Fijne en snelle service! Hele fijne olie in een handig flesje. Gezicht word heel zacht ervan

Kreeg geen bericht, dat ik mijn pakket zou ontvangen en na ontvangst ook niet.

Heerlijke balsem

Ik gebruik de all purpose balm als nachtcrème; het duurt even voor het intrekt want het is behoorlijk vet, maar mijn huid is nog nooit zo zacht en gevoed geweest

Zocht een speciaal tool

Ik zocht een grote glazen pipet met rubber balg. Gevonden. Snel geleverd. En van prima kwaliteit en functionaliteit . Als je je afvraagt waarvoor , als glazenier heb je soms speciaal gereedschap nodig.

Geweldige service! Het ging tweemaal mis met de verzending van een door mij besteld artikel maar dat hebben ze heel fantastisch en klantvriendelijk opgelost! Zo hoort het! Chapeau voor dit bedrijf en de betrokkenheid van de medewerk(s)ers!

Zeer snelle levering en kwaliteitsvol product. Wast beter uit dan andere oliën.

Prima service en snelle levering.

Duidelijke webshop.

Ik had een paar potten glycerine besteld, tijdens de levering zag ik dat de doos helemaal plakkerig en plat was dus heb het gelijk weer teruggestuurd met de bezorger.. Heb gelijk gemaild dat het gebroken aan kwam, ze hebben netjes geregeld dat ik een nieuwe bestelling kreeg.. De potten zijn van glas maar van goede kwaliteit dus neem aan dat ze tijdens het bezorgen ermee hebben gegooid.. Vond de snelle reactie super fijn. Raad het zeker aan!!

Heel top en snelle service

Snel en netjes ingepakt de producten

Snelle levering , goede producten

Heel tevreden snelle levering en fijne producten Alleen inloggen lukt niet blijf fout melding krijgen. En helaas is de fles castorolie de zelfde dag kapot gevallen. Mijn eigen stomme fout heb klein beetje kunnen redden dat ik nu op mijn eczeem plekje smeer dat zeker minder word.

Mijn pakket is niet aangekomen en lag niet in het kluisje van het ophaalpunt.

Pakket lag niet in het kluisje van het ophaalpunt. Post nl benaderd en natural heroes gemaild. Nog geen reactie hoop dat er een oplossing komt

Vlot en correct

Vlot en correct.

Mooie webshop

Mooie webshop en prima service.

Top deo

Lekkere geur en het doet z'n werk!

Geweldig!

Het product is aangenaam om mee te werken, ben zeer verrast en kijk er naaruit wat het verder nog brengt.

Snel bezorgd

Goede producten!

Snel

Over ervaring kan ik, nog, niet spreken, het is de eerste keer dat ik bij “Natuurlijke Helden” wat bestelde. Deze eerste keer ging goed, netjes verpakt en snel bezorgd.

Prima bestelling, maar stop met de ongevraagde spam!

De bestelling en levering verliepen op zich prima, daarom geef ik 3 sterren. Maar de nasleep is een grote afknapper. Sinds mijn aankoop word ik aan de lopende band doodgegooid met nieuwsbrieven en reclame-mails waar ik nóóit om heb gevraagd en nooit toestemming voor heb gegeven. Het is een ontzettend irritante trend bij veel webshops tegenwoordig om klanten na één bestelling direct op een spamlijst te zetten. Mijn mailbox stroomt over met deze ongewenste troep. Ik ben jullie vuilnisbak niet! Zolang webshops klanten op deze manier blijven spammen, kom ik niet boven de 3 sterren uit. Houd het gewoon bij de orderbevestiging en respecteer de privacy van je klanten.

Procduct levering top, maar...

Product was ik heel blij mee. Kwaliteit prijs verhouding helemaal top! Verzending ging heel snel, maar erna... Ik werd erna overspoeld met zoveel mailtjes van dit bedrijf tot irritants aantoe? Dat was voor mij echt een minpunt.

De All purpose balm is een fijn product, ruikt heel lekker (de vanillegeur) en werd snel geleverd

Ik gebruik het nog maar net een week. Kan er nu niet veel over oordelen. De olie is wel fijn!

Vertrouwensvol bedrijf.

Verzorgde verpakking en doeltreffende heilzame verzorgende producten.

ontvangst eerste pakket

graag compenstatie van de rozenwater die niet goed gesloten was en deel eruit en ook plakkerig buitenzijde verder alles prima inorde goed ontvangen nancysunny

Tevreden

Ik ben blij met het product, snelle levering en er er is duidelijk gecommuniceerd over de hele bestelling

Super goed geholpen

Mijn levering kwam kapot aan, heb toen met se support via WhatsApp een melding gedaan en dit is super snel opgepakt en kreeg de volgende dag opnieuw de bestelling binnen. Super goed en snel geregeld!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern