Voortreffelijke service vriendelijke medewerker, klasse.

Zie boven

De Stella Livorno is een top fiets, maar de verkooptechniek is misleidend.

Sinds twee weken heb ik mijn nieuwe Stella Livorno met 8 versnellingen en voorwielmotor. Een zeer degelijke fiets die uitstekend rijdt en voor mij een goede zithouding oplevert. Ik fiets er dagelijks 10 km mee naar mijn werk en dezelfde afstand terug. Ik had proef gereden met een Sparta en met een Gazelle, beide met middenmotor. Die fietsen waren het voor mij net niet. Tijdens de proefrit met de Stella was het snel duidelijk: Dit is de fiets die bij me past. De aflevering ging prima. Een kwartier van tevoren werd ik gebeld. Duidelijke uitleg. Gewoon goed. Ik vind alleen het zadel een beetje hard. Wellicht koop ik nog eens een zachter zadel. Maar dan het proces van de aankoop. De zaterdag waarop ik ging proefrijden was er een actie met kortingen tot 40% waarover breed werd geadverteerd. Toen ik dat tegen de verkoper zei, vertelde hij dat deze actie afgelopen was. Maar hij zou wel een leuke prijs kunnen maken als ik belangstelling zou hebben voor een model. De fiets met voorwielmotor die het moest gaan worden kostte € 2399,00. Dat is wel erg veel voor deze fiets. Ter vergelijking, een Sparta met voorwielmotor kost € 1995,00. Na de proefrit ging de prijs naar € 2099,00. Toen ik liet merken dat ik daarover nog eens zou willen nadenken, ging opeens de prijs naar € 1900,00. Dat is een hele nette prijs voor deze fiets. Maar de verkoper moet bij mij niet de indruk wekken dat ik nu opeens € 500,00 korting gekregen heb. En dan de prijzen waarmee geadverteerd wordt, dat is de prijs van een fiets met 3 versnellingen. Als je gaat voor 8 versnellingen, betaal je een bedrag bij waarvoor je een complete niet-elektrische fiets koopt. Zoveel duurder is deze techniek toch echt niet. Over deze verkoopmethode is al meer geschreven. Het klopt niet. Desondanks ben ik zeer tevreden met mijn nieuwe E-bike en zal Stella dan ook aanbevelen aan anderen, waarbij ik het verhaal van de verkoper wel meeneem.

We zijn prettig geholpen in Wijchen

We kregen duidelijke uitleg over verschillende modellen. Aan de hand daarvan besloten we op twee verschillende fietsen een testrit te maken. De ene was een stuk duurder dan de andere en wij twijfelden nog over welke fiets het beste bij ons zou passen. Wij vonden het erg prettig dat de verkoper niet aandrong op het duurste model. Met een kopje koffie en thee en een lekkere koek er bij konden we even rustig nadenken en onze keuze maken. We bestelden de fiets op zaterdag en op maandag werd ik al gebeld om een afspraak te plannen voor de levering.

Eens een Stella, nooit meer een Stella%

2 fietsen gekocht, beiden fietsen geleverd met mankement. Eentje na een reparatie klaar. Andere fiets: 4 monteurs verder, waarvan de laatste zeer brutaal en bijdehand is er toch eindelijk na 2 maanden ellende een nieuwe fiets geleverd, na een zeer boos telefoongesprek van mezelf. Nu zijn we vandaag weer aan de slag kunnen gaan met Kingpolis. Er worden voor de nieuw geleverde fiets weer poliskosten berekend. Voor alle ellende nog niet eens een tegemoetkoming gezien van Stella. Nooit meer een Stella, service waardeloos.

Slechte informatie

Mijn fiets met 3900 km wordt bestempeld als een fiets dat je beter kunt inruilen voor een andere fiets, dan een nieuwe batterij aanschaffen. (Zegt dit iets over de kwaliteit van de fiets?) Volgens de verkoper slijt de motor en hij kan een goede inruilkorting geven. Het leek meer op een verkooppraatje, want daar krijgt hij meer provisie voor. Als ik vraag naar prijzen van nieuwe fietsen krijg ik vage antwoorden. De bedragen liggen tussen... en ... En als ik vraag wat krijg je dan voor die prijs, dan krijg je daar geen duidelijk antwoord op. Ik vraag naar een brochure met prijzen en informatie, maar die is ook niet te vinden volgens hem. Van objectiviteit was in mijn optiek ook geen sprake. Ik vraag me serieus af waarom er twee soorten midden motoren verkocht worden als de ene als minder wordt bestempeld. Het draait meer om snel verkopen, in plaats van goede en solide informatie geven. Het leek ook wel of hij niet echt op de hoogte was van alles. Hij gaf aan dat hij normaal niet in dit filiaal staat. (Betekent dat, dat je dan niet op de hoogte hoeft te zijn van de fietsen die in de winkel staan?) In het verleden heb ik collega's een Stella aangeprezen, maar ik begrijp nu waarom ze die niet hebben genomen. De collega die wél overging tot aanschaf van een Stella hield echter wel een vervelende nasmaak over aan de manier van verkopen. Ik ben tevreden over de fietsenmaker daar. Die heeft mij altijd zeer prettig geholpen.

Niet tevreden

Wij hebben 17 september onze fietsen gekregen. In de winkel gaven wij aan dat wij 2 fietsen wilde die hetzelfde fietsen zodat we geen verschil hadden. Ik wilde de dolce black en wilde dus een fiets voor mijn man die daar qua trapondersteuning etc. bij paste zodat we het zelfde tempo konden fietsen in de zelfde ondersteuning. Er is toen ons de Vienna fiets aangeboden en deze zou het zelfde fietsen etc. Mijn man heeft toen gekozen voor de Vienna. Maar het tegendeel is bewezen helaas.. ze fietsen niet hetzelfde, de Vienna fiets moet 3 ondersteuningen harder om mijn fiets bij te houden. Dit is dus absoluut niet wat wij wilde en wij dus verkeerd ingelicht! Als wij dit hadden geweten had mijn man niet de Vienna genomen maar achteraf dezelfde fiets als mij, de dolce. Wij zijn dus absoluut niet tevreden omdat wij niet goed zijn ingelicht en het wel een grote prijsuitgave is geweest, waar we nu spijt van hebben! Mijn accu gaat ook langer mee als die van mijn man.

Nieuwe uitdaging💪🏻

Vrijdag twee nieuwe Ebikes gekocht. Onze eerste nieuwe Ebikes. Hard voor moeten sparen. Laat het avontuur maar beginnen 😊

Ik geef Stella een dikke vette 10!!

Had een tik een mijn motor (voorwiel) , omdat het een ,,Fabrieks,, dingetje was, hoefde ik geen rekening te betalen ,dat noem ik nog eens service, want er is natuurlijk wel arbeid aan verricht. Ronald, de monteur wil ik extra bedanken, een dikke vette 10!!!!!! In Naarden, is het personeel allemaal vriendelijk!

Uitmuntende service.

Personeel is heel vriendelijk, neemt alle tijd voor de klant en wil echt het beste voor de klant. Voel mij erg welkom.

Verkooppraatjes. Jammer....

De eerste fiets gekocht bij Stella, omdat vriendinnen zo enthousiast waren. De instap vind ik toch wat te hoog en wilde een lagere instap hebben. We waren uitgenodigd voor VIP dagen. Wij moeten zeggen dat ze dat zeer goed georganiseerd hadden. Er werd een mooie aanbieding gedaan aan het einde van de dag. Maar omdat we maar een kwartier de tijd hadden, zouden we op een later tijdstip terug komen. Dit verkopen onder tijdsdruk bevalt me helemaal niet. Helaas de tweede keer proefrijden in de stromende regen was ook geen succes. Er werd gezegd door verkoper Sven Dijks dat we de keuze welke fiets we al gemaakt hadden. Dit klopte totaal niet. We wilden wel twee fietsen, maar wisten nog niet welke. Er was al wel een verkeerde offerte gemaakt. Ik heb over de gehele gang van zaken geen prettig gevoel. Weinig uitleg want ook Sven had haast om naar een afspraak buitenhuis te gaan. Kijk goed welke fiets je wilt, wat voor verzekering en wacht het einde van het jaar af is ons advies. Nu zie ik dat mijn fiets in de aanbieding is van € 2399,= voor € 1399,=?? Terwijl op de offerte € 2534,= staat. Ik snap er helemaal niks meer van en wil graag uitleg. We gaan onze fietsen ophalen in Nunspeet. Nog een keer fietsen met droog weer en graag een gesprek hierover. Met een zeer onprettig gevoel ga ik / wij weer naar de Stella verkoop toe. Met vriendelijke groet, Theo Meester Lida Goosen

In 1 woord geweldig

Super service, en fijn personeel! Top winkel

Voortreffelijke hulp

De stella winkel in Wijchen blinkt uit door vakkundigheid, hulpvaardigheid en vriendelijkheid.

Prima rijplezier (25000 km) ervaren met mijn Azzurro.

Met mijn Azzurro heb ik alleen maar goede ervaringen beleefd. De fiets rijdt nog steeds uitstekend. Gedurende 4,5 jaar prima contact gehad met Nunspeet als met de vestiging in Breda. Alle controles en onderhoud activiteiten uitstekend uitgevoerd. Na 4,5 jaar en 25000 km op de teller is mijn fiets aan vervanging toe. Intussen een Livorno Gold FDTS Superior besteld met een 17,5 Ah accu. Wordt eind oktober 2019 geleverd. Maar eens kijken of ik in 5 jaar 30000 km kan fietsen.

Fiets is prima maar service kan beter.

Na al mijn ervaringen geeft Stella mij het gevoel dat verkopen belangrijker is dan goede service en goede werknemers. Verkopers moeten beter interne opleiding krijgen zodat ze klanten beter op hun gemak kunnen stellen. En niet met "hoe verkoop ik zo snel mogelijk een fiets". Krijgen de verkopers een bonus of zo? Daar ben ik erg in teleurgesteld. Toelichting bij aanbeveling: Fiets een ja Winkel een nee

Onduidelijke prijzen en kortingen leidt tot vervelend gevoel na aankoop

Daags na aankoop actie met fikse korting. Niet op geattendeerd. Bij navraag de mededeling :pech gehad. Heb je bij de supermarkt ook! Standaard ingestudeerd antwoord. Daar krijg je wel van tevoren een folder met aanbiedingen. Bij Stella niet. Opmerking voor klantenservice medewerkster zonder bevoegdheden te lastig. Wordt overheen gepraat Het zou volgens haar volstrekt duidelijk zijn bij welke geselecteerde fietsen de korting geldt. Is in de actie niet terug te vinden, wel 1 rekenvoorbeeld maar dat zegt niets. Onduidelijke prijsstructuur en kwaliteit communicatie vooraf en achteraf geeft toch het gevoel van met een ordinaire prijsvechter te maken te hebben, terwijl de reclames anders suggereren. Tip: Als je wilt kopen, half jaar alle aanbiedingsacties volgen en dan pas de gunstigste nemen, niet uit tijdgebrek te snel handelen.

nu niet blij!

2 weken geleden fiets besteld via bedrijffietsenplan. Vandaag zou hij geleverd worden. bij afrekenen wordt volledige bedrag gevraagd terwijl bedrijffietenplan dit voor zijn rekening neemt. Verkoper heeft dit niet door gegeven. Kwalijke zaak Stella weet dat de betalingen altijd goed komen. Fiets is dus niet afgeleverd en weer mee terug gegaan. Baal hier vreselijk van. Moet hier speciaal vrij voor plannen! Hoop dat ik de beoordeling later kan veranderen. mijn eerste ervaring is dus slecht.

Bar slecht!!! Nooit meer

Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Ik schrijf zelden een review maar ik vond het nu wel nodig om mensen te waarschuwen. Men is behulpzaam tot ze jouw geld hebben daarna zoek je het jaar uit. Product was ondeuglijk. Erg jammer hoe het is gelopen ik heb onnodig en veel tijd verloren en nog steeds geen fiets in bezit.

Goede servie envriendelijk

Goed te bereiken als je ze nodighebt

"What you see is NOT what you get" in de advertenties.

Op basis van het verkennen van het merk Stella ontstaat bij mij al snel het beeld van onduidelijke akties / aanbiedingen, prijzen die niet transparant zijn en misleidende reclame. Zo worden b.v. akties pagina groot aangekondigd en begeleidt met een grote foto van een andere fiets dan in de prijsstelling (bij de prijs staat dan een ander type genoemd dan op de foto) genoemd. Pas daarmee op "What you see is NOT what you get". Als je vervolgens belt met Stella, vraagt om uitleg en dat aangeeft vinden ze het gangbaar dat een foto niet overeenkomt met de prijstabel en genoemde type daar pal naast. Daarin is nog veel te verbeteren Stella.

Goed service en enthousiaste medewerker!

We kwamen eigenlijk alleen oriënteren maar zijn ontzettend goed en professioneel geïnformeerd door jullie medewerker Aziz. Uiteindelijk toch maar gelijk een fiets besteld en we zijn er dik tevreden mee!

Top gewoon!! Winkel Goes

Heel goede informatie gekregen, mocht de fiets ook testen, goed ontvangen, vlotte en aangename verkoper die wist waarover hij sprak, echte aanrader, zijn van België naar Nederland gekomen hiervoor :)

fantaschtisch ontvangst in winkel Zaandam

Goed informatie bij de fietsen in de showroom en door de verkoper. Niet opdringerig bij de verkoop en ben je geinterseerd, dan zijn er vele mogelijke heden voor de aankoop. De fiets is van zeer goede kwaliteit en super licht. Heb ervaring met e-bikes maar dit is eerste die ook zonder ondersteuning licht fietst.

vier verschillende verhalen van vier medewerkers: maar nog steeds geen oplader.

L.s., De nalevering van de accu is nu voor de vierde keer misgelopen. Het track- en tracy systeem belooft me iedere dag dat er en pakket van Stella wordt bezorgd. Niet dus. Drie keer heeft een medewerker van u verklaard dat er een eenpolige accu op voorraad zou zijn en dat dir door TNT post bezorgd zou worden. Niet dus. Vandaar hoorde in van een van uw medewerkers dat deze accu NIET op voorraad zou zijn en pas op 30 oktober weer leverbaar zou zijn !!!! We hebben nu afgesproken dat er volgende week donderdag een andere auccu met een passende oplader bezorgd zou worden. Ik ben benieuwd. Deze kwestie gaat mij inmiddels serieus geld kosten. Ik plaats van te fietsen moet ik met de auto en b.v. parkeergeld betalen. Ik voel me door Stella behoorlijk benadeeld, dat terwijl ik de laatste twee jaar twee electrische fietsen bij u heb gekocht. Graag uw reactie.

Heerlijke fiets, voorlichting met aankoop kan beter.

Inmiddels ben ik in het bezit van de dolce, super mooie en fijne fiets. testrit thuis, ik was om voor de dolce. Alleen slechte communicatie omtrent de extra accessoires die op de fiets bijgeleverd kunnen worden. Bij aflevering lijkt de fiets voor mij niet compleet te zijn. Geen display en leren sierband om het frame. De leren sierband moest er standaard op zitten, het display niet. Ook zou er een fietsmand meegeleverd worden, was er niet bij. En afgesproken dat ik zelf de verzekering zou regelen, wat door Stella zelf ongevraagd is afgesloten. Na veel bellen, en 7 weken verder is eindelijk mijn fiets compleet en ben ik er super blij mee.

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen