Ook deze bestelling weer netjes , milieu bewust verpakt. Mooie actie , scheelt weer geld. Goede producten

Gewoon fijn

Het is een fijn bedrijf. Verzorgde website, snelle levering, goed verpakt, goede en snelle klantenservice en goede producten. Het is een prettig bedrijf om te bestellen.

uitstekend

snelle levering, zuivere fijne producten, heerlijke crèmes die doen wat ze beloven, goed voor de winter, beschermend tegen kou en tegen een rode huid.

Altijd goed

Altijd goede producten en op tijd

Goede service snelle levering

Goede ervaringen producten zijn super snelle levering

Goede service snelle levering

Goede ervaringen producten zijn super snelle levering

snel geleverd

alleen jammer dat die jodium flesjes los lagen. ze zijn gelukkig niet kapot. vorige keer zaten ze in een kokertje dat vond ik beter. of vacuüm dan blijven ze ook op hun plek.

snel geleverd

Mooi merk en snelle levering!

Fijne producten met duidelijke omschrijving(en). Meeste producten direct leverbaar. Ook veel biologische opties wat ik erg belangrijk vind. Super fijn en echt een aanrader!

Vandaag besteld morgen geleverd. Topservice. Over de producten kan ik nog niet zoveel vertellen aangezien ik ze nog niet allemaal gebruikt heb. De pipetjes in de flesjes trekken weinig vloeistof op ondanks de grote ervan. Dat is wel jammer.

Fijne site zoveel aanbod

Ik bestel al heel veel jaren af en toe en vind het altijd fijn om te ontvangen en te gebruiken Deze keer was het heel slecht ingepakt en waren beide glazen potten kapot door de reis van het pakketje. Maar gelukkig kreeg ik meteen een bericht dat ik nieuwe potten zou ontvangen die beter waren ingepakt. Dus goede service :)

Supersnel geleverd

Goede omschrijving bij producten. Snelle levering.

snelle service, goede kwaliteit

Zoals altijd weer een snelle verzending van topkwaliteit producten die ik al vele jaren gebruik.

Fantastisch.

Buiten het feit dat NH bijdraagt aan bewustwording en aan een gezondere, duurzame levensstijl..zijn ze als bedrijf heel hulpvaardig en klantvriendelijk. Er was iets misgegaan met mijn pakket, 1 flesje was gebroken maar dat hadden ze binnen no time opgelost. Ik had hun op de hoogte gebracht en nog geen uur later hadden ze al geantwoord en diezelfde dag nog hadden ze een nieuw flesje opgestuurd.

Prima leverancier

Snelle levering. De gember etherische olie ruikt niet zoals ik die gewend ben (Organic Certified oil van een Frans merk). De olie van Natural Heroes ruikt in het geheel niet naar gember. Het heeft eerder een sterke naar leer ruikende geur. Ik vind het niet echt aangenaam.

Geweldige producten en snelle levering

Mooie producten en ook altijd leuke verhalen om dingen zelf te maken en uitleg over de toepassingen

Duidelijke communicatie, product zoals omschreven en ik vind de prijs/kwaliteit zeer goed!

Excellent service and product!

Thank you for your efficiency and lovely product! I'll definitely order from Natural Heroes again. Perfecto!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern