Goede kwaliteit, met zorg verpakt, snelle levering. In een woord geweldig

Snelle service!

Ik had wat besteld en was super snel binnen! Bedankt!

Ik zocht iets specifieks, Dat heb ik gevonden. Snel verzonden. Makkelijk bestel proces. Zeer tevreden!

Mooie producten voor een goede prijs!!

Ik heb flessen gekocht voor mijn massage olie en het fijne is dat je keuze hebt in formaat en in bijpassende dop. Had het ook snel binnen. Echt een aanrader.

Een echte natuurlijke held!

Fijn dat er zo'n duidelijke omschrijvingen staan bij de producten en hoeveel % je van iets kunt gebruiken. Bij mijn bestelling lekte een flesje en na 1 mailtje kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd. Goede service en ga zeker hier blijven bestellen. ♡

Helemaal TOP!!

Gemak bij bestellen, prompte levering!

Tevreden

Ik gebruik de amandelolie om mijn gezicht te reinigen (Haalt ook de mascara er moeiteloos af) De witch hazel is goed te gebruiken als tonic op een wattenschijfje. Shea boter als gezichtscrème en .. klaar! (Voor het slapengaan doe ik daar nog de arganolie bij onder) Fijne producten. Ik kom zeker terug :)

Heel pure producten !

De producten worden zorgvuldig verpakt en verzonden…. Heb een heel fijn gezichtsolie samengesteld en nu 2x gebruikt ! Heel aangenaam ook van geur. Fijn om een goed en natuurlijk alternatief te hebben gevonden . Zodra het aan de orde is zal ik zeker weer bestellen . Vriendelijke groet, Jacqueline

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product!

Komt over als goed spul

Fijne olie besteld, was bang voor een plastic fles maar is een glazen fles. Bentoniet klei ook top maar had wel wat toelichting voor gebruik oid op gekund

Duidelijke website, goede informatie en vlot bestelproces.

Crème heeft niet gewerkt maar levering is goed

Alles vlot en correct!

Zie hierboven Eigenlijk ga ik liever naar een winkel... Maar die is er niet in de buurt...

Heerlijke natuurlijke producten!

Een moment van zelfliefde. De producten voelen heerlijk aan! Of het effect heeft, dat moet met de tijd nog duidelijk worden. Ik blijf het gebruiken en wie weet word ik vaste klant

Producten zeer goed

Het is alleen jammer dat er vervolgens zoveel verzendkosten erbij geteld worden waardoor vervolg bestelling er niet in zit. Momenteel is mijn budget .beperkt. Jammer dat er geen fysieke winkel in de buurt is.

Geweldig leuk & creatief

Ik kocht het recept voor het verzorgende balsem voor huisdieren aan. Het is in een mum van tijd klaar en ik customise het balsem naargelang zomer of winter (zomer met o.a. citroenmelisse tegen muggen en vliegen en winter met sinaasappel en kruidnagel)

Helemaal mooi

Precies zoals ik wilde!

Fijne eerlijke producten

Natural Heroes heeft een breed assortiment eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

Deo is fantastisch!

Ik plaatste een bestelling voor de no bs deo en die is echt geweldig! Ik kocht daarbij nog de de shampoo/conditioner bar & de bodywash bar. Ook deze zijn heel fijn in gebruik! Ik bestel terug !!!

Pakketje kwam zoals aangekondigd de volgende dag binnen, goed verpakt. Producten zijn prima, precies wat ik ervan verwacht had.

Snelle reactie en prima service! Erg behulpzaam en duidelijk en eerlijk

Product ruikt heel chemisch

Snelle levering, maar het product is niet fijn. Het ruikt ontzettend chemisch.

Niks op aan te merken

Snel en goed! Fijne producten.

Goed geinformeerd bij elke artikel

fijne producten

mooie producten en groot assortiment! Ik zag dat je via de website kon aanmelden voor een community maar dat lukte keer op keer niet... jammer.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern