vriendelijke behandeling en afhandeling volgens afspraak

vriendelijke behandeling en afhandeling exact volgens afspraak

Juist voldoende

Het gebruik van de site is eenvoudig te gebruiken. De beloftes werden in mijn geval iets minder strikt uitgevoerd. Wel snel antwoord ontvangen op de vraag naar de status van mijn levering.

Snelle levering, goede klantenservice

Deurklink goed, maar vragen ook goed en snel beantwoord! Prima dus!

Goed kwaliteit. Snelle levering

Goes kwaliteit. Snelle levering

Mooi kwaliteitsproduct ontvangen!

Deurbeslag is met een kleine vertraging geleverd maar was v.w.b. de looks en degelijkheid wel precies wat we hoopten.

Volgens afspraak netjes afgeleverd

Goed en tevreden

Net service

Netjes en snel geleverd Mooi product

Nette afwikkeling en snelle levering.

Nette en snelle levering

Geweldig!

Duidelijke website, goede foto’s, komen afspraken na.

heel goed

prima deurbeslag, netjes geleverd en ingepakt.

Zeer fijn en prettig.

Zeer fijn en prettig in service overall.

Het pakketje was door post-NL verkeerd verwerkt, waardoor ik het niet binnen kreeg. Ze hebben dit gelijk opgepakt en het opnieuw verstuurd!

Snelle levering van top product!

Goede keuze kunnen maken op basis van een overzichtelijke website met uitgebreide omschrijving van het product. Dankzij de snelle levering van hoogwaardig deurbeslag tegen een billijke prijs was ons probleem snel opgelost!

Eindelijk een plek voor een compleet assortiment.

Na verschillende websites met bijzonder deurbeslag bij jullie ook het gemak van een samenhangende set gevonden.

Vlotte levering van de bestelde produkten.

Fijne service, goed contact

Fijne service, goed contact

Duidelijke site

En ze denken ook mee

Helemaal goed

Goede kwaliteit en de volgende dag al bezorgd.

Snelle levering!

Ik ben tevreden over de klinken die geleverd zijn geworden. een kleine handleiding voor de plaatsing was wel wenselijk geweest.

Mooie shop met topprodukten

Fijne navigatie en een webshop met fraaie produkten. Snelle orderafhandeling en levering vd bestelde artikelen.

Fijn.dat ik mijn bestelling heb

Jammer.dat de bezorger niet aan de deur is geweest. Maar dat ik naar t afhaalpunt moest.

Kwaliteit! Ik had jaren 30 deurklinken voor 25 euro per stuk gekocht, zagen er prachtig uit maar vielen er telkens af en bleef wiebelen… Al die problemen zijn nu verholpen!

Prima hang en sluitwerk.

Ik miste alleen een set schroefjes en zou een tekening van het bepalen van de maat wel handig hebben gevonden.

Geen duidelijke communicatie

19 januari heb ik een bestelling gedaan. Op de site werd NIET aangegeven dat de bestelde artikelen niet op voorraad waren of dat er langere levertijd was. Op 20 januari contact gehad met jullie en toen werd mij toegezegd dat de zending op maandag 23 januari verzenden zou worden. 24 januari weer contact met jullie opgenomen, toen werd mij medegedeeld dat de verwachting was dat de bestelling 1 februari verzonden zou worden. OP 2 februari weer contact gezocht. Toen kreeg ik bericht dat het 3 februari bezorg zou worden. Dat klopte. Over de producten ben ik zeer tevreden.

9 Binnendelta D

Blaricum 1261 WZ