Stella fiets gekocht en verschillende keren mankementen aan gehad. Stella heeft mijn fiets ingeruild voor een nieuwe, alles heel netjes gegaan. Maar ook de nieuwe fiets blijft moeite hebben met de versnellingen en het onderhoud zou door wat professionele monteurs gedaan kunnen worden.
Beste heer/mevrouw Kelpen, Wat vervelend te moeten lezen dat u moeite blijft houden met de versnellingen. Ik heb direct een melding aangemaakt voor mijn collega's en deze zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een oplossing te bespreken. ^Bas
5-5-2020 vanuit Nijmegen naar Nunspeet gereden, e-bike uitzoeken! Speciaal naar Nunspeet, daar zou immers de grootste dealer met mogelijk outlet fietsen zijn! Prima! Dagje uit er van maken in Corona tijd! We worden prima opgevangen, en vrij direct geholpen. We zijn op zoek naar een fiets waar een kinder stoeltje achterop kan en waar we beide (man en vrouw) op kunnen fietsen. Ze raden ons de mama-fiets of de transporter fiets aan! Uiteindelijk gaan we voor de transporter! We nemen er een grote mand voor, een kinderzitje achter, een slot en verzekering bij! De verkoper zegt: de fiets is eigen €1999,-! Maar als hij vanuit voorraad leverbaar is, krijg je €600,- korting! Dat is lekker denk ik! Prachtig! Met alle accessoire erbij komen we dan op een totaal bedrag van €1663,- uit! Prima koop contract getekend, enthousiast naar huis, de fiets leveren ze gratis thuis af is de afgesproken! Door top drukte duurt dit minimaal 4 weken en moeten we halverwege juni aanhouden! Vreemd voor een fiets die vanuit voorraad leverbaar is! Maar goed, zullen wel top drukte hebben. Het was niet mogelijk om de fiets eerder op te halen in Nunspeet. Nog steeds tevreden naar huis! Eenmaal thuis, nog steeds enthousiast naar de fiets! Beetje zoeken naar specificaties levert echter een eerste irritatie op! Wat blijkt, de betreffende fiets wordt overal voor €1399,- aangeboden! Zonder afspraak bij een vestiging in de buurt langs geweest.... gezegd dat ik een budget heb van 1500,- en wat schetst mijn verbazing? Dan zou de transporter een prima fiets zijn, Voor €1399,-! Gevraagd of dat een actie was, was niet het geval! Behoorlijk pissig op mezelf dat ik er in gestonken ben! Schaam mijzelf dood! Maar goed, het is ze gelukt en ze gaan er nog mee wegkomen ook! Niks korting gehad, niks goede deal! Maar wel een e-bike! Contact zoeken: 16 tot 40 min in de wacht, geen contact! Whatsapp: geen antwoord op je vragen! Zeggen dat ze je gebeld hebben! Terugbellen: 40 min...nada! 30 min: nada!! Heel slecht!
Beste Aniies, Bedankt voor het delen van je ervaring! Alleen door het delen van je ervaring kunnen wij onze service en dienstverlening verbeteren. Mochten wij nog iets van je kunnen betekenen stuur dan een mailbericht naar [email protected] o.v.v. Kiyoh met daarin je postcode, achternaam en ordernummer. ^Bas
De service in Ridderkerk is dramatisch!!! Wij wilden 4 elektrische fietsen kopen, dus er kwam een Stella bus bij ons aan huis. De verkoper genaamd Bas was erg vriendelijk en heeft ons super goed geholpen. Mijn vader zijn rechter arm mist zijn elleboog gewricht. Hierdoor staat deze altijd in 90 graden. Hij heeft van Sparta ook een fiets en deze hebben zijn stuur aangepast aan de rechterkant verhoogd en de kabels verlengd zodat hij lekker kan fietsen. Bas belde Ridderkerk en meerdere mensen binnen Stella gaven hier akkoord voor. De afspraak was dan ook 3 fietsen werden bij ons in Barendrecht bezorgd en die van mijn vader in Ridderkerk zodat zij ermee aan de slag konden gaan. De fietsen waren allemaal geleverd in Ridderkerk en zij gaven aan dat zij niks met het stuur van mijn vader konden en of wij ook gelijk even onze fietsen op konden komen halen want die stonden in de weg. Dit was voor ons niet mogelijk want de ingeruilde fietsen (2) die fietsten niet meer. Mijn ouders naar Ridderkerk om alles te bespreken. Daar werd vanuit de werkplaats door een monteur vrouw keihard geroepen " wij nemen geen sparta aan en daar doe ik niks mee" nou dat was nog eens een warm welkom. Ook was de bestelling niet compleet want wij misten nog 1x kinderzitje en de windschermen van beide zitjes. Uiteindelijk overleg geweest met hoge heren van Stella en er zat roest aan het stuur van mijn vader en dat risico namen zij niet dus nee het stuur werd niet overgezet. Aangegeven dat wij iets zwart op wit wilden tekenen dat zij nergens aansprakelijk voor gesteld konden worden. Nooit meer iets over gehoord. Mijn vader met de auto gebracht en ging zijn fiets maar ophalen, want hij moest dan maar ergens anders een fiets halen. Aldaar werd deze buiten gezet zonder maar iets te zeggen.
Beste Patty, Wat ontzettend vervelend te moeten lezen dat jullie ervaring is met Stella. Dat is zeker niet wat je van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor. Graag zou ik voor je willen kijken wat ik kan betekenen. Zou je zo vriendelijke willen zijn om een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh met daarin achternaam, postcode, ordernummer en telefoonnummer. Dan zorg ik er voor dat er spoedig mogelijk contact opgenomen gaat worden. ^Bas
Vandaag in nunspeet geweest om een e bike uit te zoeken, leuk geholpen door Wilbert. Goed advies en geen onzinverhalen. Nam goed de tijd en heb de verschillende fietsen uit kunnen proberen. Nu kijken of aflevering ook zo gaat en of de fiets net zo blijft bevallen als bij testrit.
Bedankt voor het mooie compliment, zo horen we het natuurlijk graag! Geniet van je aankoop en nog heel veel plezierige kilometers gewenst! ^Bas
Dinsdag 2 juni een afspraak met Stella. Om een proefrit te kunnen maken. Gebeld en afgesproken om 2 fietsen welke mij wat leken mee te laten nemen. Ten 1e had meneer de fietsen niet bij zich wat wel afgesproken was aan de telefoon. En ten 2e vertelde meneer dood leuk dat deze fietsen ook niet meer te bestellen zijn. Waarom kom je überhaupt dan met fietsen die ik toch niet kan kopen. Meneer had haast en zat als maar op zijn horloge te kijken. Had ook geen andere opties en zei op is op.
Beste Fabienne, Wat vervelend te moeten lezen dat het zo gelopen is, dit hadden we graag anders gezien. Waarvoor onze excuses. Graag zou ik willen kijken wat ik voor je kan betekenen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om je postcode, huisnummer, achternaam en telefoonnummer te mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan zorg ik er voor dat er spoedig mogelijk contact opgenomen gaat worden. ^Bas
Naar 40 minuten in de wacht te hebben gestaan over een vraag over de leverdatum op onze orderbevestiging. Eindelijk iemand aan de telefoon maar die kon ook al hadden we het in het keuze menu aangegeven ons geen antwoord geven. Heel slecht na aankoop van 2 nieuwe elektrische fietsen. Weet nog niet of ik het wel door laat gaan als ze zo met je om gaan, slecht service heb gelukkig nog bedenktijd.
Beste Roelof, Ik heb direct een melding voor je aangemaakt voor de betreffende afdeling. Zij gaan zo spoedig mogelijk contact met je opnamen om dit te bespreken. ^Bas
Eerst wordt je voorgelogen in Amersfoort dat wordt uiteindelijk opgelost in Nunspeet. Vervolgens haal je woensdag je fiets op heerlijk voor het pinksterweekend. Ga je vrijdag een tour maken van 40 km rammelt alles, zadel los en onderdelen die loslaten. Zaterdag en zondag niet kunnen fietsen ga je vandaag naar Almere om te kijken of ze wat kunnen doen of leenfiets omdat je graag wil fietsen met dit mooie weer. Nee natuurlijk niet ze hebben het geld al afgetroggeld dus je bent niet meer interessant voor ze. De fietsen die je test zijn degelijk de fietsen die je koopt waardeloos
Wat een ontzettend vervelend verhaal Annette. Uiteraard is dit niet de normale gang van zaken. Ik zou graag voor je willen kijken wat ik kan betekenen. Wil je een mail sturen met je postcode, huisnummer en telefoonnummer naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan gaan we hier direct werk van maken. ^Bas
We hebben 4 fietsen gekocht in 3 jaar tijd,de laatste fiets had een lekke achterband in de schuur heb hem laten ophalen en repareren en wat bleek de band zat gedraaid in de buitenband dus zeer slechte montage,heb tot 3 keer gebeeld en zeker 3 keer een mail gestuurd ,ben 1 keer teruggebeld en ze zou het snel afhandelen,na die tijd geen taal of teken van Stella gehoord,het gaat mij niet om het geld maar laten ze dit eens netjes afhandelen,ik krijg het idee als je betaald hebt tel je niet meer mee.Voor ons geen Stella meer
Beste Arie, Dit klinkt niet als de normale gang van zaken. Onze excuses hiervoor. Wij hebben een melding gemaakt voor de betreffende afdeling en deze zal contact met u opnemen om dit verder te bespreken. ^Bas
Vrijdag 29 mei voor onderhoud van mijn Stella Livorno in Assen geweest. De fiets had een hobbel en ik was niet tevreden met de instellingen van de software. De klacht omschreven bij de monteur. Hij adviseerde een nieuwe achterband. Over het programma was hij kort: de master-software. Toen ik verdere uitleg wilde geven verwees hij mij naar de koffie, op afstand i.v.m. de Corona. De fiets terugverkregen, €104 betaald en naar huis. Na twee proefritten van 39 en 64 km bleek de hobbel nog steeds aanwezig en de software bevalt helemaal niet. De actieradius is nog verder gedaald in vergelijking met haar fiets. Net 60 km. Haar fiets houdt het in dezelfde omstandigheden veel langer vol. Lang niet de 185 km van de brochure. Als je een paar fietsen verkoopt waarom dan niet dezelfde software? De monteur kwam enigszins nors en onvriendelijk over, ook door de verwijzing naar de koffie onder het mom van de Corona. Graag dezelfde software als de fiets van mijn vrouw! Fietst wel zo fijn!
Bedankt voor het delen van je ervaring Martin! Ons excuus dat het zo gelopen is. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door je postcode, huisnummer en achternaam te mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. ^Bas
eerst benaderen ze je al na een uur om te proberen een bij je aan huis te sturen als je folder aanvraagt. De dag erna bellen ze om te vragen of je de folder al hebt en of je al een keuze hebt gemaakt de dag daarna willen ze nogmaals een afspraak met je maken,dan kom je in de winkel en vraag ja naar de actie fiets uit de folder waar €600.- inruilkorting op zit en moet je gelijk het duurste model kopen om die €600.- korting te krijgen en heb je ook nog te maken met een verkoper die zijn zaakjes niet op orde heeft want kan alleen maar met je mee praten
Beste Karel, Wat vervelend te moeten lezen dat het zo gelopen is. Dit hadden we graag anders gezien. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik zou graag voor je willen kijken wat ik kan betekenen, als je je postcode, huisnummer, achternaam en telefoonnummer mailt naar [email protected] o.v.v. Kiyoh dan zorg ik er voor dat er spoedig contact met je opgenomen word. ^Bas
Wij hebben in Nuth 2 e-bikes gekocht. Zijn hierbij door de verkoper Ludo deskundig en uitgebreid, tijdens een kop koffie, voorgelicht. Ondanks de drukte die dag en de lange wachttijd, nam hij alle tijd voor ons.
Bedankt voor het delen van je ervaring en de 10-sterren beoordeling! Op naar heel veel plezierige kilometers. ^Bas
In het filiaal in Veenendaal ben ik afgeknapt op Stella. Wij kwamen hier binnen, en moesten eerst om een zit-/koffiehoek heen laveren (op anderhalve meter was echt onmogelijk), waar drie mensen zaten. Niemand die ons begroette, en eerlijk gezegd had ik geen idee wie er bij Stella werkte, en wie (eventueel) de klant was. Een andere medewerker liep vlak langs ons naar de koffie-automaat, zonder maar iets tegen ons te zeggen. Intussen konden we meegenieten hoe de klanten aan de tafel onder druk gezet werden om toch vandaag nog die fietsen te kopen, en niet morgen terug te komen, "omdat ze dan misschien niet die korting zouden krijgen". Ze zaten dus duidelijk tegen een nonchalant onderuitgezakte auto-/keukenverkoper.... Na een half uur rondlopen was er nog steeds niemand die de moeite had genomen ons aan te spreken en ons te adviseren. Ook toen we naar buiten liepen, was er niemand die ons aansprak. Waarschijnlijk was zojuist al genoeg omzet behaald. Kortom: ga niet naar het filiaal in Veenendaal.
Beste Suzanne, Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring is met Stella! Onze excuses hiervoor! Zou je zo vriendelijk willen zijn je postcode, huisnummer en achternaam te mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh Dan zorg ik dat mijn collega zo spoedig mogelijk contact met u opneemt om dit met je op te pakken ^Bas
Ik ben heel goed, vakkundig en vooral geduldig geholpen bij het maken van mijn keuze. Ik kreeg heel duidelijk uitleg over het technische verschil tussen een middenmoter en een voorwielmotor, maar ook dat het vooral een gevoel is dat iedereen anders ervaart. Daarom op beide modellen (2x) een testrit gemaakt. Ik ben heel blij met mijn keuze en heel blij met het testcenter Ridderkerk. Ik zal Stella testcenter zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring en de 5-sterren beoordeling Jeanette! Op naar veel plezierige kilometers! ^Bas
De accu zou nagekeken worden ,en wij zouden de volgende dag teruggebeld worden...... helemaal niets 2 x gebeld eerste keer excuus dat de monteur er niet meer was de tweede x wist de jongeman die ik aan de telefoon had niets ....ze nemen niet op mevr kreeg ik te horen . Nog uitdrukkelijk gevraagd of ze mij wilden bellen . Daarna nog op de wattsapp geprobeerd ook geen reactie . Jammer hoor ik heb nu de accu opgehaald en ga het ergens anders proberen .
Bedankt voor het delen van je ervaring Henk, Jammer om te moeten lezen dat het zo gelopen is. Onze excuses hiervoor! Ik zou graag voor u kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen. Wilt u een mail sturen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh met hierin uw postcode, huisnummer en telefoonnummer? Dan zorg ik dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen om dit te bespreken. ^Bas
Ik heb wel een stellafiets, die is gewoon goed. Niks op aan te merken. Alleen door verkeerd advies een te grote fiets gekocht
Toen ik mijn fiets in Schiedam ging kopen was de verkoopster behulpzaam en vriendelijk. Nu de 1ste servicebeurt gehad op 18 mei en de achterwiel rammelt dus een contactformulier gisteren ingevuld en vandaag nog een mail maar tot op heden helaas niets gehoord van Stella, erg jammer
Beste Ineke, Wat vervelend te moten lezen dat het zo gelopen is. Inmiddels is er een servicemonteur geweest om de rammel te verhelpen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Heel veel plezierige kilometers toegewenst. ^Bas
Mijn ervaring met de vestiging Bergen op Zoom was niet zo fijn. Ik kwam kijken naar een Stella Livorno of Vienna. Maar de maat die ik zou moeten hebben was er niet dus werd he grootste model van de Livorno klaar gezet om een proefritje te maken. Ik ben 167 lang en 73 jaar! Maar ja, hij had geen kleinere!! Op mijn suggestie om de Vienna dan te proberen werd eigenlijk niet gereageerd. Of die was ook niet voorradig. Het werd mij toen duidelijk dat er werd ingezet op de Vicenzo. Die dus €1000,-duurder is! Kortom ik had er geen goed gevoel over. Daarop besloten mijn man en ik om maar naar Goes te gaan. Dat was een verademing!! Geweldig geholpen daar en uiteindelijk de nieuwste Stella Avalon gekocht Omdat alle nieuwe fietsen met standaard een knalhard zadel hebben worden vroeg ik of de fiets met een ander zadel geleverd kon worden. Dat kon niet maar bij aflevering kon ik een ander zadel uitkiezen... Helaas, de afleveraar had géén zadels of andere accessoires bij zich want dan zouden de afleveringen te lang duren aan gezien hij maar een half uur voor elke levering had. Ik kreeg sterk het gevoel dat de levering alleen is om de fiets neer te zetten en het geld te innen. Uiteindelijk vond de man nog een zadel, dat was achtergebleven van een andere klant, in zijn busje. Ook dat is niet een zadel dat ik had willen hebben. Ik ga nu maar op zoek via internet voor een ander zadel. Al met al kijk ik met gemengde gevoelens terug op Stella. Ps. De fiets rijdt heerlijk! En Goes is prima zaak met geweldig personeel!
Bedankt voor het delen van je ervaring Suzanne! Alleen door het delen van je ervaring kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. We zijn blij dat je heerlijk gebruik maakt van je fiets. Nog heel veel plezierige kilometers toegewenst namens Stella! ^Bas
In de winkel in Joure werden we vriendelijk en naar ons idee goed geholpen door Ferdy. Bij aankoop van twee Livonmo's Gold MDS konden we onze oude fietsen inruilen tegen een mooi bedrag. Na het tekenen van de verkoopbevestiging gingen we tevreden naar huis. Thuis aangekomen zouden we de kinderen onze fietsen laten zien via de Stella site. Dat was even flink schrikken daar stonden ze bijna €400.00 goedkoper. Na een slechte nachtrust de volgen de dag gebeld kreeg een vriendelijke dame er voor ( Kim ) die me aanhoorde en me gelijk gaf en de verkoopbevestiging aanpaste Klasse. Ook nam ze ondertussen contact op met Joure en vertelde me of ik wist dat er 9 weken levertijd op de accu zat. Dat viel even tegen dus nog even naar de Joure om dit te bepraten. Ferdy bood nog vele keren zijn excuses aan en zou een andere accu regelen en proberen de levertijd van de fietsen te versnellen. Nou dat is gelukt ik was nog niet thuis of daar ging de telefoon we komen volgen de week de fietsen brengen. Ze zijn inmiddels afgeleverd en we zijn erg tevreden over Stella.
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring en de 10-sterren beoordeling! Fijn om te mogen lezen dat het alsnog goed gekomen is. Heel veel fietsplezier toegewenst. ^Bas
Gisteren onze eerste servicebeurt gehad op onze twee stella Vicenza's. Wij zijn totaal niet te spreken over de servicebeurt. Beide fietsen mankeerde nagenoeg niets voordat de service aanving. De damesfiets rammelt nu. de herenfiets schaaft en rammelt en ook het bedieningspaneel is vervangen (door een 2e handse overigens). op de terugweg had ik alleen nog ondersteuning in vanaf niveau 5. Meteen gebeld bij terugkomst met het hoofdkantoor. Ik zou teruggebeld worden. Dat laatste is niet gebeurd. Zelf maar weer eens gebeld. Kreeg vanmorgen een mevrouw Mirian aan de lijn. Mijn probleem nogmaals uitgelegd. Zij kon ons niet verder helpen en zij kon ons ook niet doorverbinden met iemand die ons wel verder kon helpen. Als Stella die service vindt...…...
Beste Ton, We vinden het jammer om te moeten lezen dat dit je ervaring is met Stella. Dat is absoluut niet de bedoeling en zeker niet de normale gang van zaken.. Onze excuses voor het ongemak. Om je verder te kunnen helpen ontvangen we graag je postcode, huisnummer en ordernummer in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh. Na ontvangst van deze gegevens kunnen we je verder helpen en zal er alsnog zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen. ^Bas
Ik heb in nov. 2019 2 stella electrische vouwfietsen fietsen gekocht. Na nog niet 1 keer de accu leeg gereden te hebben, begaf de ondersteuning van een van de fietsen het. Ik heb de fiets ter reparatie aangeboden en hierna weer opgehaald. Er van uitgaande dat de fiets gerepareerd zou zijn. Bij thuiskomst bleek dat er helemaal geen verbetering was aan de fiets. Wederom de fiets naar Stella gebracht. Hierna weer opgehaald en ter plekke een proefrit gemaakt. Wederom geen verbetering. Tegen de monteur gezegd dat ze de fiets anders maar op moesten sturen naar Stella Nunspeet. De fiets zou daar gerepareerd zijn, maar ook dit keer geen verbetering. De fiets geeft nauwelijks ondersteuning. We zitten ondertussen bijna begin juni, ik heb nog totaal geen plezier aan de fiets beleefd. Ik kan de fiets voor een 4e keer ter reparatie aanbieden, maar Stella kan me geen electrische leenvouwfiets aanbieden, alleen een grote fiets. Ik kan hier niets mee omdat ik op een boot zit en geen grote fiets daar op kwijt kan. Er wordt ondertussen aan voorbij gegaan dat ik ondertussen 600 km gereden heb in totaal om de fiets ter reparatie aan te bieden en ondertussen al een half jaar wacht op een oplossing. De 2e fiets geeft prima ondersteuning, echter de accu laat steeds los op een hobbelige weg, Ik durf deze fiets nauwelijks naar Stella te brengen omdat ik er geen vertrouwen in heb dat het ook met deze fiets goed komt. Ik heb regelmatig contact met Stella gehad hierover, elke keer werd mij verzekerd dat ik terug gebeld zou worden, maar dat is nog niet een keer gebeurd. Omdat er geen oplossing komt vanuit Stella ga ik nu juridische stappen ondernemen. Dat betekent waarschijnlijk dat ik dit jaar niets aan mijn fiets zal hebben omdat juridische zaken altijd heel lang duren.
Beste Chris, We vinden het jammer om te moeten lezen dat het zo is gelopen. Ik heb direct een melding aangemaakt voor de betreffende afdeling en dan zal spoedig contact opnemen. ^Bas
Wij hebben begin februari 2 fietsen besteld bij Stella. Een aardige verkoper en zijn goed geholpen. Met betrekking tot de levering nog geen specifieke datum afgesproken daar zouden we later over bellen. Eind maart met Stella gebeld de fietsen zouden halverwege april binnen zijn. Eind april nog niks gehoord dus wij weer gebeld, nee het zou begin mei worden. Begin mei weer niks gehoord. Vervolgens weer gebeld en de fietsen zouden 15 mei er dan toch echt zijn. 15 mei gebeld en inderdaad de fietsen waren binnen , twee minuten later werden wij weer teruggebeld dat er maar een fiets binnen was. Wanneer die andere fiets binnen kwam konden ze nog niks over zeggen. Deze week weer contact opgenomen en nu bleek de fiets er wel te zijn maar dit was een oudere model wanneer mijn model binnen zou komen was nog niet duidelijk. Wij wachten nu al twee dagen totdat we worden teruggebeld, elke dag wordt ons beloofd dat we iemand te spreken krijgen. De terugbel verzoeken daar wordt gewoon niks mee gedaan. Dit is al de zoveelste keer en wij zijn er onderhand helemaal klaar mee. Iedere medewerker heeft een ander verhaal en ons wordt dingen beloofd maar niks is tot nu toe waargemaakt. Zeer teleurstellend .....
Beste Judy, Wat vervelend te moeten lezen dat dit je ervaring is met Stella! Dat is zeker niet de normale gang van zaken, waarvoor onze excuses. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw postcode, huisnummer, achternaam en ordernummer te mailen naar [email protected] o.v.v. Kiyoh. Dan zorg ik dat mijn collega's zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om dit te bespreken. ^Bas
Voor ons geem Stella fiets meer. Stella geeft meer geld uit aan reclame als service. Korting geloof daar maar niets van. Dames fiets gekocht met zgn korting Van wel 30% ONZIN WEEK LATER STOND DE FIETS LIVORNO voor bijna €300 goedkoper in de AD. Bijna maand bezig geweest om uitleg. Toen ik een review schreef namen ze contact op met een onfatsoenlijk schepsel die mij 60+ wel even zou vertellen hoe de vork in de steel zat... Maak duidelijke afspraken of nog beter ga naar de plaatselijke fietsenwinkel Gr, Jan
Vandaag heb ik mijn nieuwe fiets een Stella Vicenza Premium MDS Steps black opgehaald in Nunspeet(hoofdkantoor). Nou je kan wel zien dat ze populair zijn die Stella fietsen. Het is daar elke dag een drukte van komen en gaan. Je wordt er luik verwelkomt en mag even aan het rad van fortuin draaien voor kans op een van de prijzen die je gratis krijgt. Zo ook een korting om te gebruiken bij aanschaf op die mooie Stella accessoires. Dan mag je na een oproep(ivm Coroana) naar binnen en krijg je een plekje aangewezen aan een tafel om te wachten, netjes en met drankje indien gewenst. Dan komen ze jou(jullie) fiets(en) brengen. Als je dan aan de beurt bent mag je mee naar de instructie/afstel plek. Hierbij word grondig en duidelijk maar vooral ook vriendelijk alles uitgelegd over hoe en wat. Als je dan na een testrit tevreden bent word alles afgerond. En als je tevreden bent komt uit eindelijk de afronding met de betaling via pin, net zo makkelijk en snel en veilig. En dan kan het grote fiets avontuur beginnen op die mooie fijne Stella fiets. Het was een super ervaring en een dikke pluim voor Stella en al haar werknemers. Want vergeet niet dat er nog heel wat achter de schermen werken die de klant niet ziet maar soms via de telefoon wel hoort. Natuurlijk gaat er bij Stella ook wel eens wat fout, maar het gaat niet om de fout maar hoe men het oplost binnen deze organisatie. Dit was bij mij het geval, bij aflevering was een normale accu gemonteerd terwijl ik toch echt een zware accu had besteld. Geen probleem het werd meteen opgelost door een nieuwe zware accu te halen en om te wisselen. Zonder veel gedoe. Al met al een goede ervaring en ik hoop dat ik veel mooie en veilige kilometers mag afleggen met deze Stella fiets.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Leon! Wat fijn om te mogen lezen dat je ervaring zo positief was. Geniet van je aankoop en heel veel fietsplezier toegewenst! ^Bas
Onze 2 fietsen moesten vandaag een servicebeurt hebben. De Monteur servicemedewerker kwam volgens afspraak om 14.00 uur in Capelle aan den IJssel de monteur zegt wat zien die fietsen er mooi uit. Ja wij zijn er zuinig op en geen grote KM stand 880 km Meneer ik ga ze nakijken en toen het klaar was zij hij de kosten zijn 140 euro maar omdat er zo weinig opstaat trek ik 20 euro per fiets af en betaalt U 100 euro.En zet bij deze km stand er 1500 km bij en ga dan weer een nieuwe afspraak maken. alles werkt perfect en bij klachten U weet de weg. Dat is SERVICE. Dank Stella Vr,gr. Cor Mostert Henrymoorepassage 132 In Capelle aan den IJssel
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring Cor! Zo lezen wij het graag. Op naar nog veel meer plezierige kilometers. ^Bas
Ik heb een Stella Premium MDB en de fiets rijdt heel fijn en stabiel. Ik maak er regelmatig trimtochten mee van 30 tot 50 KM. Maar ik heb ook punten van kritiek! Wat moet er aan verbeterd worden? 1. Het ontbreken van een verende zadelpen (nu reeds door concurrentie aangebracht) 2. Afdekking van ketting voor zand en stof deugt niet: het horizontale gedeelte is te smal voor het kettingbereik over 9 tandwielen waardoor de ketting heen en weer kan bewegen onder de afdekking. 3. Een passende fietspomp ontbreekt en er is maar één soort pomp die past op de speciale pomphouder.
Bedankt voor het delen van je ervaring en de 8-sterren beoordeling Rob, Heb je al contact gehad met onze technische helpdesk? Deze kan je bereiken via 0341-252266. Heel veel fietsplezier toegewenst! ^Bas