Bestelling netjes en snel geleverd. Top

Geweldige producten

Ik heb lang gezocht naar producten die echt iets doen voor mijn huid en heb ze gevonden bij jullie. Eindelijk een zachte en frisse huid.

Waterstof peroxide dood

Snel geleverd 2 flessen peroxide. Echter de peroxide is al totaal uitgewerkt. Verse peroxide ruikt typisch en bruist bij beweging of schenken. Dit is de 2e keer dat ik totaal uitgewerkte peroxide heb ontvangen.

Zeer goeie ervaring, snelle levering en HEEEEL veel producten op voorraad die je ergens anders moeilijk vind + telkens goeie uitleg bij het product vermeld. Heel tevreden, ik heb men favoriete site gevonden !

Fijne producten!

Heb al meerdere malen besteld, en ben altijd tevreden over de producten van Natural Heroes. Ook nu weer een heerlijke Amandel olie en etherische olie. Snel geleverd, en goed verpakt in herbruikbare verpakking. Echt top!

geleverd volgens de afspraak, altijd goed toch

Top product!

Super snelle levering,en hele fijne producten,merk dat mijn huid na 3 dagen gebruik zo fijn aan voelt,mijn 2 e bestelling gelijk gedaan!

Pakket liep vertraging op. Door retour naar afzender. Keurig een belletje dat per omgaande mijn bestelling weer verzonden is.

Prima bezorging

Goede en snelle bezorging. Erg blij met de lavendel olie

Geweldige producten en produktinformatie

Duidelijke site en hele mooie producten op natuurlijke basis en zonder troep.

Snelle levering en duidelijke communicatie De producten moet ik nog uitproberen

Perfect.

Goede producten voor goede prijzen, en een veilige en snelle levering.

T bevalt goed

Meerdere producten gekocht

De producten zijn goed, netjes verpakt!

Snelle service en bezorging

Ziet er leuk uit

Moet er nog aan beginnen moet nog thermometer kopen

Alles correct

Bestelling op tijd binnen gekomen. Producten met prima kwaliteit

Mooie produkten snelle levering

Prima !!!!

lange verzendtijd en 1 flesje wat uitgelopen

Blij met de producten maar de verzend tijd was lang en 1 flesje (araganolie..) was wat uitgelopen. Gelukkig was alles goed verpakt en was het in het papier gedrongen maar toch zonde van de verkwiste olie

Natuurlijk genot

De producten ruiken & voelen fantastisch. Goede & snelle levering. Simply good!

Fantastisch product!

Ik had al vele verhalen gehoord over castorolie maar was toch wel iets sceptisch. In mijn avondroutine mijn gezicht schoon gemaakt en ipv de nachtcrème een paar druppels castorolie aangebracht en in gemasseerd. Tot mijn verbazing voelde mijn huid de andere dag zoveel zachter aan en mijn diepe lijnen en mijn kraaienpootjes waren zo goed als verdwenen.

Super fijn produkt

Goede producten, helaas 1 pot kapot aangekomen

Goede natuurlijke producten zonder slechte toevoegingen en met uitgebreide omschrijvingen op de website. Helaas kwam bij mij 1 pot shea butter kapot aan. Dit was even een tegenvaller, maar dit zal aan de vervoerder liggen. Daarna is dit prima opgelost en heb ik alsnog een pot heelhuids thuis ontvangen.

Snel en efficiënt

Goede en vlotte service. Bedankt.

Was goed. Ik ben super tevreden

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern