Snelle levering maar product voldoet totaal niet aan mijn wensen. Het is vet, trekt niet snel in, moeilijk te smeren. Aan het eind van de dag voel ik dat de crème nog steeds niet is ingetrokken. Jammer want het is ook geen goedkoop potje….maar deze beland wel in de prullenbak
Net begonnen dus weet niet of het doet wat het moet doen.
De verzending bleef op zich wachten. Na contact gelijk verholpen.
Lieve Michiel, wat vervelend dat je niet helemaal tevreden was. We hebben sindsdien contact gehad en een goede oplossing gevonden samen. We zouden het bijzonder waarderen als je je review zou willen aanpassen als we met onze oplossing je ervaring hebben kunnen verbeteren.
Originele beoordeling
8 feb besteld en nog steeds niets ontvangen
Snelle feedback of vragen, perfect geleverd. Perfect shopping experience.
Prima webshop.
Prima en duidelijke website met gebruiksaanwijzing van de producten Ook makkelijk dat je kunt kiezen uit verschillende bezorg opties
Heerlijke producten en perfecte levering. De site werkt erg fijn met duidelijke beschrijvingen van de producten.
ik kan nog niets zeggen over de produkten, daar ik ze nog niet heb gebruikt.
De website is makkelijk en de producten zijn echt goed. Verzending is ook goed. Ik ga nooit meer ergens anders bestellen.
Heb 3 dezelfde produkten besteld, maar helaas was dit anders dan wat de foto liet zien. Terugsturen was snel geregeld. Nog even wachten op terugbetaling, nu. Maar terugsturen gaat vlot. Nette afhandeling. Bij twijfel kun je beter even contact opnemen, dan is het direkt goed, denk ik.
Lieve AC, wat vervelend dat je niet helemaal tevreden was. We hebben sindsdien contact gehad en een goede oplossing gevonden samen. We zouden het bijzonder waarderen als je je review zou willen aanpassen als we met onze oplossing je ervaring hebben kunnen verbeteren.
Op tijd geleverd, de casterolie ben ik nog niet te lang aan het nemen, daar heb ik nog geen ervaring mee.
Dit heeft niets te maken met de kwaliteit van de producten, die prima lijken, maar de bezorgservice, oftewel de Nederlandse post, is een ramp. Mij werd meerdere keren verteld dat de levering eraan zat te komen. Er is niets gebeurd. Eindelijk is het toch gebeurt maar ik heb een paar maal naar de Heroes moeten schrijven
Lieve Annie, wat vervelend dat je niet helemaal tevreden was. We hebben sindsdien contact gehad en een goede oplossing gevonden samen. We zouden het bijzonder waarderen als je je review zou willen aanpassen als we met onze oplossing je ervaring hebben kunnen verbeteren.
Originele beoordeling
Geweldige producten, snelle bezorging, practische verpakking, geen gedoe, info & recepten als je wil >> great!
Mooie producten en snel geleverd in een goede verpakking. Top!
erg tevreden
Rozenwater met nevelspuitje, squalaan met pipetdopje. Naast kwaliteit, service en hoede prijs ook goede vorm voor het product. Het maakt d3 producten gebruikersvriendelijk. Vriendelijk, dat is het woord wat boor mij past bij Natural Heroes!
Super tevreden, de producten zijn allemaal clean en dat is gewoon refreshing in deze wereld. Clean producten zijn heel moeilijk te vinden.
Exact wat ik zocht, natuurlijke producten met een duidelijke beschrijving wat er in zit. En een overduidelijke website! Natuurlijk, goed voor je huid en tot nu toe werkt alles zoals het moet. Ik maak zelf mijn cremes en koop mijn ingrediënten hier, ik raad het iedereen zeker aan :)
De olie die ik heb besteld, bevalt erg goed. De zeep helaas wat minder. Dit heeft te maken met de geur (schaap?). Wellicht heb ik de omschrijving niet goed gelezen, als dit niet het geval is, zou dit toegevoegd kunnen worden om tegenvallers te voorkomen.
Hi Marjon, wat vervelend dat je de geur van de zeep niet fijn vindt. We hebben je een mailtje gestuurd om te kijken of we het op kunnen lossen voor je, maar helaas nog niks gehoord. Als je het mailtje beantwoordt, doen we ons best deze ervaring nog om te buigen in een positievere ervaring!
Zeer tevreden over Natural Heroes. De levering was snel en toen bleek dat één flacon stuk was, werd dit na mijn melding, Celina had het direct en professioneel opgepakt. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe in huis. Topservice, absoluut een aanrader!
Wat lief om te lezen, dankjewel Neel! Heel blij dat we je goed verder hebben geholpen. Geniet van je bestelling!
Hee blij met de shea nilotica, monoï de Tahiti en de Aleppo-zeep! Fijne natuurlijke producten, netjes en duurzaam verpakt en snel verzonden! Ik kom hier graag weer terug.
Lieve Sanne, Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review voor ons achter te laten, dit waarderen we enorm! Je hebt ons een 7 gegeven en daar zijn we blij mee! Maar we willen natuurlijk altijd blijven groeien en verbeteren. Zou je met ons willen delen wat we volgens jou nog kunnen verbeteren? Ik heb je een mailtje gestuurd waar je op kan reageren. Alvast bedankt!
Mooie producten en mogelijkheden om zelf je eigen natuurlijke producten te maken! LOVE IT! ♥️
Heel lief, dankjewel Sjerlien!
Snelle levering, mooie producten.
Heel netjes verpakt en optijd ontvangen.
Bedrijven die puur en oprecht zijn mogen helemaal aan het licht komen. En zo zal het zijn!
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern