Ik kreeg error 21 in mijn scherm en mijn fiets vertoonde rare kuren. De Stella monteur kwam op de afgesproken tijd keurig bij mij op de camping en heeft mijn fiets vakkundig gerepareerd. Deze reparatie viel onder garantie en ik hoefde niets te betalen. Geweldige service van Stella. Ik kan weer met plezier van mijn Stella fiets gebruik maken.
Levering 5 dagen zeggen ze op de maar op de bon is 4 a 5 weken. 5 dagen op voorraad fietsen zeggen ze Leverring is gewoon 30 dagen belachelijk eigenlijk.. Fiets gekocht op 20 aug wordt geleverd op 16 sept. Ontevreden klant G.Droog
Beste Ger, Wat jammer om te horen dat je langer moet wachten op je bestelde fiets. Dit hadden wij uiteraard ook graag anders gezien. Onze excuses hiervoor! We gaan er vanuit dat je gauw veel plezierige kilometers met je fiets gaat beleven. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 0341-252266. ^Stefanie
Vorige week in Heerhugowaard 2 Stella fietsen gekocht met middenmoter. Op ons verhaal dat er alleen afgeleverd kan worden om 17.00 uur zei de verkoper dat is geen probleem tenslotte koopt u 2 fietsen!! Wij moesten maandag Stella bellen om dit door te geven. Maar de telefoniste verteld ons dat wij werden gebeld. Helaas is dat een mail geworden met tijden tussen 8.00 en 17.00 uur. Helaas kunnen wij echt niet ivm eigen zaak. Ook mogen wij de fietsen niet in Heerhugowaard ophalen. Tja dan is annuleren de enige optie. Maar zelfs dat gaat niet zomaar, we moeten 8 tot 16 werkbare uren wachten op antwoord! En ons aanbetaalde geld terug. Pff hoe mooi de fiets ook is en mijn vorige Stella ook prima was vind ik de service nu al slecht terwijl ik nog niet eens een fiets heb! Ik heb echt spijt dat ik niet naar een andere fietsenwinkel ben gegaan die wel tot 18.00 uur open is om dan een nieuwe fiets op te halen
Op vakantie in Duitsland brak, na een heerlijke dag fietsen op mijn Stella Livorno, de bout die mijn zadel vast houdt in de zadelstang die in het frame gaat. Dit ging gepaard met een vreselijke knal. Gelukkig was ik in een stadje waar een pompstation annex fietsenwinkel was gevestigd. Die hebben mij gelukkig kunnen helpen met een nieuwe stang en hebben hem ook gemonteerd. Ik heb Stella op de hoogte gebracht en de betreffende afdeling zei direct dat ze dit gaan vergoeden. Prima service van Stella!! Echt geweldig! Hulde voor de betreffende afdelingen!
Uitmuntend geholpen bij filiaal Roermond 8.30 gebeld naar Stella 13.00 kant en klaar Ga zo door top
Het lijkt wel of wachten en uitstellen de rode draad door mijn bestelling is geweest. Daarbij was de communicatie ook nog niet optimaal. In April heb ik hier een fiets besteld, in Juni heb ik hem pas mogen ontvangen en nu nog steeds aan het wachten op de factuur.
In het superkort 24 juli fiets gekocht. Levering afgesproken week later is er 2 geworden. Kapotte fiets geleverd, geen enkele medewerking om het probleem op te lossen. Je kan blijven bellen en wachten. Tot op heden nog geen actie en kan niet fietsen. Bij aflevering 3 uur op fiets gewacht, vervolgens week later monteur geweest en weer 3 uur gewacht. Hier kon ikzelf niets aan doen. Nu opnieuw afwachten. Je hoort toch op zijn minst binnen 1 dag een leenfiets te krijgen in zo'n situatie met een nieuwe fiets.
Ben afhankelijk van een degelijke fiets met een super goede accu, had zelf een elektrische fiets met twee accu's zodat ik altijd een volle accu bij de hand had, nu kwam stella met een actie , een super goede fiets en een super goede accu, maar helaas zoals ik de fiets gebruik , gaat de accu maar 40 km mee en is totaal leeg, mij werd verteld dat de accu in stan 8 a 9 een bereik had van 80 tot 100km maar daar is dus niks van waaren nu als ik ergens heen moet zit ik met angt en beven op de fiet s, van als de accu maar niet leeg raakt, want als de accu leeg is heb ik een probleem, kan namelijk niet tot moeilijk lopen en niet tot moeilijk fietsen , vandaar dat ik er afhankelijk van ben,EN HEB CONTACT MET STELLA GEHAD EN DIE STUREN DOODLEUK,(ZE BELLEN NIET EENS , WAT BELOOFT WORD) dat ik had kunnen weten dat de accu niet zo lang meegaat bij stand 8 a 9. DUS VOEL MIJ FLINK GENAAID DOOR STELLA
Begin juni was ik in houten bij een Stella winkel en werdt ik prima geholpen.Ik had daar op een andere fiets gereden want mijn fiets die ik had uitgekozen dat model hadden ze niet in winkel en ze zeiden dat alle fietsen zelfde rijden. Ik had een Dolce comfort uitgekozen een prachtige fiets maar een hele zware om mee te rijden en absoluut niet voor lange afstanden. Bij levering was ook de motor kapot en gaven ze toe dat ik verkeerd was geïnformeerd in de winkel. Ik heb toen meerdere keren gebeld en heb toen extra bij betaald en een nieuwe fiets gekregen. Ik heb toen een Vicenza uitgekozen. Daarvan was eerst de accu kapot gelijk bij levering. Vervolgens dag later de motor. Na 2 maanden nog geen goede fiets ontvangen ik ga daarom juridische maatregelen nemen want ik hang elke dag met stella aan de telefoon alleen ze beloven van alles maar ze doen niks waar maken. Ik zou daarom heel goed nadenken voordat je een stella fiets aanschaft.
Beste Fay, Wat jammer om te lezen dat dit je ervaring is met Stella! Dat is natuurlijk niet de normale gang van zaken en we hadden je dan ook graag het tegenovergestelde willen laten ervaren. Onze oprechte excuses hiervoor! Mocht het probleem inmiddels nog niet zijn opgelost, zou je dan zo vriendelijk willen zijn je ordernummer en postcode te mailen naar [email protected] onder vermelding van Kiyoh? Dan zorg ik er voor dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen. ^Stefanie
Een zeer ontevreden klant, Op 23 maart van dit jaar gingen mijn vriendin en ik er op uit voor een elektrische fiets. Allereerst kwamen wij terecht bij de firma Amslod in Meppel, hier hadden wij beiden niet het goede gevoel over. Zo kwamen wij bij uw filiaal in Zwolle terecht en werden geholpen door een zeer enthousiaste verkoper Stefan Jansen, hij deed zeer zijn best om het merk Stella onder de aandacht te brengen. Dit gaf ons een goed gevoel, zo goed dat wij er twee bestelde, de levertijd ca 5 dagen, de damesfiets wellicht iets langer. Blij met onze aankoop gingen we naar huis, de zomer moest nog komen en het vele fietsplezier zou volgen. Dit werd al snel anders, de weken gingen voorbij en de communicatie vanuit Stella was nul. Toch maar een gebeld, de dame gaf aan dat de fiets snel uitgeleverd zou, worden. In mijn het mailcontact van 9 mei is te zien dat het inmiddels half juni kan gaan worden, met nadruk op kan. Het antwoord op deze mail is dat de mail wordt doorgezet naar de betreffende afdeling. Op 16 mei krijg ik een mail van de afdeling, met als antwoord, we hebben u een paar keer gebeld en geen reactie gekregen, daar bleef het dus bij, dat je een ander telefoonnummer kan krijgen is wellicht niet doorgedrongen bij deze medewerker en om dan te reageren via de mail kennelijk helemaal niet. Uiteindelijk is de mail van min kant met het ontbinden van de aankoop, dit is te zien in de mailwisseling op 22 mei. Het ontbinden ging makkelijk en snel, toen prima, maar als je er over nadenkt was ik als klant wellicht niet zo belangrijk. Toch geen gevoel hierover en na ca twee weken langs de winkel in Zwolle gereden, en vroeg Stefan, hoe bevallen ze, ik vertelde hem het hele verhaal, hij was perplex en vroeg een tweede kans om de naam van Stella met service waar te maken, dit kwam gewoon even door een persoon die zijn / haar werk niet goed zou hebben gedaan. Na 5 maanden nog geen fiets
Een zeer ontevreden klant, Op 23 maart van dit jaar gingen mijn vriendin en ik er op uit voor een elektrische fiets. Allereerst kwamen wij terecht bij de firma Amslod in Meppel, hier hadden wij beiden niet het goede gevoel over. Zo kwamen wij bij uw filiaal in Zwolle terecht en werden geholpen door een zeer enthousiaste verkoper Stefan Jansen, hij deed zeer zijn best om het merk Stella onder de aandacht te brengen. Dit gaf ons een goed gevoel, zo goed dat wij er twee bestelde, de levertijd ca 5 dagen, de damesfiets wellicht iets langer. Blij met onze aankoop gingen we naar huis, de zomer moest nog komen en het vele fietsplezier zou volgen. Dit werd al snel anders, de weken gingen voorbij en de communicatie vanuit Stella was nul. Toch maar een gebeld, de dame gaf aan dat de fiets snel uitgeleverd zou, worden. In mijn het mailcontact van 9 mei is te zien dat het inmiddels half juni kan gaan worden, met nadruk op kan. Het antwoord op deze mail is dat de mail wordt doorgezet naar de betreffende afdeling. Op 16 mei krijg ik een mail van de afdeling, met als antwoord, we hebben u een paar keer gebeld en geen reactie gekregen, daar bleef het dus bij, dat je een ander telefoonnummer kan krijgen is wellicht niet doorgedrongen bij deze medewerker en om dan te reageren via de mail kennelijk helemaal niet. Uiteindelijk is de mail van min kant met het ontbinden van de aankoop, dit is te zien in de mailwisseling op 22 mei. Het ontbinden ging makkelijk en snel, toen prima, maar als je er over nadenkt was ik als klant wellicht niet zo belangrijk. Toch geen gevoel hierover en na ca twee weken langs de winkel in Zwolle gereden, en vroeg Stefan, hoe bevallen ze, ik vertelde hem het hele verhaal, hij was perplex en vroeg een tweede kans om de naam van Stella met service waar te maken, dit kwam gewoon even door een persoon die zijn / haar werk niet goed zou hebben gedaan. Ik heb na 5 maanden nog geen fiets
Lekker kopje koffie, behulpzaam en mooie fietsen. Tip: Even proeffietsen voor ze mee gaan naar huis gaan, zou fijn zijn. Dan kunnen ze nog juist afgesteld worden. Nu moesten we thuis opzoek naar een inbussleutel 5 en zelf nog aan de gang. Wij zijn twee vrouwen en niet zo heel handig en hebben geen imbus sleutel nr 5 zomaar bij de hand
Tweede pinksterdag 2019 twee Vicenza black mds gekocht, in filiaal Helmond, wij zelf hadden oog voor een anderen fiets, door tekst en uitleg verkoper toch voor een gekozen. Super uitleg.fiets geleverd 26-7-2019 had eerder gekund, maar kwam bij ons niet uit, ook geen probleem, alles netjes per telefoon geregeld. Vriendelijke chauffeur, ook tekst en uitleg boekjes rustig door gelezen en fietsen maar, had door long problemen twee jaar niet meer gefietst, super geweldig. Met fietsen paar kleine probleempjes gehad ,display viel uit stuur niet goed vast, geen probleem boekje en youtube beraad pprobleem opgelost (kleine kinders ziektes) zijn problemen die bij alle nieuwe dingen voorkomen. Stelle krijgt van ons gouden douche. Ga zo door.vergeten verzekering ook prima geregeld,super
Goed geholpen door jouke goede duidelijke uitleg.
Netjes geholpen
Na wat problemen met mijn zadel naar de vestiging Roermond gegaan, na uitleg van het probleem werd het direct opgelost. Fantastisch!
Een groot drama. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Oplossingen komen er niet alleen maar mooie beloftes. Ze hebben totaal geen idee wat ze aan het doen zijn en behandelen klanten als een zak ******!!! Ik ben heel Stella kots en kots beu. Het slaat nergens op hoe je behandeld wordt, want telkens is het weer: we gaan u terugbellen, want dat gaat via de Customer Care Service, heel deze Customer Care Service is één grote grap! Laten niks van zich horen en zodra ze dit doen dan kunnen ze niks maar dan ook niks betekenen voor je. Ik mag hopen dat ze dit bericht niet verwijderen. Tot tweemaal toe een ondeugdelijke fiets geleverd. Fiets van mijn vriendin, prima, mijn fiets, één grote ramp. Eerste fiets, ondersteuning doet het gewoon niet. Tweede fiets 5 en 6 versnelling kapot en wordt afgeleverd met een slappe achterband. Ik ben al sinds 29 juli bezig om er uit te komen, maar niks mag baten. Het slaat nergens op dat ze een 9 krijgen voor hun service want er is geen service. Fiets doet het niet, vraag je om een leenfiets, geven ze niet mee. Ik kan hier helaas niet heel mijn verhaal kwijt, maar die staat op facebook en zal ik blijven plaatsen onder de berichten van Stella! Fietsen omwisselen mag niet bij de vestiging in Best terwijl je gewoon in Best woont, wat is daar nou moeilijk aan. Nou dan krijg je te horen dat het anders ‘te druk’ wordt in de winkel. Een grote bull****!!! Dus je moet als gewoon werkende mensen thuis zijn voor het omwisselen van de fietsen, want op zaterdag (wat volgens Stella wel een werkdag is) bezorgen ze niet! Dan zeggen ze toe dat we de displays gratis krijgen, wat blijkt? Bij andere Stella kopers zit deze er gratis bij! Nogmaals, ik kan hier helaas niet heel mijn verhaald kwijt, maar ik raad bij deze iedereen af om ooit bij Stella een fiets te kopen!
Ik denk dat de heer Lucas Vinck geboren is met een commercieel hart ! Als je echt de intentie hebt om een e-bike te kopen dat trekt hij je wel over de streep ! Echter een tip: Ben NOOIT negatief over de concurrent maar blijf de sterke punten van je eigen bedrijf aanhalen die je dan wel zeker in de toekomst moet waarmaken !
In April 2 Livorno's aangeschaft. 1 heeft probleem met de accu. In de afgelopen periode enkele klachten opgeschreven, o.a. steeds maar los trillende standaard en niet goed werkende versnelling. Gemeld bij Stella op 7 Augustus. Geen reactie! Gemailed op 14 Augustus of ze een reactie willen geven of een rechtstreeks telefoonnummer zodat e.e.a. kan worden kortgesloten.. Weer geen reactie! Op 20 Augustus wederom gevraagd waarom Stella klantenservice het laat afweten. Geen reactie! Ik wacht nog een paar dagen, maar ga dan maar op social media zoeken of er nog meer van dit soort klachten zijn over de after sales van Stella. Ik denk dat de ANWB ook hier niet blij van wordt.
Beste Paul, Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met Stella. We hadden je graag het tegenovergestelde willen laten ervaren. Ik zie in ons systeem terug dat er inmiddels contact is geweest met de desbetreffende afdeling en dat bovengenoemde ongemakken aan de fiets zijn opgelost. Mocht je nog vragen hebben of we kunnen nog iets voor je betekenen, neem dan gerust contact met ons op via 0341-252266. ^Stefanie
Na veel ellende en telefoontjes zou vandaag de twee fietsen komen en geleverd worden. Drie uur wachten en GEEN stella. Appe. En een medewerker bekt u terug. Na een uur bellen met stella. Sorry de afd belt u terug en krijgen we niet te pakken. Ze moeten nog steeds bellen. Een hele morgen weg en geen fietsen. Ze hadden al een upgrade gegeven op de eerdere klachten dat de fiets ren maand later zou komen. En ben benieuwd waar ze nu weer mee komen. Ik had al twee fietsen maar ga stella zeker niet aanraden. Ze worden schijnbaar veel te groot en kunnen het niet aan. Drama bedrijf en drama klantenservice. Bah bah. Nu wachten of ze überhaupt nog komen. Drama.
goedemorgen Dhr. Tegelen, Wat vervelend te moeten lezen dat u langer op uw fietsen moet wachten dan gepland. Dit is niet de service die u van Stella mag verwachten! Mijn welgemeende excuses hiervoor! Ik heb deze melding direct doorgezet naar de desbetreffende afdeling, zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Met vriendelijke groet, Angela, Customer Care
Na 3 jaar Stella Livorno ingeruild. Stella Copenhague Light werd de nieuwe fiets. Ze voldeed aan mij lijstje. Stella en ik moeten nog wel aan elkaar wennen maar hoe meer kilometers ik met haar rijdt, hoe blijer we samen worden! Verbeterpunten: Geen. Ga zo door! Dat er veel Stella´s verkocht worden!
Bedankt voor dit fantastische cijfer, Berna! Heel veel fietsplezier gewenst! ^Angela
Na allerlei mooie aanbiedingen gezien te hebben naar de winkel gegaan om eens proef te rijden en een fiets te kopen. De fiets waar ik me zin op had gezet was in de aanbiedingen 2200,00 maar helaas zijn alle prijzen voor een fiets met 3 versnellingen. De fiets die ik graag wilde kwam op bijna 3000,00 uit en zo voor meer andere optie,s ook. Dus mooie folder en reclame.s maar erg misleidend!! De verkoper zal wel een erg droge keel hebben gehad en kwam erg opdringerig over. En kon op het laatst nog wel een telefoontje regelen of de fiets toch nog goedkoper mocht. Komt niet erg betrouwbaar over. En trouwens wij hadden ook een droge keel ,schijnbaar alleen een bakje koffie als je tot de koop over gaat. Al met al voor ons een bittere na smaak en koppijn. En zeker geen Stella fiets meer.
Goedemorgen Mevr. Weurt, Wat vervelend te moeten lezen dat u niet de service heeft gekregen die u van Stella mag verwachten. Mijn oprechte excuses hiervoor. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw naam en telefoonnummer te mailen naar [email protected] dan zorg ik dat er zo spoedig mogelijk contact met u word opgenomen om dit met u te bespreken. Met vriendelijke groet, Angela, Customer Care
Klantenservice is zeer slecht doen geen moeite om je te begrijpen. Heb onlangs 2 fietsen gekochten bij stella in assen hele aardige jongen. Maar had de fietsen op maandag gekocht en afgesproken dat ik ze op woensdag zou ophalen. Maar nu het probleem: Ik kom plotseling de fietsen woensdag niet halen en wilde de jongen van de vestiging in assen dat even laten weten en vragen of ze dinsdag de fietsen opgehaald konden worden. Ik bellen met stella of ze me konden door verbinden met de vestiging in assen dat kon en werd in de wacht gezet maar wat is er aan de hand, alle telefoon gesprekken werden doorverbonden met het hoofdkantoor en krijg dus iedere keer weer iemand van stella hoofdkantoor aan de lijn met het gevolg dat ik 3 uur bezig ben geweest on mijn afspraak te wijzigen, (heb zelfs nog een telefoonnummer gekregen van vestiging in assen .maar je raad het al de was weer door verbonden met het hoofdkantoor) wat nog steeds niet was gelukt en ben dus in de auto gestapt en van groningen naar assen gereden op dinsdagmiddag en werd weer vriendelijk geholpen de deze jongeman mijn fietsen waren in een half uur klaar gemaakt wat volgens het hoofdkantoor niet kon. Hoop echt dat het hoofdkantoor in de toekomst beter gaat luisteren naar de klant want dit was niet nodig en heb me nog nooit zo geergerd aan een klantenservice(vonden ook nog raar dat ik bos werd) wat beidehand allemaal zeg!!!
Goedemiddag Dhr. van der Laan, Wat vervelend te moeten lezen dat het zo gelopen is bij u. Dit is niet de service die u van Stella mag verwachten. Mijn welgemeende excuses hiervoor! Ik heb deze melding direct doorgezet naar de desbetreffende afdeling, zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Met vriendelijke groet, Angela, Customer Care
Begin Juli een (dure) Stella fiets besteld, ja aflevering 9 augustus!, de week ervoor een mail: de fiets wordt bezorgd op 9 augustus. In die week een telefontje: ja, de levering loopt uit, wordt nu 16 augustus. Daarna geen bericht meer. Gebeld en gevraagd of de fiets soms uit China verscheept moet worden? Jullie hebben toch zogenaamd een fabriek in Nederland? Afijn, levering nu ergens in september, dus waardeloos. Als ik dit had geweten had ik niet bij Stella gekocht!!
Goedemiddag, Wat vervelend te moeten lezen dat u langer op uw fiets moet wachten dan gepland. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik heb deze melding direct doorgezet naar de desbetreffende afdeling, zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Angela, Customer Care
Nu ik ruim een jaar mijn Stello Livorno dagelijks heb gepakt voor mijn woon/werk ritjes moet me van het hart dat ik de Livorno erg 'tam' vind wat betreft de ondersteuning. De fiets is van zichzelf redelijk zwaar en als de ondersteuning bij ongeveer 26,7 km/h echt stopt met ondersteunen is het lastig om de vaart erin te houden of nog te versnellen. Ik ben een fitte jongeman met een goede conditie, maar lekker hard doortrappen is er dan niet meer bij. Het valt me ook op dat ik door veel fietsers op andere merken e-bikes veelvuldig met alle gemak wordt ingehaald. Het vermogen van de Stella motor blijft gewoon achter. Ik heb ook gemerkt dat de verhouding van de versnellingen verre van ideaal is. Wellicht voor wat oudere berijders prima, maar ik gebruik enkel de twee hoogste versnellingen (7 & 8). Wat ik verder erg jammer vind is dat Stella erg krampachtig doet over prijzen vermelden op hun site. Ze willen eerst al je contactgegevens van je hebben alvorens je maar iets van een prijs kunt zien. Niet van deze tijd en absoluut niet klantvriendelijk!