Na twee jaar ervaring met de fiets van mijn man, nu zelf ook een Stella- fiets besteld.
Mooi om te zien dat deze aankoop jullie heeft doen besluiten nog een Stella fiets aan te schaffen Marfried! We willen jullie samen heel veel plezierige kilometers toewensen. ^Marjon
fiets gekocht rijd lekker, service is goed, en heel vriendelijk @schiedam!
Bedankt voor het mooie compliment Ricardo, fijn om te lezen dat je ervaring zo goed is! Geniet van je aankoop en veel plezierige kilometers gewenst. ^Marjon
Wij kwamen orrienteren in Nuth voor een E bike maar werden goed ontvangen door Ludo. Hij wist ons goed te helpen en wist ons goed gerust te stellen op alle vragen die wij hadden. Daarom werden het 2 E bikes. Voor de rest is alles netjes geregeld en de E bikes worden netjes in een korte tijd geleverd.
Wat een mooi vooruitzicht, en goed om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn in ons filiaal. Gefeliciteerd met jullie aankoop en alvast heel veel plezierige kilometers toegewenst! ^Marjon
We hebben niet lang rond gekeken om te concluderen dat je voor service, kwaliteit en fijne e-bike`s toch beter naar Stella kunt gaan. Met een kleine aanpassing, hebben we precies de fiets voor mijn vrouw die ze voor ogen had.
Hartelijk bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Stella! Op naar heel veel plezierige kilometers. ^Joep
woensdag bij stella in Joure geweest. wij werden zeer kundig geholpen. (jammer genoeg zijn naam vergeten). Door mijn lichamelijke beperking had ik veel vragen over de fiets. veel wijzer geworden zijn we huiswaarts gekeerd met een onderdeel om te proberen voor op mijn eigen stella fiets. Zo bijzonder dat hij niet probeerde ons een andere fiets te verkopen maar mee dacht voor een oplossing. als de oplossing niks voor mij is komen wij zeker terug voor een andere fiets. Hartelijk dank jongeman in Joure.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons filiaal in Joure Alina. Neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-252266 en weet dat de deuren van onze service centers altijd voor je open staan. ^Joep
Heel goed geholpen door de heren van Stella Hengelo. Kwamen onverwacht binnen en zijn twee electrische fietsen rijker, goede info en lekkere koffie.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons filiaal in Hengelo Peter. Op naar heel veel plezierige kilometers! ^Joep
Zonder afspraak en zonder enige verwachting vanmiddag binnen gelopen in jullie vesting in Best waar we hartelijk werden ontvangen. Na wat te hebben rondgekeken melde Nick zich bij ons en als we vragen hebben hij beschikbaar was om ons de antwoorden te geven. Na dat we ons oog hebben laten vallen op de Livorno zijn we aan tafel gaan zitten om het e e a door te spreken onder het genot van een kopje koffie. Zonder druk van Nick hebben wij op advies van hem onze keuze gemaakt om deze fiets te kopen en zijn hem erkentelijk om de goede voorlichting en zijn no nonsens opstelling. Mooier kunnen we het niet maken das pas eerlijk.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons filiaal in Best Jack. Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe Stella Livorno fietsen. Op naar heel veel plezierige kilometers! ^Joep
De kennismaking in de winkel verliep prima. Testrit gemaakt, prijzen gehoord, outlet gezien, helemaal goed. Met vrienden gesproken en op hun aanraden de brochure aangevraagd en gekregen. Prijzen een stuk aangenamer dan in de winkel, hoe dan ? Krijg ik toch een nare smaak van, maar goed, ben benieuwd. Afspraak ingepland op zaterdag. Vrijdag telefoon: zaterdag helemaal vol, kan het dinsdagmiddag ook? Prima ! U wordt maandag gebeld over de juiste tijd.... de hele maandag niets gehoord, om 17.15 zelf maar gebeld. Oh, ja, dat klopt, u staat er voor woensdag op.... maar dan ben ik niet thuis. Oh. Wanneer kunt u wel ? Geen idee heb mijn agenda nu niet bij de hand, maar kunt u me morgen terugbellen voor het inplannen van een nieuwe afspraak ? Natuurlijk, geen enkel probleem ! Maar helaas, ik heb de hele dag niets gehoord en heb geen zin om weer te bellen voor een afspraak die niet nagekomen wordt. Jammer Stella, de eerste indruk op dit gebied is geen beste. Daarnaast vind ik het vreemd dat in de winkel een prijs van 2399,= aan een fiets hangt die we zo voor 1999,= mee kunnen nemen. En dezelfde fiets waar 50 testkilometers mee gereden zijn kost dan ineens 1450,= in de outlet. En als klap op de vuurpijl staat hij in de brochure met een vanaf prijs van 1399,=..... beetje ongeloofwaardig zo.
Beste Marijke, wat ontzettend jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met Stella. Dat is natuurlijk niet de normale gang van zaken. We nemen graag contact met je op om dit verder te bespreken en te kijken wat we voor je kunnen betekenen om deze negatieve ervaring hopelijk weer om te kunnen buigen naar een positieve ervaring. Zou je ons hiervoor je postcode en huisnummer willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh reviews? Alvast bedankt en neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-252266. ^Joep
Ik kwam zonder afspraak en bescherming kettingkast was los en eraf. Dit werd gelijk gemaakt en service van de zaak top!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons filiaal in Naarden Marianne. Op naar nog veel plezierige kilometers! ^Joep
vriendelijke hulp bij aankoop.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Stella Michiel! ^Joep
Fijne ontvangst, goed voorgelicht en met bestelde fiets en big smile het weekend in gegaan!
Bedankt voor je mooie review Nadine! You made our day! ;-) ^Joep
We gingen voor informatie voor 1 fiets en hebben er 2 gekocht. We zijn in de vestiging in Rijnsburg geweest. En zijn zeer goed geholpen door Stein.
Gefeliciteerd met je twee nieuwe Stella fietsen Heleen! Op naar heel veel plezierige kilometers! ^Joep
niet zo goede ervaring.
Wat ontzettend jammer om te horen dat je niet zo een goede ervaring met Stella hebt gehad, Robert! Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. We willen graag tevreden klanten. Als je het goed vindt zouden we graag contact met je opnemen om te kijken of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Zou je ons hiervoor je gegevens willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh reviews? Alvast bedankt en neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-252266. ^Joep
Deze week bij Stella Badhoevedorp binnengestapt omdat ik op zoek ben naar een e-bike voor mijn vrouw. Even in de showroom rondgekeken. Bleek een verkoper onderuit op een stoel te zitten, viel me eerst niet eens op. Ik bekeek een aantal fietsen en stelde een aantal vragen, maar meneer vond het niet nodig om uit zijn stoel te komen om mij e.e.a. over de fietsen uit te leggen. Hij bleef dus, op afstand, in zijn stoel zitten. Ter info: er waren op dat moment géén andere klanten in de showroom. Zeer ongeïnteresseerd dus. Ik ben maar weggegaan. Als ik 2500 euro aan een fiets uit geef wil ik tenminste serieus genomen worden, het is geen pak melk uit de supermarkt.
Beste Peter, wat ontzettend jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met Stella. Dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken. We nemen graag telefonisch contact met je op om dit verder te bespreken en te kijken wat we voor je kunnen betekenen om deze negatieve ervaring hopelijk weer om te kunnen buigen naar een positieve ervaring. Zou je ons hiervoor je gegevens willen doorsturen in een e-mailbericht aan [email protected] o.v.v. Kiyoh reviews? Alvast bedankt en neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-252266. ^Joep
De fietsen zijn wel goed. Echter de chainglider van mijn Arturo fiets is er vanmorgen voor de 3e keer afgevallen en weer tussen het tandwiel en de ketting gekomen. Aangezien dit hiervoor al 3 keer was "gerepareerd'' in Rijnsburg, heb ik besloten om vanmiddag maar naar een echte fietsenmaker te gaan. Jammer, maar ik wil toch wel kunnen fietsen zonder dat de boel telkens vast loopt!
Bedankt voor het delen van je ervaring Arie. Wat vervelend om te moeten lezen dat de reparatie telkens niet goed is gegaan. Je bericht is direct doorgezet naar de betreffende afdeling, we nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met je op. ^Marjon
Ik heb sinds augustus 2018 een Dolce Stella. Alles ging prima. Goede service bij verkoop (uiteraard), niets op aan te merken. Nog geen maand later begon de ellende. Bagage drager is letterlijk door midden gebroken. Gelukkig kwam ik er op tijd achter anders was mijn zoontje van 4 van de fiets af gevallen. Er bleek meer mensen te zijn met een kapotte bagage drager. Na een aantal weken kreeg ook ik een brief dat hij gemaakt zou worden alleen duurt het wat langer omdat er een nieuwe uitgevonden moest worden. Uiteindelijk zou hij dus gemaakt worden. Maanden gingen voorbij en in december 2019 is hij eindelijk gemaakt. Uiteindelijk heeft hij 4 maanden in mijn garage gestaan en heb ik een leen fiets gehad, je moet niet vragen wat voor een!! Normaal zou je zeggen je krijgt een vervangende fiets met de zelfde opties, maar goed ik kon fietsen naar mijn werk. Daarna is mijn voor bagage drager nog stuk gegaan, nu is mijn accu niet goed, computertje werkt niet, standaard blokkeert telkens. ik heb netjes gebeld voor een afspraak mocht vandaag om half 11 komen op afspraak. Sta ik voor de deur.......Je raad het nooit!! Is de garage niet open!! 12 uur pas.. Hoe kan je een afspraak inplannen als de garage dicht is.. Gelukkig was er een verkoper die mijn fiets in ontvangst heeft genomen en weer een leenfiets heeft meegegeven. Ondertussen krijg ik iemand aan de lijn van de "klantenservice" waar ik mijn verhaal uitleg. Vervolgend ging hij heel erg sarcastisch doen. "Het is toch opgelost, je fiets word om 12 uur toch gemaakt. wat is het probleem". Nou ja zeg, Ik was er zo klaar mee dat ik vraag naar een supervisor, die was zo gezegd aan de telefoon. Ik heb aangegeven dat ik verwacht binnen een half uur terug gebeld te worden. En natuurlijk!! Ik word niet terug gebeld vandaar ook mijn review. Stella is een NO GO voor mij!!!
Geachte mevrouw Schwirtz, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend jammer om te moeten lezen dat dit uw ervaring is met Stella. Dat zien wij natuurlijk graag anders! Uw bericht is dan ook direct doorgezet naar de betreffende afdeling. Zij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Marjon, Customer Care
Gisteren 22-2-'20 naar test centrum in Nunspeet geweest. Daar prima geholpen en naar ons geluisterd. We hadden 2 modellen op het oog en mochten ze proberen .zo zijn we uit gekomen bij de livorno storm grey fust .bij de voorschot vertelde de verkoper Dat we in plaats van de 7 versnelling de 8 kregen. En dat voor de zelfde prijs toppie.We zijn super tevreden .
Beste Jannie, wat fijn om te lezen dat jullie afgelopen zaterdag naar tevredenheid zijn geholpen in ons testcenter in Nunspeet. Zo horen we het graag! Gefeliciteerd met de aanschaf en alvast heel veel plezierige kilometers toegewenst. ^Stefanie
Goede voorlichting prettig geholpen door Cor van der Poel. 2 Stella-Ebike ingeruild van bijna 2 jaar oud voor twee nieuwe Livorno Storm Grey FDST Superior.
Hartelijk bedankt voor de 10 en het delen van je positieve ervaring Christiaan! Wat mooi om te lezen dat jullie zo hebben genoten van het 2-daagse VIP arrangement. Gefeliciteerd met de aanschaf en alvast veel plezierige kilometers toegewenst op de nieuwe Livorno's. ^Stefanie
Wij zijn gisteren 23 februari naar Breda geweest en we zijn daar super goed geholpen. Goede uitleg over de verschillen tussen een midden motor en een voorwiel motor. Konden gelijk een proefrit rijden op beide types.
Bedankt voor de 9 Jeroen! We vinden het fijn om te lezen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad met ons filiaal in Breda. ^Stefanie
Vandaag bij Stella Nunspeet geweest waar we prima zijn ontvangen, een proefrit gemaakt en met de juiste uitleg een mooie fiets gekocht. Tot nu toe zeer tevreden.
Bedankt voor de 10 en het vertrouwen in Stella Anita. Gefeliciteerd met de aanschaf en alvast veel plezierige kilometers toegewenst. ^Stefanie
Gisteren 20-02-20 in Nunspeet mijn 5e e-bike gekocht. Een Livorno MDS Superior. Prima geholpen door Corne van der Poel en een goede inruilprijs.
Bedankt Carel, voor het vertrouwen in Stella! Mooi om te mogen lezen dat je als tevreden klant telkens bij Stella terugkeert. :-) Mocht je in de buurt zijn, kom dan ook gerust eens langs voor alleen een bakje koffie, je bent van harte welkom! ^Marjon
Ben vandaag bij Stella in Best geweest voor een update voor de display van mijn vrouw haar fiets en het spannen van de ketting. Van mijn fiets werkte de display niet correct, deze is netjes vervangen. Ik ben zeer tevreden met de geboden service van de medewerkers in Best.
Hartelijk bedankt voor de 10 en het delen van je positieve ervaring met ons servicecenter in Best, Henk! Namens Stella wil ik jullie nog heel veel plezierige kilometers toewensen. ^Stefanie
Prima uitleg over de electrische fietsen. Waarbij een proefrit het bezoekje doorslag gevend was. Prachtige fiets gekocht.
Een aankoop volgens het boekje Jenny! Eerst zelf de fiets ervaren en daarna aanschaffen. Zo zien wij dit graag bij Stella omdat we dan zeker weten dat de juiste fiets word gekozen. Ik wens je heel veel plezierige kilometers toe op je nieuwe fiets! ^Joep
In Helmond geweest voor een e-bike voor mijn vrouw. De man die ons hielp was zeer vriendelijk en deskundig. Na de informatie mochten we gelijk een proefrit maken. Mijn vrouw was zeer enthousiast. En gelijk gekozen voor de e- bike die mijn vrouw het best voor haar vond. Geen opdringerig gedoe om voor een duurdere te kiezen. Gewoon realistisch ! Al met al een prettig bezoek en compliment aan de betreffende medewerker !! We zijn benieuwd als de fiets binnenkomt en hoe die bevalt. Mijn vrouw kan niet wachten ! Als ikzelf een keer aan de 'beurt' ben, komen we zeker terug !
Wat fijn om te mogen lezen dat jullie zo goed geholpen zijn bij de aanschaf van een elektrische fiets voor je vrouw René. Zo horen we het graag! We willen je vrouw alvast heel veel fietsplezier toewensen, en zien jullie graag verschijnen zodra je er zelf ook aan toe bent! ;-) ^Marjon
De monteur belde van tevoren op dat hij er zo laat was en dat vind ik netjes. En ze waren mooi op tijd ze hebben heel de fiets nagekeken en ze hebben ook mij display upgedate echt super nu kan ik er weer 1 jaar tegen,ik heb de fiets 10 maanden en al 4046km mee gefietst zonder problemen. echt super fiets de Livorno superiot FDST
Hartelijk bedankt voor de 10 en het delen van je positieve ervaring Arjan. We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. ^Joep