Wij zijn door het personeel fantastisch geholpen. Er werd echt met ons meegedacht en advies gegeven. Hierdoor nu echt een fiets die goed bij mij past en waarmee ik ook met gemak naar mijn werk kan fietsen. Heel erg blij mee, bedankt Stella!!
Wat fijn dat je zo goed geholpen bent Maartje! Ik wens je heel veel fietsplezier! :-) ^Derk
Super geholpen
Fijn om te lezen Melanie! Daar doen wij het voor! :-) ^Derk
Geweldige fietsen!
Dat lees ik graag Mick! Hartelijk dank voor de review! :-) ^Derk
Ruim 1,5 jaar geleden 2 nieuwe E-bikes gekocht bij de fabriek in Nunspeet, een Livorno en een Vicenza. Met de Vicenza hebben we tot nu toe geen problemen gehad maar met de Livorno daarentegen wel. Je zou kunnen zeggen dat deze Livorno een maandagmorgen fiets is. De fiets is voor het uitvallen van de motor diverse keren in de werkplaats in Nunspeet geweest, uiteindelijk is de motor vervangen wat alleen al 10 weken heeft geduurd ten gevolge van leverproblemen van een nieuwe motor. Toen vorige week maandag de fiets keurige werd afgeleverd, je krijgt trouwens altid een leenfiets van Stella ter beschikking, diende zich naar een paar dagen een nieuw probleem aan, de verlichting deed het niet, terwijl deze altijd heeft gefunctioneerd, en daar wordt je niet vrolijk van. Vandaag met de fiets naar Nunspeet getogen voor een oplossing, omdat we geen vertrouwen meer hadden in deze fiets. Na een intern telefoontje van de betreffende medewerker kwam Stella met een wel erg gracieuze oplossing: We mochten een nieuwe fiets uitzoeken. Dit hadden we niet verwacht en vinden we echt top. Hierbij maakt Stella toch waar met wat ze claimen, dat de service uniek is en dat de slogan: "Stella makes my day" geen loze woorden zijn.
Hartelijk dank voor de mooie woorden Henriette! Wat fijn om te lezen dat er een oplossing is gekomen. Ik wens je heel veel fietsplezier met de nieuwe Stella fiets! :-) ^Derk
Zowel tijdens de aanschaf van onze e-bikes als tijdens de service altijd perfect geholpen! Raad Stella dan ook zeker bij iedereen aan.
Hartelijk dank voor de lovende woorden Lars! :-) ^Derk
Ik heb onlangs mijn morena blue opgehaald en het is echt een top fiets! De verkoop was super duidelijk en ik woon nu dichtbij nunspeet dus kon ik hem de week erop gelijk ophalen! Echt top service.
Super! Dat hoor ik graag! Hartelijk dank voor de mooie review Frank! Ik wens je veel fietsplezier! :-) ^Derk
Mijn e-bike opgehaald in Nunspeet. Wat een ervaring. Vriendelijke jongens perfecte service. Echt een aanrader.
Wat leuk om te lezen Remon! Hartelijk dank voor de review en veel fietsplezier gewenst! ^Derk
Vandaag heb ik de winkel van Stella bezocht in Nuth. Als eerste viel mij al op dat je echt thuis komt je word zo warm verwelkomt. In de ochtend niet te geloven. Toen zijn we samen gaan kijken welke fiets voor mij geschikt was in het prachtige zuiden (bergen) De verkoper vertelde mij welke fiets geschikt was voor het zuiden maar wilde mij ook zeker niet afpraten van een voorwielaandrijving. Dus deze mocht ik ook proberen. Na een korte ronde kwam ik er al achter dat deze niet echt geschikt voor mij was en ik toch echt liever een middenmotor zocht ivm stabiliteit. Zo gezegd zo gedaan enkele modellen geproefd en wat een genot om deze bergen op te fietsen zoals ik vroeger in mijn (jeugd) deed. Ik kwam terug van een geweldige proefrit. Er werd mij zelfs gevraagd voor een glaasje water of een lekker kopje koffie nou die sla ik echt niet af. Verkoper liet mij rustig nadenken. En na 10min overleggen met mijn partner kwamen wij tot een conclusie welke fiets het moest worden ook de kleur. Zo even naar de verkoper gelopen en gevraagd wat hij voor ons kon betekenen. Hij vertelde ons over de inruilactie en hebben samen een mooi bedrag voor een prachtige fiets samengesteld een woord GEWELDIG. Wij hebben gekozen voor een livorno MDS frost bleu. Wat een GEWELDIGE fiets met een mooie looks want het oog mag ook wat hebben. Nu nog 5dagen wachten en dan mag ik mijn mooie fiets gaan ophalen in Roermond. Hopelijk word ik daar ook zo geweldig ontvangen als in Nuth. Top verkoper dikke 10 Gastvrijheid dikke 10 Ga zo door Stella.
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent Rachelle! En wat leuk dat je een mooie fiets hebt aangeschaft. Ik wens je heel veel fietsplezier met de nieuwe Stella fiets! :-) ^Derk
Gister in Wijchen geweest, uitstekend en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel ! Dankjewel voor alles en ik zal iedereen stella wijchen aanraden:)
Hartelijk dank voor de mooie review Johan! ^Derk
Fiets al jaren met plezier op mijn Stella.
Wat fijn om te lezen Henk! Ik wens je nog vele jaren fietsplezier toe! :-) ^Derk
Al 5 jaar tevreden Stella bezitters!
Wat fijn om te lezen Nick! Wij willen er graag voor blijven zorgen, dat er nog veel tevreden jaren bij komen. :-) ^Derk
Gewoon super goede fietsen! Voor mij geen ander merk meer dan Stella.
Hartelijk dank voor de lovende woorden Vincent! Ik wens je nog veel fietsplezier met de Stella fiets! ^Derk
Uitstekend geholpen!
Super! Daar doen wij het voor! Hartelijk dank voor de mooie review Melanie! ^Derk
Ik heb in mijn zoektocht naar een e-bike verschillende Stella winkels bezocht, wat een prachtige winkels.. eindelijk een winkel waar je voor ieder type fiets onderscheidt ziet en dus makkelijk je keuze kan maken. Beter dan bij andere aanbieders waar ik door de bomen het bos niet zie.. ik ga genieten van mijn Stella bedankt Stella voor de hulp bij mijn keuze
Hartelijk dank voor de complimenten Rob! Ik wens je alvast veel fietsplezier met de Stella fiets! ^Derk
Afgelopen zaterdag bij Stella in Nunspeet goed geholpen en eerlijk advies. We wilden alleen maar kijken… Maar door juiste advies en mooie deal hebben we “ja” gezegd. Aanstaande vrijdag kunnen we de fietsen al ophalen… De verkoper heeft ons een speciale Goody-Bag beloofd..
Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn dat je zo goed geholpen bent. Ik wens jullie veel fietsplezier met de nieuwe Stella fietsen! ^Derk
Al meerdere Stella fietsen gekocht en aanbevolen bij vrienden en familie! Vorige week mijn Vicenza van 4 jaar oud ingeruild voor een Livorno. Verkoper kwam met een heel eerlijk en duidelijk verhaal maar ook met een mooie inruilprijs voor mijn Vicenza. Bij ophalen van de fiets ook super uitleg gehad en afstelling. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen om een Stella te kopen!
Super tevreden over mijn Stella Livorno Zeker een aanrader!!!!
Fijn om te lezen Geert! Ik wens je nog veel fietsplezier met de Stella fiets! ^Derk
Wat een top winkel met geweldige service
Kijk, dat zijn berichten die wij graag lezen! Hartelijk dank voor de lovende woorden Daan! ^Derk
Mijn normale fiets ingeruild voor een e-bike. Had ik dit maar eerder gedaan. Tevreden over de service. Ga zo door.
Hartelijk dank voor de mooie woorden Feline! Fijn dat de service zo goed bevalt. Ik wens je nog veel fietsplezier! ^Derk
Super enthousiast geholpen. Koffie mag wat warmer. Niets meer dan lof.
Hartelijk dank voor de leuke review Graad! Daar doen wij het voor. Natuurlijk ook bedankt voor de feedback! ;-) ^Derk
Super goede ervaring met Stella!
Fijn om te lezen Bastiaan! Hartelijk dank voor de mooie review! ^Derk
Goede ervaring met het bedrijf Stella, snelle service, gericht en klant vriendelijk! Bij verkoop en aflevering allemaal super verlopen. Geen moment spijt gehad van onze aankoop bij Stella. Keep up the good work!
Daar doen wij het voor Denzel! Wat leuk om te lezen. Hartelijk dank voor de lovende woorden! ^Derk
10 jaar Gazelle gereden, gekozen voor Stella. Geen spijt van!
Super dat je zo tevreden bent Hans! Ik wens je nog veel fietsplezier! ^Derk
Geen op of aanmerkingen. Geholpen zoals het hoort. Ga zo door!
Wat fijn om te lezen Ferry! Hartelijk dank voor de leuke review! ^Derk
Beste mensen Nav de tv reclame 1200€ korting bij inruil voor uw oude fiets. Even langs de Stella geweest met mijn 4 jaar oude stella Vicenza fiets. Ik wilde mijn fiets inruilen, volgens de verkoper was mijn fiets nog 750€ waard, ik vond dat prima. Echter ik wilde de stella Vicenza met midden motor kopen uit de brochure van Stella, zie pagina 26. Deze kost 2399€, inruil 750€ dus ik moet dan bijbetalen 1650€, maar dat was absoluut niet mogelijk! Erg jammer want ik had hem willen kopen.!!! De verkoper vertelde mij: Bij inruil tegen de Vicenza fiets moet ik beginnen met een bedrag van 2899€, en niet met de verkoopprijs van 2399€. Ik zou nu dus ineens 2899-750= 2350€ erbij moeten betalen! In plaats van 1650! Dus zonder inruil kost de nieuwe fiets 2399 en met inruil kost hij ineens 500€ meer nml 2899€. Raar maar waar, het is maar dat u het weet. Op deze wijze geef je je inruilfiets bijna voor niets weg.
Wat vervelend dat dit zo is gelopen Peter! Ik heb een melding aangemaakt. Wij nemen z.s.m. contact met je hierover op. ^Derk