Fantastisch!

De producten zijn op tijd en netjes bezorgd. Alle producten zijn heel goed en puur. Ik ben heel tevreden. Ik ben heel blij dat deze online winkel zijn die deze natuurlijke producten en recepten verkoopt. Mijn complimenten!!!

Heb de bestelling nog niet ontvangen

Hallo, Helaas heb ik mijn producten nog niet ontvangen. Misschien kunnen jullie me enige informatie geven wanneer het geleverd gaat worden . Groet, Cindy Bongers

Briljant!!

A+++

goede kwaliteit

Mijn familie en ik zijn blij met die goede producten en kwaliteit

Fijne producten

Enorme keuze in producten op natuurlijke basis. Fijn om zelf dingen mee te maken of kant en klaar te kopen.

Ben erg tevreden, maar er is ook ruimte voor verbetering

Wordt netjes en correct geholpen. Krijg ook netjes terugkoppeling als produkt niet op voorraad is met daarbij verwachte vertraging. Wat mij wat verbaasd, en dus ook ruimte voor verbetering, dat sommige produkten niet te bestellen zijn als ze niet op voorraad blijken te zijn. Vervolgens heb ik iets besteld dat ook niet op voorraad blijkt te zijn, maar dat kan dan binnen een paar dagen wel geregeld worden. Ik mijn beleving kan dat dus ook met de produkten die op de site al niet op voorraad zijn. Ik zou meer besteld hebben als dit wel had gekund.

Kwaliteit super

Fijn product en snelle levering

Superleuk

Je eigen producten maken is zowel mijn hobby als ook jaren mijn werk ( geweest). Dus nu thuis mijn voetenbadje te vullen met zelfgemaakte mengsel met olie is dubbelleuk! Gisteren mijn vriendin ook met een glazen potje verrast voor haar verjaardag.

Lekker verzorgende crème

De crème is idd toepasbaar voor vanallez en nog wat. Ik vind alleen de geur niet zp aangenaam.

Mijn pakket nog niet ontvangen, was stuk gegaan, is terug bij jullie.

Jullie hebben het nadat 't bij Postnl stuk is gegaan, weer opgepakt en excuses aangeboden. Alleen heb ik het na een week dat het terug was bij jullie nog niet :( Dus, nog niet kunnen genieten.

Snel en netjes, niks om op aan te merken!

Heerlijke geurolie!

Lekkere geurende geurolie voor in mijn diffuser❣️

Fijne producten, zuiver en biologisch!

De abrikozenpit olie is superzacht en trekt heel goed in de huid. Zo ook de borage olie! Voelt heel fijn en goed voor mijn droge huid!

Super producten

Alles is zoals staat omschreven, Gewoon fijne producten!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst.

Mijn ervaring is top! Pakketje was wat later vanwege de drukte, echter heb ik een zeer leuke email ontvangen die geschreven is vanuit passie! Geen copy paste ;) Aanrader voor iedereen die interesse heeft in natuurlijke producten.

Goede service goede producten

Snelle levering en een goed product

Producten zijn goed

De producten zijn fijn en goed. De bezorging van PostNL kan veel beter.

snelle levering, perfect product

We zijn blij met de super snelle levering alles goed verpakt en een prima prijs. Zeker aan te bevelen!!

Zeker het inschrijven voor BF was een verademing tegenover vorig jaar, top !! En de producten ook super.

Fijn

Snelle verzending

Betrouwbaar

Product altijd op voorraad en levering de volgende dag . Blij mee

Snelle verzending. Goede, fijne producten. Ik ga zeker weer bestellen.

Geweldige producten

Geweldige producten in een goede verpakking.

Matig

Veel gedoe met onjuiste kortingen en bestelling na 1 week nog niet ontvangen. Wel een compensatie ontvangen

Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Goed bereikbaar uitstekende producten en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zo hoort een bedrijf te opereren!!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern