Vlotte service en goede producten

Na een beschadiging van mijn eerste pakket, kreeg ik onmiddellijk een goede oplossing aangeboden. Heel tevreden over de klantenservice. De producten zijn aangenaam in gebruik.

Vlotte service en goede producten

Prima, alles goed aangekomen en mooie producten.

Het zelfde als hier boven, een tevreden klant.

Sehr zufrieden, bedankt.

Sehr zufrieden, bedankt.

Gezellig

Such a great service with great product .

Gezellig

Such a great service with great product .

Redelijk

Klantenservice was fantastisch helaas was een potje gebarst.

Redelijk

Klantenservice was fantastisch helaas was een potje gebarst.

Duidelijke communicatie en snelle verwerking

Het bestelde was zelfs ingepakt in cadeaupapier met zwanen en er zat een houten lieveheersbeestje op. Dat heeft voor mij een heel speciale betekenis. Heel bijzonder dus!

Duidelijke communicatie en snelle verwerking

Informatie op de site kan beter

De informatie op de site klopte niet of klopte half. Verder is de site niet goed toegankelijk voor mensen met bepaalde beperkingen. Dat zou wel moeten zie wet gelijke behandeling en VN verdrag HANDICAP. Diensten en producten en daar vallen sites en webshops ook onder moeten toegankelijk zijn voor iedereen.

Informatie op de site kan beter

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice jammer genoeg was er een potje gebarst en heb ik die helaas moeten weggooien

Netjes verpakt en snel binnen

Positieve ervaring. Alles was goed verpakt en snel binnen. Hartelijk dank voor deze goede srvice.

Netjes verpakt en snel binnen

geweldige producten

De etherische olie die ik bestelde gebruik ik een paar dagen maar vanaf het eerste gebruik ben ik heel tevreden. het ruikt lekker en trekt goed en snel in. Mijn huid voelt meteen zachter. Blij met dit product.

geweldige producten

Wat was het snel binnen! De volgende dag al, super. Ik kan nog niets over de werking zeggen omdat ik het nog niet gebruikt heb. Maar heb er zin in om aan te beginnen

Goede producten snelle levering

Snelle levering, fijne producten :-)

Hele fijne producten!

Snelle levering, fijne producten :-)

Hele fijne producten!

snel geleverd

alleen jammer dat die jodium flesjes los lagen. ze zijn gelukkig niet kapot. vorige keer zaten ze in een kokertje dat vond ik beter. of vacuüm dan blijven ze ook op hun plek.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern