Alles heel vlot verlopen ... w l hoge verzendingskosten

Alles vlot verlopen maar ik vind dat de verzendingskosten hoog liggen als je maar 1 artikel bestelt

Super fijne producten

Heb weer een bestelling geplaatst

Snelle levering, mooie prijzen

Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf heb ik als positief ervaren. Mooi assortiment, zeer vriendelijke prijzen, goede en snelle levering. Of de producten aan mijn verwachtingen zullen voldoen is nu nog te vroeg om te zeggen. Maar voor de rest zeer tevreden.

Snelle levering, mooie prijzen

de kwalitatieve producten zo goed verpakt en snelle verzending

De kwalitatieve producten zijn een aanwinst voor heel mijn familie. Er liggen Natural Heroes producten onder de Kerstboom en ik ben blij dat ik zo een waardevol geschenk kan geven dit jaar. Ook de correcte afhandeling is zeker een pluspunt; ik kan jullie bedrijf zeker aanbevelen. Dank je voor jullie inzet. Gerda De Boulle

Goed olie van biologische hoogte kwaliteit met technologische moderne

Goed olie van biologische hoogte kwaliteit met technologische moderne

Goed product, trage bezorging

De olie (cactusvijg en japanse Camelia) die ik heb besteld is fijn en van een mooie kwaliteit. De bezorging liet in dit geval (en in eerdere bestellingen die ik hier gedaan heb) wel wat lang op zich wachten.

Gewoon goed

Het is een geschenk. Mijn dochter zal blij zijn.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern