ze niet. Het is bijzonder moeilijk om met hen in contact te komen. Op het bandje zeggen ze dat je so wie so een Stella specialist te spreken krijgt, maar meestal is de wachttijd zo lang dat een telefoniste de telefoon opneemt, je gegevens noteert en zegt dat je teruggebeld zult worden. Ik zou uiterlijk afgelopen maandag teruggebeld worden, nu donderdag maar nog steeds niets. Dus zelf maar weer bellen. Stella: Jammer maar wij kunnen de fiets nog niet maken, research afdeling heeft probleem nog niet kunnen oplossen. Splinternieuwe fiets moet toch in orde zijn!!!!!

dit is ons ervaring

nu dat wij een fiets hebben gekocht maar ons niet aanstaat daar wij bellen van het kast naar de muur worden gestuurd

Waardeloos!

Koop nooit een Stella! Ik was na aankoop enthousiast maar dat was snel over! Om te beginnen heb ik veel te veel betaald bij zogenaamde kortingsactie. Beloftes van verkoper zijn absoluut niet waargemaakt, actieradius accu is veel minder dan voorgespiegeld, trapondersteuning werkt nauwelijks bij heuvels. En het ergste: het bedrijf reageert niet op klachten via email, telefoon of website. Zelfs op een ouderwetse brief aan de directie komt geen reactie...Ik heb daar maar één woord voor: waardeloos.

Bestellung und Kommunikation schlecht / Betrug?

Ich habe den Fehler gemacht 2 E-Bikes zu bestellen und eine Anzahlung zu leisten. Der Verkäufer sagte uns eine Lieferzeit bei Abholung ab Werk von 3 Tagen zu. Am anderen Tag bekam ich eine Mitteilung, dass der Liefertermin im August wäre. Inzwischen erfolgte eine Rechnungsstellung, ebenfalls falsch. Da ich nach ca. 30 Minuten Wartezeit die telefonische Kontaktaufnahme aufgegeben hatte, versuchte ich es per Mail. Aber auch der Versuch war vergebens. Man bekommt keine Antwort. Danach haben ich es mehrere Mal versucht einen telefonischen Kontakt zu bekommen. Irgendwann bekam ich eine Verbindung. Hier teilte man mir mit, dass ein E-Bike vorerst nicht lieferbar wäre. Zwischenzeitlich bekam ich eine Mitteilung per Mail "10.06" könnte ich die Räder abholen. Da mir das ganze zu dumm wurde, da weder die Buchhaltung in der Lage ist eine ordnungsgemäße Rechnung zu schreiben, noch eine kompetente Person in der Lage ist eine zufriedenstellende Auskunft zu erteilen, habe ich eine Mitteilung per Mail geschickt, man möchte die Anzahlung zurück überweisen. Mittlerweile habe ich zwei E-Bikes bei einem seriösen Unternehmen gekauft und bekommen. Ich bin mal gespannt, wann ich mit der Rückerstattung meiner Anzahlung rechnen kann. Ich habe schon viel erlebt, aber das Unternehmen Stella ist das schlimmste was ich je kennen gelernt habe. In allen Bereichen inkompetent.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Stella Bedankt

Ik ben heel blij met mijn Stella fiets nog blijer ben ik met hun service. Stella heeft mij perfect geholpen waar nodig, Stella bedankt. Een tevreden klant,

Aftersales heeeeeel slecht

In de winkel wordt je fantastisch geholpen. Wij hebben 2 fietsen aangeschaft voor duizenden euro's. Fietsen worden geleverd en dan is de display niet goed afgesteld en is de accu lader defect. Een week later komt er een monteur en die verhelpt het probleem met de display, de accu lader is nog steeds niet vervangen voor een nieuwe omdat ze er volgens Stella niet zijn. Erg vreemd omdat een nieuwe fiets ook wordt afgeleverd met een accu lader en nieuwe fietsen keveren ze wel hoor. Nu, binnen enkele weken, is de fiets weer kapot en doet de ondersteuning niets. Gebeld met Stella en die komen anderhalve week later. Wat betekend dat de fiets niet gebruikt kan worden. Best slordig dat je de helft van de tijd dat je de fiets hebt er geen gebruik van kan maken omdat de fiets niet goed is. Ik ben afhankelijk van de fiets voor mijn werk maar daar heeft Stella geen zaken mee. Ik heb gelijk een klacht ingediend bij Stella. Na 2 dagen hier nog niets van gehoord. DUS: JE KJOOPT VOOR DUIZENDEN EURO'S AAN FIETSEN EN BIJ DE AFTERSALES LATEN ZE JE GEWOON STIKKEN, JE HEBT IMMERS AL BETAALD. HET FEIT DAT JE NIET KAN FIETSEN, OP EEN FIETS DIE IETS MEER DAN EEN MAAND OUD IS, INTERESSEERT ZE TOTAAL NIET. JE HEBT IMMERS AL GELD OPGELEVERD EN NU KOST JE ALLEEN MAAR GELD. Gewoon bij de fietsenmaker in jouw buurt kopen geeft meer service en minder ellende. En doet die fietsen maker niets heb je altijd nog de fabriek die er achter staat. Bij Stella heb je dat vangnet dus niet en ben je aan de goden overgeleverd. Dit is geschreven door een zeer ontevreden klant. W. Eberhardt uit Den Bommel Doe er je voordeel mee en geef een paar tientjes meer uit bij de lokale fietsenmaker dan wordt je wel behandeld zoals een klant behandeld hoort te worden.

Degelijke fiets en goede service

Heb mijn livorno nu 1 jaar en 5 maanden . De fiets gekocht in leeuwarden werd ik goed geholpen verschillende fietsen getest en kwam uit bij de livorno space grey die stond nog niet in de winkel alleen de gold was toen de eerste in leeuwarden met deze fiets hartstikke trots en naar 8000 km nog steeds dik tevreden ook de service in de winkel dikke 10 wordt goed geholpen ,afgelopen december ook voor moeders de vrouw ook een livorno gekocht waren snel klaar . En of ik Stella aanraad heb al diverse mensen naar leeuwarden gestuurd en zijn weggegaan met een Stella zijn nu voor dochter lief bezig maar moet nog wat zakgeld bij ;-) maar gaat zeker goed komen Vriendelijke groet uit Leeuwarden

Wat een top verkoper in Badhoevedorp!!!

Net een nieuwe fiets gekocht in Badhoevedorp. Nog een jongeman maar hij heeft het klantvriendelijkheid in zijn bloed. Nam alle tijd, mochten proefrit maken. Gesprek over het zadel en liet gelijk andere zadels zien. Ik had een handtas en waar moest ik die laten tijdens de proefrit. Werd door hem gelijk een mooie waterdichte fietstas bevestigd op de fiets zodat ik de tas mee kon nemen. Opgelost. Toen we terug kwamen hielp hij eerst op zijn gemak een andere klant af. En daarna nam hij alle tijd voor ons. Deze verkoper krijgt van ons een dikke 10.

Erg slechte communicatie

Wat een drama, de afhandeling van onze fiets. 17 april de verkeerde maat bezorgd Je zou denken dat het gelijk geregeld wordt dat de juiste maat wordt besteld, na veel bellen en klachten te hebben ingediend is, jawel, 18 juni de juiste maat besteld, zeggen ze Want ja, ons vertrouwen is inmiddels diep gezakt

Ongeïnteresseerde medewerker

Vrijdag 19 juni had ik bij uw vestiging in Schiedam een afspraak voor een proefrit met de elektrische driewieler. Ik heb MS, dus door krachtsverlies en disbalans wordt fietsen moeilijk en soms zelfs gevaarlijk. Na 5 minuten en 5 meter bleek dat ik absoluut niet kon fietsen op die fiets. Mijn man, gezond en fit, probeerde de fiets ook en had dezelfde ervaring als ik: je moet dus opnieuw leren fietsen, want een driewieler is écht heel anders. De medewerker die mij hielp vertelde nauwelijks iets over de fiets. Omdat ik het een gemiste kans vind voor Stella mail ik u wat tips om de kans op het verkopen van een fiets (van €3.600) te vergroten. Uw medewerkers zouden aan een (potentiële) klant kunnen vragen 1. waarom wilt u een elektrische driewieler; 2. Wat is uw handicap? 3. Op wat voor een fiets rijdt u momenteel, wat bent u gewend? 4. Heeft u eerder op een driewieler gefietst? 5. Ik zal informeren naar de mogelijkheden om eventueel zo’n fiets (bijvoorbeeld) een week (of maand) te lenen of huren, zodat u ermee kunt leren omgaan. Omdat de medewerker die mij hielp al die vragen niet stelde, nauwelijks iets uitlegde en op mijn vraag naar de mogelijkheden om te wennen aan zo’n fiets direct ‘NEE’ antwoordde, werd ik niet gemotiveerd nog een bezoek te brengen aan Stella, noch deze zaak bij vrienden, bekenden, collega’s of familie aan te bevelen. Ik ga nu dus verder kijken bij andere zaken. Zonde dat niet al uw medewerkers zich realiseren dat zij een belangrijke rol hebben bij de verkoop.

Onder valse voorwendselen naar Stella outlet center

Wij willen als kinderen onze vader een fiets cadeau doen. Deze fiets moet een damesmodel zijn, maat 57 met een midden motor. Wij zoeken geen nieuwe fiets omdat ons budget daar niet toereikend voor is, dat is namelijk tussen de €800-€1000. Op donderdag 11 juni jl heb ik geprobeerd telefonisch contact te zoeken met Stella outlet in Tiel. Dat lukte niet omdat alles doorgeleid wordt naar een centraal nummer. Ik heb de vraag gesteld of hij kan zien of er ergens een fiets beschikbaar is die voldeed aan onze wensen. Hij begreep ook erg goed dat wij niet voor niets naar Tiel of Nunspeet wilde rijden omdat wij uit Venlo moeten komen, dit om teleurstellingen te voorkomen. Hij gaf aan dat er in Tiel een ruime keuze was en dat wij zonder probleem af konden reizen naar Tiel. Ik heb toen nogmaals al onze wensen herhaald en hij bevestigde dat en wenste ons veel plezier toe die vrijdag met de verrassing. Op vrijdagochtend in Tiel uitgelegd waarom wij er waren. De collega aldaar keek mij aan en gaf aan dat er geheel niets was en dat Stella dit nooit had mogen beloven/zeggen. Ik ben toen direct gaan bellen en heb in totaal 3 keer het verhaal uitgelegd en na ruim een uur geen oplossing. Ik zou direct teruggebeld worden. Niet gebeurd en zelf weer gebeld. De teammanager bevestigde dat dit niet had mogen gebeuren (nadat de opnames van het telefoongesprek opnieuw waren beluisterd) en kon alleen maar een fietstas aanbieden. Vrijgenomen van het werk, 220 kilometer gereden voor niets door een grove fout van Stella.

Teleurgesteld!

Hallo; na het aanvragen van de brochure werden wij opgebeld uit ndl met de vraag of we een huisbezoek wensten. Datum en tijdstip werden vastgelegd. Op afgesproken dag kregen we een telefoontje met de melding dat het ietske later zou zijn, wacht nog altijd!!! Jammer voor het team uit Kuurne maar mij zien ze niet terug! Reclame maken doe ik ook, maar dan wel negatieve! Ik heb al terug contact gehad met ndl maar het is volgens hen moeilijk te achterhalen wie van het personeel in de fout gegaan is.

service : SLECHT

op 15 juni had ik een afspraak met de monteur. Nadat ik het een en ander besproken heb met de monteur , o.a. dat ik zwaar hartfalen patient ben. Hij stelde voor om een ander programma via de accu in te stellen. Na 20 minuten was hij weg. 's Middags ben ik even gaan fietsen om het uit te proberen, viel opeens de display uit. Iemand gebeld om mijn fiets te halen, want hij deed niets meer. Eenmaal thuis gekomen aan de accu gezet. Na 3 uur weer geprobeerd , maar deed nog niets. Vlg dag gebeld met Stella , situatie uitgelegd, beloven ze mij binnen een uur terug te bellen. 's Middags zelf maar gebeld omdat ik nog niets gehoord had , en mijn hele verhaal maar weer verteld heb, ,dat ik afhankelijk ben van mijn fiets. Ze vertellen mij dat er een monteur in de beurt is, en dat hij langs zou komen. Helaas geen monteur gezien ….. Vlg dag weer gebeld met Stella. Ik heb verteld dat ik mijn fiets die dag nodig had ivm hartrevalidatie. Stella vertelde dat ze me niet konden helpen...en dat ik 24 juni geholpen kon worden....EEN WEEK LATER …. Ik ben afhankelijk van de fiets , ik kan niet lopen ivm ernstig hartfalen....en auto rijden mag ik op dit moment niet. en dat allemaal door een fout vd monteur !!!! Waardoor ik nu 2 weken niet naar revalidatie kan... Ik had een hoge pet op van Stella , maar jullie zijn diep gezakt in mijn waarde. vr grt B.de Hoop Stadskanaal

Fijne fiets

Aankoop en levering als prettig en professioneel ervaren. De fiets zelf vind ik eren erg goede aankoop. Fietst comfortabel licht en de fiets zit stevig in elkaar dus geen rammelende, tikkende of ratelende onderdelen. Het enige iets vervelende vind ik, dat het uitschuiven van de accu lastig gaat. Elke dag een flink getrek. Over het algemeen genomen een fijne fiets voor een fijne prijs.

Communicatie Service Center is slecht.

De communicatie rondom de levering van de fiets is slecht. Beloftes dat ze terugbellen worden niet nagekomen. Na vele keren bellen heb je eindelijk antwoord. Leveringdatum wordt iedere keer naar voren geschoven. De fiets zou in week 27 geleverd. Word nu week 30 of 31. Ben benieuwd of ze zelf gaan bellen voor een afspraak of dat ik er weer achteraan moet... Maar Stella winkel in Bergen op Zoom is top bij de aanschaf van de fiets. Alleen behoorlijke nasmaak van de aflevering en beloftes die niet worden nagekomen.

STELLA MIST COMMERCIELE AANPAK

Vooraleer een fiets te gaan testen in Kuurne, Belgie, had ik mij geregistreerd op internet want Stella beloofde op de website een "digitale sleutel" onder de vorm van een korting van 45 euro... In het testcenter vroeg ik hoe het daarmee zat en bleek dat dit niet zo was. Bedrieglijke reclame dus van Stella! Heb er toch een Livorno besteld die tijdig werd geleverd. De chauffeur die leverde beweerde echter dat het eerste onderhoud aan huis 35 euro zou kosten, in strijd met wat de verkoper in Kuurne had verteld. Diezelfde verkoper (vervanger) had ook nog beweerd dat een pomp en schroefsleutel erbij zou zijn, maar was ook niet waar ....De eerste dag dat ik mijn fiets gebruikte, stelde ik vast dat een clip los was gekomen van het spatbord aan het achterwiel. Ook aan de andere kant zit dezelfde clip niet echt vast en is duidelijk een constructiefout. De voorbije dagen stuurde ik mails zowel naar de klantendienst in Belgie als in Nederland die niet werden beantwoord. Bellen op het 0800 nr lukt niet en zelfs op het hoofdkantoor in Nunspeet wordt de telefoon niet opgenomen... Uiteindelijk vond ik via Facebook iemand op de chat die mijn klacht wilde doorgeven aan de dienst herstellingen. Om een nieuwe clip te krijgen ben ik ten einde raad zelf naar het testcentrum in Kuurne gegaan. De verantwoordelijke zei dat hij geen clip van een fiets uit de showroom mocht geven en belde zijn chef die ook geen toestemming gaf. Alleen kon er een clip worden besteld die ik met Post NL zou toegestuurd krijgen ... Een chef dus die allesbehalve klantvriendelijk is ... Toen ik bleef aandringen zei de verkoper dat hij niets ging doen en ik daar kon blijven staan tot het sluitingsuur ! Op een bepaald moment beschuldigde hij mij ervan dat ik hem bedreigde en hij de politie zou bellen!!! Totaal misplaatst. Na een laatste telefoon aan zijn chef gaf die dan toch toe om een clip mee te geven ... Stella moet dringend klantvriendelijker worden en reclameslogans nakomen !!

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen