Top producten

Mooi collectie, aantrekkelijke verpakkingen en kwaliteitsproducten. Heb al verschillende producten uitgeprobeerd en tot nu toe super tevreden.

Fijne producten, mooie duidelijke site en snelle levering

Uitstekend, het aanraden waard

Super fijne en pure producten!

Hele fijne en pure producten die mooi en stijlvol verpakt zijn! De website is zeer overzichtelijk en duidelijk!

Zeer tevreden over dienstverlening en producten.

Netjes verpakt snelle bezorging

Fijne groene koffie olie ben er blij mee

Tevreden

Goede producten voor een redelijke prijs. Wel onpersoonlijk opgestuurd,een kaartje of briefje met bedankt voor je aankoop zou fijner zijn.

Echte olieën die werken.

Zo fijn om echte olieën te mogen ontvangen in de juiste verpakkingsmaterialen. De olieën zijn echt puur natuur. Ik ga hier zeker vaker bestellen vooral de tamanuoil na een week zijn bijna alle puisten littekens weg. Oprecht verbaasd en happy!

Perfecte transactie

Gemakkelijke en perfecte transactie, bedankt?

Niet zo goed

Ik vind het heel vervelend dat ik mijn bestelling niet kon annuleren. Ik had namelijk perongeluk besteld en ik wou meteen er na annuleren maar dat lukte niet meer. Ik zou het snappen als het paktje al verstuurd was maar dat was niet het geval hier. Het product stinkt ook echt. Ik zou het terugsturen maar ik heb daar helaas geen tijd meer voor. Ik ben zeer ontevreden.

Snel verzonden, goede producten

Duidelijk hoogwaardige producten, in goede verpakkingen en snel verzonden. Het enige waar ik me vaag herinner iets van een verbeterpunt te zien is dat de producten misschien net iets veiliger voor de producten had verzonden kunnen worden.

Goed in het oplossen van problemen

Ik had een verkeerde maat en een beschadigd product ontvangen. Ze hebben mij snel nieuwe producten opgestuurd. Dit keer was er geen beschadiging, maar wel weer de verkeerde maat. Het bleek door elkaar te staan in het distributiecentrum. Ze hebben me nu de goede maat opgestuurd. Fijn dat het op deze manier kon worden opgelost, bedankt natural heroes!

goede producten, snelle levering

top shop

Aflevering aan de deur! Prima verpakt

Snelle bezorging, goede producten

Ik ben zeer tevreden met de bestelling. De bestelling was snel bezorgd, goed verpakt en de producten van goede kwaliteit.

Bestellen en leveren gingen beiden makkelijk en snel Bestelde producten nog maar net in gebruik dus kan deze nog niet beoordelen

Goede kwaliteit en netjes en snel geleverd.

Vestelling snel en goed verpakt geleverd.

Duidelijke site

Een hele duidelijke site met goede uitleg over de producten. Snelle levering. Prijs kwaliteit uitstekend.

Gewoon fantastisch

Snel, goed, en zeer fijn!

Potje gebroken tijdens vervoer, netjes een potje nagestuurd. Er miste een product en daarvoor snel mijn geld terug gekregen.

Alles prima!

Goede producten, goede service!

Professioneel service

Snel en makkelijk bestellen en leveren

Prima producten. Alles met zorg verpakt en verzonden.

Ik heb een bestelling geplaatst en de volgende dag al ontvangen Netjes ingepakt in een doosje En de producten zijn ook erg goed

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern