Fantastisch bedrijf

Ik heb onlangs mijn morena blue opgehaald en het is echt een top fiets! De verkoop was super duidelijk en ik woon nu dichtbij nunspeet dus kon ik hem de week erop gelijk ophalen! Echt top service.

Mijn e-bike opgehaald in Nunspeet. Wat een ervaring. Vriendelijke jongens perfecte service. Echt een aanrader.

Een woord GEWELDIG

Vandaag heb ik de winkel van Stella bezocht in Nuth. Als eerste viel mij al op dat je echt thuis komt je word zo warm verwelkomt. In de ochtend niet te geloven. Toen zijn we samen gaan kijken welke fiets voor mij geschikt was in het prachtige zuiden (bergen) De verkoper vertelde mij welke fiets geschikt was voor het zuiden maar wilde mij ook zeker niet afpraten van een voorwielaandrijving. Dus deze mocht ik ook proberen. Na een korte ronde kwam ik er al achter dat deze niet echt geschikt voor mij was en ik toch echt liever een middenmotor zocht ivm stabiliteit. Zo gezegd zo gedaan enkele modellen geproefd en wat een genot om deze bergen op te fietsen zoals ik vroeger in mijn (jeugd) deed. Ik kwam terug van een geweldige proefrit. Er werd mij zelfs gevraagd voor een glaasje water of een lekker kopje koffie nou die sla ik echt niet af. Verkoper liet mij rustig nadenken. En na 10min overleggen met mijn partner kwamen wij tot een conclusie welke fiets het moest worden ook de kleur. Zo even naar de verkoper gelopen en gevraagd wat hij voor ons kon betekenen. Hij vertelde ons over de inruilactie en hebben samen een mooi bedrag voor een prachtige fiets samengesteld een woord GEWELDIG. Wij hebben gekozen voor een livorno MDS frost bleu. Wat een GEWELDIGE fiets met een mooie looks want het oog mag ook wat hebben. Nu nog 5dagen wachten en dan mag ik mijn mooie fiets gaan ophalen in Roermond. Hopelijk word ik daar ook zo geweldig ontvangen als in Nuth. Top verkoper dikke 10 Gastvrijheid dikke 10 Ga zo door Stella.

Geweldige ervaring in Wijchen!

Gister in Wijchen geweest, uitstekend en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel ! Dankjewel voor alles en ik zal iedereen stella wijchen aanraden:)

Super fietsen!

Fiets al jaren met plezier op mijn Stella.

Pico bello bedrijf

Al 5 jaar tevreden Stella bezitters!

Kwaliteit en altijd in de buurt

Gewoon super goede fietsen! Voor mij geen ander merk meer dan Stella.

Fijn contact en goede service

Uitstekend geholpen!

Nice…..een moderne e-bike winkel

Ik heb in mijn zoektocht naar een e-bike verschillende Stella winkels bezocht, wat een prachtige winkels.. eindelijk een winkel waar je voor ieder type fiets onderscheidt ziet en dus makkelijk je keuze kan maken. Beter dan bij andere aanbieders waar ik door de bomen het bos niet zie.. ik ga genieten van mijn Stella bedankt Stella voor de hulp bij mijn keuze

Goed geholpen - Filiaal Nunspeet

Afgelopen zaterdag bij Stella in Nunspeet goed geholpen en eerlijk advies. We wilden alleen maar kijken… Maar door juiste advies en mooie deal hebben we “ja” gezegd. Aanstaande vrijdag kunnen we de fietsen al ophalen… De verkoper heeft ons een speciale Goody-Bag beloofd..

Kan ze iedereen aanbevelen!

Al meerdere Stella fietsen gekocht en aanbevolen bij vrienden en familie! Vorige week mijn Vicenza van 4 jaar oud ingeruild voor een Livorno. Verkoper kwam met een heel eerlijk en duidelijk verhaal maar ook met een mooie inruilprijs voor mijn Vicenza. Bij ophalen van de fiets ook super uitleg gehad en afstelling. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen om een Stella te kopen!

Blij met mijn Stella

Super tevreden over mijn Stella Livorno Zeker een aanrader!!!!

Wat een top winkel met geweldige service

Makkelijk fietsen voor altijd

Mijn normale fiets ingeruild voor een e-bike. Had ik dit maar eerder gedaan. Tevreden over de service. Ga zo door.

Blij met mijn Stella

Super enthousiast geholpen. Koffie mag wat warmer. Niets meer dan lof.

Uitstekend!

Super goede ervaring met Stella!

Goede ervaring met het bedrijf Stella, snelle service, gericht en klant vriendelijk! Bij verkoop en aflevering allemaal super verlopen. Geen moment spijt gehad van onze aankoop bij Stella. Keep up the good work!

Stella komt afspraken na

10 jaar Gazelle gereden, gekozen voor Stella. Geen spijt van!

Blij met mijn keuze voor Stella Fietsen

Geen op of aanmerkingen. Geholpen zoals het hoort. Ga zo door!

Inruil met een adder onder het gras.

Beste mensen Nav de tv reclame 1200€ korting bij inruil voor uw oude fiets. Even langs de Stella geweest met mijn 4 jaar oude stella Vicenza fiets. Ik wilde mijn fiets inruilen, volgens de verkoper was mijn fiets nog 750€ waard, ik vond dat prima. Echter ik wilde de stella Vicenza met midden motor kopen uit de brochure van Stella, zie pagina 26. Deze kost 2399€, inruil 750€ dus ik moet dan bijbetalen 1650€, maar dat was absoluut niet mogelijk! Erg jammer want ik had hem willen kopen.!!! De verkoper vertelde mij: Bij inruil tegen de Vicenza fiets moet ik beginnen met een bedrag van 2899€, en niet met de verkoopprijs van 2399€. Ik zou nu dus ineens 2899-750= 2350€ erbij moeten betalen! In plaats van 1650! Dus zonder inruil kost de nieuwe fiets 2399 en met inruil kost hij ineens 500€ meer nml 2899€. Raar maar waar, het is maar dat u het weet. Op deze wijze geef je je inruilfiets bijna voor niets weg.

Onbereikbaar bedrijf

Dit bedrijf is vrijwel onbereikbaar. Telefoon: twee keer 45 minuten in de wacht zonder contact. Chatfunctie: ligt er meestal uit. Email: je krijgt “ binnen 5 dagen antwoord” maar je krijgt dus nooit antwoord, ook niet na 10 mails. Is de fiets eenmaal gekocht dan zijn ze bij Stella klaar met je. Koop hier geen fiets dus!

Onbereikbaar bolwerk waar klachten niet serieus worden genomen

9/7 display valt uit en daarmee ondersteuning. Telefonisch contact na ellelang keuzemenu en 15 minuten in de wacht te hebben gestaan. 21/7 Monteur kan het zo snel niet repareren. Belt morgen terug. 22/7 en 23/7 nog niets vernomen, Weer contact gezocht, keuzemenu en 15 minuten in de wacht. Ze bellen monteurs, niet te bereiken, ze kunnen verder niets voor me doen. 24/7 naar werkplaats, invaller was aan fietsen bezig. "Het is hier een puinhoop, ik weet niet welke fiets van jou is, laat staan wat er mee aan de hand is". Monteur stuurt mailtje naar leidinggevende, vervangend vervoer is er niet, dus zonder fiets op vakantie. 28/7 bericht dat fiets is gemaakt. 8/8 klachtenformulier ingevuld: geen reactie van Stella 9/8 fiets opgehaald, Niemand kon mij uitleggen wat eraan gedaan was 11/9 Ga ik fietsen, blijkt accu, helemaal opgeladen, half leeg te zijn en werkte achterlicht niet meer. Weer telefonisch contact, keuze menu en 15 minuten in de wacht. 19/8 zou bus langs komen. Ondertussen had ik mijn accu met die van de fiets van mijn vrouw gewisseld en bleek mijn licht wel te werken en was de accu volledig opgeladen. en werkt het licht van mijn vrouw haar accu niet. Busje kon euvel niet vinden., maar ik had wel een nieuw achterlicht ook al werkte het niet. weer bellen, nieuwe afspraak26/8. fiets weer niet te maken en naar fabriek gestuurd. 24/8 en 31/8 nieuw klachtenformulier: geen reactie Apps op 17/9, 19/9,20/9,21/9 22/9, geen reactie. 23/9 Niets bekend over de status van de fiets. 4/10 nog niets bekend over de status. Weer gebeld, niemand te bereiken bij de fabriek, wel veel excuses maar geen fiets. Ook geen leenfiets en momenteel op 13/11 heb ik nog geen benul hoe alles erbij staat. Chapeau Stella, goede service!!

Zeer slechte ervaring met Stella Fietsen!!

Mijn ervaring is zeer slecht met het bedrijf Stella. Ze beloven veel, maar komen weinig na als het op service aankomt. De communicatie in dit bedrijf is zeer slecht, het gaat over teveel schijven en hier is de klant de dupe van. Ondertussen wacht ik al weken op de levering van mijn nieuwe fiets met daarbij de benodigde accessoires. Dit alles zwart op wit. Alleen Stella doet net of je lucht bent. Ik beveel dit bedrijf dan ook absoluut niet aan in mijn vrienden/kennissenkring.

Jammer dat ik voor Stella ben gegaan.

Ik heb op 1 oktober de Stella fiets geleverd gekregen, de Livorno Frost Blue FDSTe. Dag 1 begon al met een probleem dat de snelheid niet hoger dan 23 km kwam. Ik ben naar de Stella winkel gegaan en daar moest een Update gedraaid worden, dus de update moet ervoor zorgen dat hij sneller gaat? Hij gaat nu tot max 24 km met ondersteuning terwijl 27,5km (25 km + 10% marge) de standaard is. Nu zijn wij 10 dagen verder, op 11 oktober, en de fiets viel helemaal uit op 16 % van zijn resterende capaciteit. Gebeld met Stella maar daar ligt het aan de klant zelf. Accu moet wakker gemaakt worden, of even helemaal opnieuw opladen ‘wtf’. Nu is hij helemaal opgelaten en je raadt het al…noppes nada niets. Weer gebeld met Stella, nadat je ruim een half uur in de wacht hebt gestaan, en nu zouden er misschien draadjes los kunnen zitten of de accu even wakker maken door de knop op de accu 6 seconden ingedrukt houden of even aan de lader hangen. Aan de lader hangen? daar kwam hij net vanaf! Toch maar het advies wederom opgevolgd want het ligt volgens Stella sowieso aan de klant en natuurlijk niet aan Stella. De fiets ging wel aan, maar na een paar meter viel hij weer helemaal uit. Weer gebeld met Stella en nu kunnen zij een monteur laten komen en dat kan pas over een week, naar de winkel gaan heeft geen nut want daar duurt het misschien 1 dag minder. De fiets is, vanaf de storingen, 11 dagen oud en heeft nu al meer problemen dan mijn oude Gazelle uit 2008. De fiets kost ruim € 2600,- Wat een spijt heb ik om niet weer voor Gazelle te hebben gekozen. Geld terug krijgen gaat niet want ze willen het oplossen. Wat een slecht bedrijf en ik raad iedereen aan om zeker geen Stella fiets te kopen. Je sluit een verzekering af met de Slogan ‘Zorgeloos fietsen’, maar dit gaat zeker niet op. Stella winkels zijn ook niet te bereiken, alleen via het algemene nummer, en als je denkt dat je het rechtstreekse nummer van jouw Stella winkel hebt gevonden, helaas die werkt niet.

Ontevreden winkelbezoek

Op zaterdag 2 oktober een afspraak gemaakt in de winkel. Vol verwachting na speuren op de site, brochure aanvragen, krascode op zak. We werden niet eens vriendelijk begroet. Ik gaf aan dat we een afspraak hadden gemaakt daar kwam geen reactie op. We konden rondkijken en bij vragen dan.. na enkele minuten vroeg hij hoeveel geld ik wilde uitgeven aan een fiets. Ik gaf aan dat ik de dames transport fiets leuk vond. Hij gaf aan je moet gaan voor een middenmoter fiets.. Na uiteindelijk proefrit vroeg ik naar de prijs. Hij gaf aan dat de cataloguswaarde €2549 was. De inruil voor mijn eigen fiets was €475. Onder de streep moest ik €2089 betalen en de actie was alleen die zaterdag geldig!! Terwijl in de brochure staat dat de prijs €1649. Het prijsverschil zo groot kan niet enkel in de accu zijn. Een grote teleurstelling!!

Oosteinderweg 95

7811 EJ Emmen