Snelle levering en heel netjes verpakt. Prima product geheel naar verwachting.
Raambeslag en schuifdeur beslag besteld. Snelle levering en aardig te woord gestaan. 1 product was beschadigd er is snel een nieuw product opgestuurd. Volgende keer ga ok zeker weer hier shoppen
Ondanks dat er vertraging op de levering zou zijn, toch nog snel ontvangen. Materiaal is mooi, degelijk en uitgevoerd volgens verwachting.
Perfect en prima prijs
Bestelling in orde. Retour aangevraagd op dinsdag 26 april en tweemaal op 28 april maar helaas geen reactie, nu kan ik nog steeds niet retourneren en de dagen tellen door.
Beste klant, We hebben u op 28 april de retourinstructies gestuurd en op 29 april heeft u het pakketje retour gezonden. Alles is ruim binnen de retourtermijn afgehandeld en we vertrouwen er dan ook op dat u tevreden bent over de afhandeling van uw retour. Graag zien wij u nog eens in onze webshop terug! Team van DecoDeurbeslag
Zeer snelle levering en producten waren prima ingepakt tegen beschadiging!
Een artikel besteld dat op dat ogenblik niet op voorraad was. Ik ben hiervan op de hoogte gebracht en een paar dagen nadien ben ik weer verwittigd dat het artikel reeds klaar was voor verzending. Ik werd zeer degelijk en correct op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Top!
Brievenbus zoals beschreven vlot en netjes geleverd. Ook tussentijdse leverinformatie was zeer welkom.
Al diverse keren besteld vanaf 2020.
Besteld Bobi Cargo (pakketbrievenbus). Kwaliteitsprodukt, nergens goedkoper. Snel geleverd en goed verpakt. Prima!
na bestelling vlotte bezorging veel sneller als er vermeld stond op de site en bon.
Ik vind dat op de website al duidelijk moet zijn of iets op voorraad is of niet.
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het vervelend is dat we niet bij alle artikelen kunnen vermelden, in geval het op dat moment niet meer voorradig is. Het is voor ons onmogelijk om de voorraad op de site zichtbaar te maken, daar we niet alles uit onze eigen voorraad verzenden. Mocht een product niet voorradig zijn, dan proberen we altijd een alternatief te vinden, samen met de klant, indien dit gewenst is. Of we leveren het artikel uit zodra er weer voorraad beschikbaar is. Team van DecoDeurbeslag
Telefonisch goed bereikbaar, spullen snel mogen ontvangen. Denkt mee, kortom tevreden
Een product gezien online Hier had ik een vraag over deze was netjes beantwoord En via de webshop besteld
Voordat ik heb besteld vroeg ik me af of er ook een montageset bestaat om de Bobi Back Classic in een hekwerk te monteren. Die montageset blijkt niet te bestaan. Kennelijk had de fabrikant laten weten dat de Bobi met tie wraps aan het hek kon worden bevestigd. Dat is een vreemd advies, gelet op de aanschafprijs van de Bobi Box en de aanbeveling dat deze Bobi Box erg geschikt is om in een hekwerk te bevestigen. Gelukkig is de man die het hekwerk gaat plaatsen superhandig, en heeft hij aangegeven de Bobi Box keurig te kunnen monteren IN het hekwerk en ZONDER tie wraps maar gewoon netjes en degelijk
Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering van de Bobi Back Classic brievenbus. Op uw vraag of er een montageset bestaat, hebben we inderdaad moeten antwoorden dat deze set niet verkrijgbaar is. Bobi heeft zo'n set niet in haar assortiment beschikbaar. Reden is dat elk hek anders is opgebouwd en specifieke eisen stelt aan de montage. Wij zijn het met u eens dat tie-raps zeker niet de fraaiste oplossing is. Een handige monteur kan de bus netjes en degelijk monteren. Goed dat het zo opgelost is! Wij wensen u veel gebruiksplezier toe van de Bobi brievenbus!
Er was een type beslag niet op voorraad. er werd netjes over gemaild en mee gekeken naar alternatieven.
Klassiek en tijdloze handgrepen. Kan helaas geen foto bijvoegen.
Kwalitatieve producten en snelle levering.
Ik bestel bij jullie omdat ik snel (na storm) een product nodig heb. Jullie innen het geld en sturen dan doodleuk een mailtje dat ik nog weken moet wachten. Volgende keer ga ik ergens heen waar ze wel hun woord houden
Bedankt voor uw reactie. Het spijt ons dat het door u bestelde artikel thans niet uit voorraad leverbaar is. Dit heeft te maken met langere productietijd en transport vanwege gevolgen van COVID. Wij hebben u laten weten dat de artikelen naar verwachting over 2 weken beschikbaar zijn en deze zo snel mogelijk bij u bezorgd zullen worden. Onze excuses voor het ongemak. Team van DecoDeurbeslag
Brievenbus besteld in goed verpakt thuis bezorgd. Iets later dan verwacht maar dat lag aan DHP.
Original review
Ik heb 24 februari een brievenbus besteld en heb hem nu op 3 maart nog niet thuis gekregen. Duurt dus heel erg lang als hij tenminste ooit aan komt?
Prima !
Nog niets ontvangen
Helaas waren de artikelen die u besteld heeft niet voorradig en kunnen we dit niet bij alle artikelen weergeven op onze website. Zoals reeds door onze verkoopmedewerker aan u gemeld duurt het nog enkele weken voordat wij u uw bestelling kunnen leveren. We vertrouwen op uw begrip. Onze excuses voor het ongemak. Hartelijke groet, Team DecoDeurbeslag
Snelle leverjng van bestelde spullen
Service is zeer goed
Weet ik niet, jullie verkopen dingen die jullie niet op voorraad hebben en waar ik dan bijna 3 weken op moet wachten , heb het nog steeds niet binnen
Bedankt voor uw reactie. Helaas zijn thans niet alle producten uit voorraad leverbaar, wat wij ook betreuren. Dit heeft te maken met langere productietijd en transport vanwege gevolgen van COVID. Wij hebben u laten weten dat de verwachte levertijd voor het bestelde product 3 weken is en zullen zodra het product beschikbaar is het z.s.m. bij u laten bezorgen. Onze excuses voor het ongemak. Team van DecoDeurbeslag
9 Binnendelta D
Blaricum 1261 WZ