Fantastische kwaliteit!!

De bestelde producten waren snel in huis en als altijd weer van een fantastische kwaliteit! Mijn gevoelige huid geniet inmiddels alweer ruim een week van de overheerlijke whipped mango-boter-gezichts-creme die ik ermee heb gemaakt. Ik combineerde de boter samen met nog 7 andere bio ingredienten waaronder een paar heerlijke pure olieen (allemaal van Natural Hero's) en het bevalt enorm, alle droge plekjes ermee verdwenen! :) Ik kom graag weer bij jullie terug! :))

Reactie van het bedrijf

Wat zal je huid blij zijn en deze creme klinkt heerlijk! :)

Mooie producten super service!

Ik had een probleem met de levering door het postbedrijf. Natural Heroes loste dit meteen op door een nieuwe levering op te sturen. Heel erg blij mee, hierdoor had ik de volgende dag meteen mijn producten. Mooie producten, ik ga hier in de toekomst zeker nog bestellen. Dankjewel

Prima producten en snel bezorgd.

Ik ben heel tevreden met de producten, ze kwamen razendsnel binnen, en ook nog een heel fijn cadeau er bij!

Tot nu toe zeer gevreden!!

Ik heb nu enkele producten gebruikt van Naturel Heroes. Ben heel tevreden. Ga zeker nogmaals bestellen

Gewoon uitstekend en prima producten

Goede website. Veel product informatie. Prima/uitstekende producten. Scherpe prijzen. Snel verzonden, tussentijdse info mbt status van verwerking tot verzending, prima verpakt. Een tevreden klant

Eerlijke producten maar voor jij als leek beetje onduidelijk.

Eerlijke producten maar bij de omschrijving staat vaak waarmee je het kan mengen maar staat weinig hoe precies. Of waar voor je het kan gebruiken, voor mij als leek die wel eerlijke producten zoekt moet ik Googlen wat bij mekaar past, en als je de vragenlijst in vult wordt het ook niet echt duidelijk. Graag zie ik een vragenlijst die je duidelijk verder helpt of nog beter een chat waarin je terecht kan met je vragen over een product en wat geschikt is voor jou huid.

Reactie van het bedrijf

Hoi Vienna, bedankt voor je waardevolle feedback. Op onze website kun je op het icoontje van de chat klikken zodat je met ons kunt chatten, of een mail sturen naar support@naturalheroes.nl. Ook zijn we iedere dag telefonisch bereikbaar. We helpen je graag verder!

super producten in pro verpakkingen, top

Heel blij met mijn aankoop

Geweldige eerlijke producten zonder toevoegingen

Ik heb de castrol oil en sea butter besteld. Super voor mijn (kleine) krullen. Ik ben van Surinaamse afkomst en heb heel droog haar. Ik heb een batterij aan haarproducten staan, zonder parabenen en sulfaten. Maar niets helpt echt goed, en mijn haar werd er niet mooier van. Mijn natuurlijke haar heeft eigenlijk weinig nodig. In de ochtend doe ik er casteroil en klein beetje sea butter in, het is dan heel de dag gehydrateerd, zacht en het glanst. Ik ben een gelukkige klant en ga zeker op zoek naar meer producten.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review. Jij gelukkig, wij gelukkig! :)

zoals eerdere keren uitstekend

Deze keer extra tevreden. Ik betaalde per ongeluk 2 x, voor aflevering. Nadenken hoe ik bedrag terug zou kunnen vragen omdat de betaling via "Molly"was verlopen. Binnen een paar dagen werd het echter teruggestort.

Mooie zuivere producten en super snelle levering.

Wat fijn dat zij bestaan, een gevoel van thuiskomen!

Natural heroes, de naam zegt het al, allerlei producten waar ik nog maar een fractie van heb geprobeerd maar bovenal een heel goed & natuurlijk gevoel bij heb. De biologische en koudgeperste castorolie is mijn absolute favoriet, bedankt voor jullie fijne service!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review en je bestelling natuurlijk!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review, mocht je nog feedback voor ons hebben horen we dat graag!

Een prettige website die makkelijk te bedienen is en de olie heb ik nog niet kunnen beoordelen. De bestelling was snel binnen.

Fijne ervaring

Alles keurig verzorgd,

Netjes

Netjes verzorgd en op tijd.

Goeie kwaliteit en snelle reactie

Idem

Snelle levering. Goed verpakt. Fijne olie. Heb er nu al baad bij Krappa olie en Castor olie. Ga zeker meer bestellen

Heel aangename webshop en interessante artikels en tips.

Mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste. Een mooi arsenaal aan natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit en heel vlotte levering en klantenservice.

Goede producten en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de producten die ik besteld heb. Ze werden ook nog snel geleverd. En alles goed verpakt.

Pakketje op tijd bezorgd en de oliën die ik heb besteld bevallen goed. Flesjes verpakt zonder plastic !

Super producten

Mooie producten voor een goede prijs

Goede en eerlijke producten, met een goede service

Er zijn veel verschillende websites met ‘natuurlijke producten’, maar als je dan naar de ingrediënten kijkt, zullen er altijd wat chemische hoofd of hulpstoffen toegevoegd zijn. Bij Natural Heroes krijg je gegarandeerd natuurlijke producten!

Goeie shea butter.lekker smeerbaar.goed tegen droge huid.blijft soepel mijn huid....ben zeer tevreden daarover.eindelijk de beste shea butter.

Heel fijn bedrijf. Snelle service, fijne website, uitgebreid assortiment ❤️

Goede en fijne producten, heel stevig verpakt.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.