Slechte informatie

Zowel op de website als in e-mail is de informatie over acties regelmatig ondermaats. En op de producten staat de houdbaarheid niet wat ook heel vervelend is want dan moet je steeds die website op. Die niet volledig toegankelijk is voor mensen met bepaalde handicaps.

Slechte informatie

Formidable!

Quick shipment,good product !! Happy cusomer

Producten zijn met zorg ingepakt en verstuurd en ontvangen

Ik zal zeker nog een keer bestellen bij deze webshop

Onduidelijk en beperkt beschikbaar

Wegens een fout in het keuzemenu voor verzendopties, is mijn bestelling nooit aangekomen, maar werd het terug naar afzender gestuurd. De klantendienst antwoordde pas 2 dagen later op mijn mail. Het telefoonnummer op de website is niet geregistreerd

Logistiek perfect.

Heb het product nog niet gebruikt maar het traject van bestellen tot leveren verliep perfect.

Zeer teleurstellend

Het bestelde product kwam veel later dan de toegezegde leverdatum.

Heel correct

Nadat Post.nl de levering 3 x had uitgesteld en het pakket retour gestuurd heeft naar Natural Heroes was het binnen dag opnieuw afgeleverd. Top!

Heel correct

Fijne producten, late levering

De oliën die ik besteld heb zijn goed van kwaliteit en fijn in gebruik. De levering laat altijd wel redelijk lang op zich wachten. In ieder geval een stuk langer dan aangegeven.

en

Snel levering en een snelle klantendienst maar soms zijn de verzendboxen te groot voor wat ik heb besteld

heel goed

Goede communicatie en service

Heerlijke producten voor mijn droge huid

Standaard in gebruik deze heerlijke, natuurlijke producten. Shea nilotica en witch hazel zijn mijn toppers

Top & snel

Top & snel

Zeer klantvriendelijk

Mijn pakketje zou geleverd wlorden ,maar kwam uiteindelijk niet op die dag ,dus hierover opgebeld .ik kreeg een zeer vriendelijke dame aan de lijn .Door de Sinterklaasdrukte was er iets misgegaan ,wat natuurlijk kan gebeuren .de volgende dag had ik alsnog mijn pakketje . Keurig verpakt in een klein doosje en papieren verpakkingsmateriaal .Geen overbodige verpakking wat ook heel fijn was.De producten zitten in glazen potjes en flesjes .Ik ben zeer tevreden en blij met de producten .Op de site worden ook duidelijk de ingrediënten vermeld ,wat ik heel belangrijk vind .Echt een aanrader: " Natural Heroes"!

super service and wonderful products !

When I need a hydrosol or oil of excellent quality than Natural Heroes is the shop to go to ! The service is impeccable.

super service and wonderful products !

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern