Artikelen worden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit.

Aanrader

Een van mijn go to shops voor meukvrije producten. De prijs vind ik ook prima voor wat je krijgt. Makkelijk bestelproces als het eenmaal in je winkelwagen ligt. Het verzenden gaat ook snel en zonder problemen. Het enige aandachtspunt vind ik het gebruiksgemak van de webshop. Dit is onhandig (via de mobiel in ieder geval).

Aanrader

Mijn favoriete winkel

Fantastische producten voor mensen die van natuurlijke verzorging houden. Ik koop alles hier om mijn eigen producten te maken.

Snel en goed verpakt

Klasse afhandeling. Het is allemaal goed verpakt en ik had het snel binnen. Vriendelijke groet H.

Ben heel blij mee ze mengen goed

Mooie producten, goede service.

Bij afleveren van de produkten bleken 2 potjes gebarsten te zijn. Mailtje gedaan en er werden 2 nieuwe potjes opnieuw op gestuurd.

Snelle levering, prima producten

Producten gekocht om zelf zeep te maken. Op de website staan de producten goed beschreven en het voldoet aan de verwachtingen.

Geweldige producten

Haal altijd diverse soorten olie hier voor huid, haar en voor in de diffuser.

Geweldige producten

Haal altijd diverse soorten olie hier voor huid, haar en voor in de diffuser.

Super fijne producten snelle service

Hele fijne producten. Puur en goed geprijsd. Snelle levering en goede klantenservice

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern