Mooie fiets met minder ondersteuning als het oude model. Ze hebben een andere voorwielmoter met meer vermogen zeggen ze. Maar helaas geef mij mijn oude maar. Hij valt veel in de storing en word wel opgelost . Maar je wil een fiets waar je blij mee bent maar helaas. Het is ook teleurstellend dat de software nog niet geheel naar wens is. Zo kan de nieuwe dagrij verlichting niet apart aan. De kilometer teller zit ee.n komma tussen zodat je de stand slecht ziet. Kortom niet wat ik verwachte. Aad v Nobelen
Komen afspraak van levering niet na. 28-4 twee Livorno strorm grey besteld een M en een S geplande levering week 19/week 20. week 21 gebeld 20 minuten in de wacht krijg je tehoren nee deze worden 15 juni pas geleverd, 16 juni gebeld de M is er wel maar de S nog niet dat wordt nu week 31 dan zijn we weer 6 weken verder. We zijn weer naar de winkel in Ridderkerk geweest en de verkoper had een ander voorstel voor ons die wel op voorraad is in S we hebben daar in toegestemd de verkoper heeft mail naar Nunspeet gestuurd en zouden binnen 24 uur bericht ontvangen. Anders moesten we zelf maar bellen want hij moest dezelfde weg bewandelen. Daar wij het weekend op fietsvakantie zouden gaan waren we even blij. Bij thuiskomst hebben wij weer naar Nunspeet gebeld 30 minuten in de wacht, en we werden er nog niets wijzer van. We zouden gebeld worden heel de dag gewacht geen telefoontje 17 juni weer heel de dag op een telefoontje gewacht eind van de middag maar weer zelf gebeld U lees het goed 1uur en 10 minuten in de wacht en nog geen zinnig antwoord. Als antwoord ik ga er achteraan dat u gebeld wordt U raad het al geen Stella die terug bel! Na alle goede berichten over Stella vinden wij dit toch wel heel triest onze vraag wij willen graag de fietsen vrijdag 19 juni op kunnen halen in Nunspeet daar wij dan gewoon op vakantie kunnen met onze nieuwe fietsen. PS we hebben nu ook ook Stella fiets over de fiets en service voor de fiets een dikke voldoende.
Bedankt voor het delen van je ervaring! Er is direct een melding aangemaakt om dit op te pakken. Mijn collega's zullen zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen om dit verder te bespreken. ^Bas
In week 21, 21 mei (Hemelvaart heb ik een Stellafiets gekocht in Apeldoorn.. Goede en vriendelijke service en de verkoper vertelde dat de wachttijd ruim een maand was als ik de fiets liet bezorgen. Als ik hem in Nunspeet af zou halen, zou het echter ca. een week duren. Toen ik een week later nog niets had gehoord, heb ik de het koopcontract bekeken. Daarop stond een tikfout: de verwachte afhaaltijd was in week 30/31 (meer dan. twee maanden later). Omdat dit onjuist en niet afgesproken was, heb ik geprobeerd om Stella te bellen. De telefoonnummers in Apeldoorn en Nunspeet, worden niet opgenomen. Je komt terecht in een programma waar iemand vertelt dat een deskundige medewerker je zo helpt en in de tussentijd moet je heel vaak naar een irritant liedje luisteren dat er heel veel fietsen in Beijing zijn. Volgende stap was een contractformulier invullen. Op 29 mei kreeg ik de automatische reactie dat ze zo snel mogelijk contact met mij zouden opnemen. Helaas is mijn mailbox (incl. spambox) tot nu toe leeg gebleven. Ik ben benieuwd of ik ooit iets hoor en maak me ook zorgen over de toekomst. Hoe moet ik met een bedrijf, dat volledig onbereikbaar is, ooit een onderhoud- of reparatieafspraak maken?
Geachte heer/mevrouw Apeldoorn, Onze excuses dat het zo moet lopen. Aan de hand van uw gegevens heb ik direct een melding aangemaakt voor de betreffende afdeling. Deze zal contact met u opnemen en het verder bespreken. ^Bas
Vandaag een fiets gekocht bij de Outlet in Tiel en meteen meegenomen. Dit komt omdat Aziz, die ik vrijdag gesproken heb, me gebeld heeft dat er een mooie fiets was binnengekomen. Fijne persoonlijke benadering en service.
Bedankt voor de 5-sterren en het delen van je positieve ervaring Jasper! Op naar heel veel plezierige kilometers. ^Bas
Begin mei een fiets gekocht in Assen tot nu toe alleen maar problemen en als je ze dan thuis laat komen voor reparatie in de garantie periode , dan moet je €35 betalen of je gratis eerste service beurt inleveren: Echt belachelijk deze had ik immers gekregen voor al de ellende die in al heb gehad met deze fiets ( zadelpen stuk moest ik zelf maar vervangen en uit Assen halen toen 2 weken wachten op een klem om zadel vast te zetten . Nu stuur weer los elke keer als ik stop met fietsen een tik in de trappers enz wat een rommel) en dan word je van het kastje naar de muur gestuurd . Ze bellen iedere keer met een hoop beloftes maar komen tot nu toe niks na . 1 keer een Stella en nooit meer wat een rommel. Haal de fiets maar op en geef mijn geld maar terug . Ben wel klaar met jullie en jullie slechte fietsen en sercice
In verband met onze toekomstige verhuizing overwegen wij beiden om een e-bike aan te schaffen. Omdat wij hiermee nog geen ervaring hebben zijn wij ons gaan oriënteren en hebben o.a. ook bij Stella een brochure aangevraagd en ontvangen. Aan de hand daarvan was onze logische volgende stap om eens langs te gaan bij een van uw verkooppunten, in dit geval die in Rijnsburg. Afgelopen donderdag zijn wij daar binnen gelopen en tegen de verkoper verteld wat onze plannen waren. De man had kennelijk weinig tijd, mogelijk om zijn net ingekochte lunch te gaan nuttigen en stelde al rap voor om ons een proefrit te laten maken. Enigszins overbluft stapten wij beiden op een e-bike om vervolgens een stukje te gaan rijden. Al snel bleek dat beide fietsen geenszins op ons waren afgesteld waardoor de fietservaring al gedoemd was te mislukken. Teruggekomen begon de verkoper meteen met een agressief verkoopverhaal daarbij volledig voorbijgaand aan onze ervaring van de testrit. We moesten maar meteen overgaan tot het aanschaffen van de fietsen want de actie met korting was alleen nog vandaag en scheelden ons honderden guldens. Snapte niet waarom wij pas in oktober (verhuismaand) tot aankoop wenste te gaan, want wanneer hij iets zag dat hij wilde hebben kocht hij het meteen. Na onze uitleg dat wij kennelijk daar anders over dachten werden nogal wat impertinente vragen gesteld zoals waarom wachten, waarom geen financieel voordeel meteen benutten etc. Bovendien werden door hem merken als Gazelle en Batavus genoemd waar we zeker niet naar moesten gaan kijken. Vervolgens werd voorgesteld om dan eerst één fiets te kopen of een garantie stelling te storten van € 100,oo zodat hij dan een leuk voorstel in elkaar zou draaien. Ineens bleek ook de voordeel actie niet vandaag te eindigen maar kon hij die bij hoge uitzondering nog wel een paar dagen aanhouden. Kortom een zeer grillige situatie waarin wij ongewenst te recht zijn gekomen.Voor ons reden om aan Stella voorbij te gaan bij onze keuze.
Beste Herman, Wat ontzettend vervelend te moeten lezen dat dit je ervaring met Stella is. Dit hadden we graag anders gezien, ons excuus hiervoor. Graag zouden we telefonisch in contact met je komen om de review te bespreken. Zou je zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar [email protected]; o.v.v. Kiyoh met hierin je postcode, huisnummer, telefoonnummer en achternaam? Dan zorg ik er voor dat er contact met je opgenomen gaat worden. ^Bas
Vrijdag fietsen gekocht in Best en de week erop zouden deze binnen komen. Maandag erop met whatsapp contact met Stella en wat blijkt L model is niet op voorraad. Levering o.v.b. 23 juni. Dus aangegeven lever dan het M model eerder, was wel op voorraad. Zou binnen 8 werkuren gebeld worden maar tot op heden niets. Telefonisch en per mail zijn ze niet bereikbaar en op whatsapp wordt gereageerd als het hun uitkomt. Stella heeft een groot intern probleem qua bezetting en goede mensen. Wat in de winkels wordt afgesproken is men in Nunspeet niet van op de hoogte. Er wordt slecht gecommuniceerd en hierdoor worden afspraken niet nagekomen. wie is er de dupe van : De klant!!
Op 2e pinksterdag in Best naar de Stella winkel. Goede ervaring op zich waarbij wij antwoorden kregen op onze vragen en op een duidelijke wijze geadviseerd zijn. Een en ander heeft geresulteerd in de bestelling van 2 Livorno Gold MDS Superior fietsen die nog geleverd moeten worden. Enige tijd later een Verkoopbevestiging ontvangen waarop niet de aanschafprijs van de fietsen vermeld staat maar alleen de catalogus waarde. Aangezien ik de aanschafprijs nodig zal hebben voor het afsluiten van een verzekering heb ik gevraagd of dit op de verkoopbevestiging vermeld zou kunnen worden........ Nou dat is volgens Stella niet mogelijk???? Ben er nu al een week mee bezig om dit voor elkaar te krijgen; in het filiaal geweest, verkoper gesproken, 2 x gebeld, gechat met een medewerkster die me belooft dat een collega mij vanmiddag zal bellen en zal uitleggen hoe het in elkaar steekt..... Ik krijg de indruk dat ik dat men mij niet wil begrijpen... De vraag is: Aanschafwaarde van de fiets graag vermelden op de verkoopbevestiging! Hoe moeilijk kan dat zijn??? Verder: goed product maar probeer alles goed en duidelijk vast te leggen. Mijn verkoopbevesting (die wat mij betreft aankoopbevesting zou moeten heten) bevatte nog meer onduidelijkheden!
teveel om op te noemen. Nooit meer een Stella
Geachte heer/mevrouw, Graag zouden wij telefonisch in contact met u komen om uw beoordeling te bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om om uw postcode, huisnummer, ordernummer en achternaam te mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan zorg ik er voor dat er zo spoedig mogelijk contact opgenomen word. ^Bas
Op 4 juni weer contact opgenomen met stella toen gesproken met Minthe van stella klantenservice daar uiteindelijk na vele 5ven en 6sen kunnen regelen dat er toch een heren model op voorraad was en dat die a.s. dinsdag 8 juni geleverd ZOU worden. Ik ZOU gebeld worden om de tijdstip door te geven dat de fiets geleverd ZOU worden. We hebben dagen gewacht op het telefoontje maar HELAAS maar weer zelf contact gezocht vandaag.... wij bellen krijgen we JoJanneke aan de lijn van de klantenservice met de mededeling dat er HELEMAAL niks was INGEPLAND voor morgen om de heren model te bezorgen#!&@... kansloos bedrijf de 2de x een vrije dag genomen voor een bestelling die is geplaatst op 6mei.... het alternatief die nu wordt geboden door JoJanneke was om een bezorgafspraak te regelen voor a.s. vrijdag 12 juni.... Weet je wat Stella na al die loze beloftes, afspraken, belverzoeken en kla htenafhandeling ( klacht in gediend tegen klantenservice medewerker MARI op 30mei die haar afspraken niet nakomt) en tot de dag van vandaag nog steeds niks gehoord over deze klachtenafhandeling.... ik ben Stella zat heb er geen vertrouwen in, je wordt door Stella aan het lijntje gehouden. Als het om marketing gaat scoren ze 100punten maar waar het echt om draait KLANTENSERVICE EN BETROUWBAARHEID scoort het bedrijf een dikke 1!!! Ik heb van alle gesprekken geluidsopnames gemaakt dus ik hoop persoonlijk dat ik wordt uitgenodigd zodat het management van Stella kan horen hoe er met klanten wordt omgegaan en LOZE BELOFTES WORDEN GEDAAN en AFSPRAKEN NIET WORDEN NAGEKOMEN Mensen u bent gewaarschuwd zolang de service niet wordt verbeterd daar in Nunspeet zou ik niks kopen bij STELLA. MOCHT STELLA DEZE REVIEW WILLEN BEHANDELEN MN ADRES IS 3124AG HUISNR 28 BewerkVerwijderen Delen
Een kansloos bedrijf STELLA FIETSEN, wij hebben op 5 mei 2 stella fietsen besteld type vicenza superiore fdst motor black. Stella zegt dat het specialisten zijn echter daar is niks van waar. Bij bestelling wilden we graag een heren en een dames model maar volgens de specialist werd er door stella geen herenmodellen gemaakt ( we zijn af gegaan van de expertise van de verkoper en hebben daardoor 2 dames modellen besteld) 6 mei contact gehad met stella nunspeet en De medewerker vertelde dat de heren model wel te bestellen was maar pas geleverd kon worden in juni. ( er wordt dus met voorbedachte rade gelogen tegen de klant om maar zo snel mogelijk een fiets te kunnen verkopen!!) Op 6 mei de orde aangepast voor een heren model ( tot dan denk je als klant dat alles Nu wel goed is geregeld) Dinsdag 26 mei werd er met ons contact opgenomen door stella om een afspraak te maken voor het leveren van de stella heren fiets, hier een afspraak kunnen maken voor de levering op woensdag 3 juni. 3 juni dag van levering wordt je netjes gebeld dat de bezorger binnen 10min op het adres is. De beste bezorger komt en wat heeft hij bij zich ja je raad het al een STELLA VICENZA SUPERIORE DAMES FIETS!!!#&@ ik heb de fiets niet geaccepteerd ondanks dat de bezorger tot 3x toe had geprobeerd om toch de dames fiets aan te smeren met korting. De bezorger kon niks voor mij regelen, dus wederom ben je weer op jezelf aangewezen. De omgekeerde wereld dat er aan kant van STELLA keer op keer fouten worden gemaakt en jij als klant contact moet opzoeken met stella!!!! Anderhalf uur in de wacht gestaan om een medewerker te kunnen spreken ( en waar je na minuten aan de lijn hangt en wordt doorverbonden met de klantenservice die alleen een BELVERZOEK kan regelen IK WACHT NOG STEEDS OP 3 TELEFOONTJES VAN STELLA#×+!)
Goede fiets, snelle levering, niets aan de hand. Totdat blijkt dat er een foutieve accu geleverd is, de fout lag bij de vestiging in Nijkerk. De medewerker van de winkel in Roermond geeft ruiterlijk toe dat dit het geval is en op mijn verzoek om een spoedige levering i.v.m. een naderende vakantie wordt mij na enig aandringen beloofd dat ik binnen één uur zal worden gebeld door iemand uit Nijkerk om dit te regelen, want in Roermond is er ondanks een uitgebreide werkplaats geen accu voorradig, vreemd... En daarna is het heel lang stil... Dan zelf maar weer eens naar Nijkerk gebeld en daar wordt me doodleuk verteld dat ik over 2 tot 3 werkdagen gebeld word om e.e.a. op te lossen want ik moet toch echt bij een andere afdeling zijn en die heeft 't heel erg druk. Weer uitgelegd waarom ik het toch graag eerder opgelost zou willen zien, maar helaas, het blijkt dat Stella de klanten serieus neemt totdat ze betaald hebben, daarna zijn 't maar lastpakken blijkbaar. En wat een gedoe om een simpele accu geruild te krijgen!
Wat jammer om te lezen dat dit allemaal zo moeizaam is gegaan, dat hadden we natuurlijk graag anders gezien. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh en je contactgegevens. Dan gaan we er gelijk werk van maken! ^Bas
Ze hebben goeie klanten severs en goeie fietsen je kan het iedereen aanraden
Hartelijk bedankt voor de 10-sterren beoordeling en het delen van je positieve ervaring Stan! Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Bas
Ik ben 2x zonder van tevoren een afspraak te maken in het filiaal in Wijchen geweest. Beide keren gastvrij ontvangen en erg goed en vriendelijk geholpen door verkoper Luuk. Veel verschillende modellen geprobeerd waar ik ruim de tijd voor mocht nemen. Uiteindelijk afgelopen zijnaad gekozen voor een Abalon premium model 2020 met voorwielmotor. Levertijd zou eigenlijk 13 juli zijn, maar de fiets wordt vanmiddag al afgeleverd... ik kan niet wachten om hem veel kilometers te gaan maken.... bedankt Stella Wijchen en Luuk! Jullie krijgen en dikke 10!!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 10-sterren beoordeling. Op naar veel plezierige kilometers! ^Bas
Op 2 juni naar Nunspeet gereden uit zeeland (ruim 2 jur rijden) om onze bestelde fietsen op te halen. Afspraak om 11.45 maar werden pas om 13.00 geholpen. Bij het leveren van onze fietsen bleek dat er een verkeerde fiets neergezet werd(verkeerde kleur en oud model) Deze fiets stond waarschijnlijk al lang in magazijn omdat deze geheel onder het stof zat. Daar wij een terugtraprem hadden verzocht op de fiets van mijn vrouw bleek dat deze niet leverbaar was op het model dat wij hadden uitgekozen. Na veel heen en weer bellen eindelijk de goede fiets maar zonder terugtraprem. Deze moet besteld worden en zal 2 maanden duren voordat deze geleverd wordt. Ook de ingekorte zadelpen is niet geleverd op deze fiets. Thuis gekomen nadat we tot 16.00 uur moesten wachten tot goede fietsen geleverd werden bleek dat beide meegeleverde accu,'s leeg waren. Slechte zaak vinden wij. Terugtraprem moet nog geleverd worden inclusief ingekorte zadelpen maar na onze ervaring bij Stella vragen wij ons af of dit wel geregeld is. Fietsverzekering die geregeld was heeft Stella eigenhandig opgezegd wat er toe heeft geleid dat wij onverzekerd hebben gefietst. Op de nieuwe polissen die na contact met verzekeringsmaatschappij was het bedrag van aanschaf ineens ruim 100 euro lager dan de werkelijke waarde ????????. Verzekering na lezen ontevreden klanten over dit product ook meteen geanuleerd. Stella zal echt i eets moeten wijzigen anders zullen dit de laatse fietsen van dit merk zijn.
Beste John, Wat vervelend te moeten lezen dat het zo bij u loopt. Mijn oprechte excuses hiervoor! Zou u zo vriendelijk willen zijn uw postcode, huisnummer en achternaam te mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh Dan zorg ik dat mijn collega zo spoedig mogelijk contact met u opneemt om dit met u op te lossen! ^Bas
We hebben een Stella Dolce en Forte gekocht (in Den Haag worden eind 2020 2-tact snorfietsen verboden) en daar komen mogelijk nog 1 of 2 Stella fietsen bij voor de kids. Bij aflevering zat bij de Forte een slagje in het wiel en men heeft dat dezelfde dag aan huis proberen op te lossen wat niet is gelukt. Er zou een week later een nieuw voorwiel geplaatst worden maar in plaats daarvan kwam er gewoon een nieuwe fiets...Top natuurlijk !!! Ik heb nog wel een verbeterpuntje .. Men beloofde dat bij levering de zadelpennen omgewisseld konden worden voor verende zadelpennen, maar de chauffeur wist van niets en had ook geen losse onderdelen bij zich. Gelukkig zijn ze dezelfde dag nog aan huis verwisseld. Na een paar dagen fietsen vond mijn vrouw de dubbele standaard toch erg lastig en zwaar om de fiets daarop te plaatsen, dus wij onaangekondigd naar het servicepunt in Rijswijk gefietst om de dubbele standaards om te wisselen voor een enkele. Daar aangekomen bleken deze niet voorradig maar zouden mogelijk de volgende dag aanwezig moeten zijn, deze bleken echter niet geleverd en zouden pas een week later mogelijk weer binnen kunnen komen. Ik heb vervolgens Stella gebeld en het probleem voorgelegd, de standaards worden nu zonder portokosten naar het huisadres gestuurd. Er zelf onder zetten is geen probleem. Nu lekker van de fietsen genieten en dat gaat met het mooie weer zeker lukken.
Hartelijk bedankt voor het delen van jullie ervaring en de 8-sterren beoordeling! Namens Stella wens ik jullie heel veel fietsplezier toe! ^Bas
Ik kocht een fiets bij Stella. Bij de bezorging hiervan zou de fiets op mij worden afgesteld en ik zou uitleg krijgen hoe alles werkt. Ook na de afstelling kun je dan een proefrit naken of alles naar wens is. Niets van dit alles gebeurde, het eerste wat de service medewerker naar mij toe riep van grote afstand; heeft u de pinpas bij u?? Dat was het belangrijkste! Hij zei , de fiets heb ik al op uw lengte ingesteld. Hoe kan dat nu??? Kwam net aanlopen. Medewerker kwam zelf nauwelijks uit de auto. Ik betaal en vraag , krijg ik nog uitleg en papieren? Liggen voor u op de auto. Voor ik het wist reed hij weg en daar sta je dan met een nieuwe fiets waar je niks van weet hoe het werkt. De fiets in de schuur gezet, gelijk gebeld naar het hoofdkantoor. Inmiddels een week later, 3 mails met klachten gestuurd, 5 keer gebeld met totaal 2.00 uur wachttijd, en nog geen enkele oplossing. Annuleren van de koop is moeilijk, wacht al dagen op een kostenberekening. Voor Stella is alleen het geld innen belangrijk, de klant interesse is er totaal niet. Als ik nu de reklame van Stella zie ontplof ik bijna van frustratie Koop nooit een fiets bij Stella! Het woord Service komt niet in hun woordenboek voor
Beste Elrosa, Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring is met Stella. Onze excuses hiervoor! Inmiddels is er contact opgenomen om dit met je te bespreken. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen dan vernemen wij dat graag. ^Bas
Vrijblijvende proefrit aangevraagd , begrijp dat 't heel druk is maar alvast een datum plannen hiervoor staat hier toch los van. Nog niks gehoord en daardoor valt de keuze al gauw op andere merken E-Bikes , jammer ..............
Bedankt voor het delen van je ervaring Ruud, Ik zou graag voor u kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen. Wilt u een mail sturen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh met hierin uw postcode, huisnummer en telefoonnummer? Dan zorg ik dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen om dit te bespreken. ^Bas
Stella maakt zeer gedegen fietsen en de monteurs zijn zeer behulpzaam. Ik fiets niet zo heel veel maar kreeg na een wat langere tijd nog steeds een gratis onderhoudsbeurt en die werd zeer kundig uitgevoerd. Ik raad daarom iedereen aan om een Stella fiets te kiezen wanneer men een elektrische fiets wil.
Bij verkoop en levering goed geholpen zelfs een onderdeel die ze waren vergeten waardoor de fiets niet werkte verholpen maar daarna onbereikbaar .of je moet interesse tonen in een nieuwe fiets word je meteen geholpen . Zet deze verhalen er ook eens op Mvg bertie
mijn ervaring is zeer matig, bij de verkoop onduidelijk over de bijkomende kosten .hier over twee maal contact formulier ingevuld op de site geen reactie. na 4x bellen en de belofte om terug gebeld te worden zelf maar voor de vijfde keer gebeld eindelijk iemand die mij wel direct kon helpen. Echter niet tot tevredenheid. had beter voor Amslod kunnen kiezen, daar was men wel heel duidelijk over de totaal kosten. maar voor de afstand helaas gekozen voor Stella. Vriendelijke groot Willem
In en absoluut niet van negatieve berichten spuien op internet maar deze keer maak ik een uitzondering. In filiaal Haarlem een fiets gekocht en daar voorgelogen over het bedrag van de inruil van mijn oude fiets. Thuis aangekomen bleken er andere gegevens op de bon te staan als wat ze ons mondeling verkocht hadden. Gebeld met Stella klantenservice en klacht hierover ingediend. Na 2.5 week niks gehoord. Ik ben weer gaan bellen. Na 45 minuten kreeg in de receptioniste aan de telefoon. Halverwege het gesprek werd de verbinding verbroken. Ik ben wederom NIET teruggebeld. Ik hang nu alweer 45 minuten aan de telefoon en ben er helemaal klaar mee. Voor mij nooit meer een Stella fiets!!!! Hoe dring ik in hemelsblauw tot jullie door????
Wij hebben in de familie 6 Stella fietsen, waarvan die van mijn man de duurste is en het minst gebruikt. Motor kapot na 1627 km, hij is wel 3 jaar oud en dus geen garantie. Maar ja je mag als consument toch verwachten dat een motor langer mee gaat als 1627 km leek ons. Dus contact opgenomen met Stella, maar nee 2 jaar garantie daar hield men aan vast. Na veel telefoontjes gesprek met Nathan gehad die toch ook onze kant wel begreep, maar uiteindelijk met hem afgesproken dat wij samsam zouden doen met de kosten van 220 euro, dus 110 euro. Hij moest wel eerst nog contact opnemen met Ridderkerk waar de fiets stond, toen al 2 weken. Hij zou ons terugbellen. Nee dus twee dagen heel de dag telefoon bij mij gehouden, dus maar weer gebeld en geappt. Eindelijk teruggebeld, maar wist nog niets, moest nog horen van Ridderkerk. Hij zou later terugbellen, binnen het uur bericht per mail dat fiets de week erop gemaakt zou worden, kosten 150 euro. Nathan belde daarna terug dat er een leenfiets gebracht zou worden waar ik om gevraagd had en dat alles geregeld was. Toen ik hem op de kosten aansprak, daar deze voor ons 40 euro hoger waren dan afgesproken zei hij dat dit de afspraak al die tijd al was. Nu dit was voor ons de druppel, heel veel bellen, lang wachten, niet eerlijk zijn en iets moeten betalen, 150 euro, voor een fiets die maar 1627 km gelopen heeft. Voor ons (helaas) nooit geen Stella fiets meer.
Vandaag super vriendelijke geholpen door Jan Kaptein in Ridderkerk. Oplossingsgericht en meedenken daar hou ik van!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en de 9-sterren beoordeling Theti! ^Bas
Begin mei een mooie transportfiets besteld. Verkoper gaf aan dat de fiets niet voorradig was en in productie werd genomen. Rond 1 juni zou de fiets geleverd worden, ophalen was het snelste en leverde ons wat prijsvoordeel op, dus dat klonk goed. Begin deze week achteraan gebeld waar de fiets bleef, klantenservice slecht bereikbaar. Vervolgens een afspraak om te leveren voor a.s. donderdag, echter ben dan niet thuis en de afspraak was zelf de fiets ophalen. Vandaag weer gebeld met Stella, klantenservice wederom slecht bereikbaar (na 13 minuten in de wacht werd de verbinding verbroken). Vervolgens wordt verteld dat er iets mis is gegaan in de levering en de fiets aan iemand anders al is geleverd. Nu is het wachten op een volgende levering rond 10 juli, en dan te bedenken dat ik eigenlijk al een week erop had kunnen fietsen. Erg teleurstellend dit!
Bedankt voor het delen van je ervaring Maarten! Alleen met feedback van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. ^Bas