doen wat ze beloven

Mooi producten en snelle afhandeling van bestelling.

Zo af en toe heb ik grondstoffen nodig om zelf cremes te maken. Op de website vind ik goede tips en recepten en ook de producten. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iets niet leverbaar was. De producten zijn zuiver, er zitten geen toevoegingen in.

Wijzigingen aanbrengen op bestelling niet mogelijk

Nadat er een bestelling is doorgevoerd is het niet meer mogelijk om deze aan te passen. Dat is best jammer.

Fijne producten, snelle levering. Leuke tips.

Precies wat ik zoek

Wat ik zoek zijn eerlijke, zuivere producten die niet op dieren zijn getest,die goed zijn voor mijn huid maar ook goed zijn voor hun omgeving en de mensen die ze maken. Dat heb ik bij Naturel Heroes gevonden !

Waar blijft mijn bestelling?

Vermits ik de bestelling nog steeds niet ontvangen heb kan ik ook geen beoordeling geven. Ik ben wel erg teleurgesteld in de dienstverlening van Post NL. Ik kreeg meermaals het bericht dat mijn pakket zou geleverd worden maar niemand kwam langs. Hoe lang gaat dit nog duren? Indien er geen levering volgt krijg ik graag mijn geld terug. Ik koop op een snelle oplossing zodat ik mijn vertrouwen in uw bedrijf terugkrijg.

Mooie producten en goede service.

Ik heb ondertussen een aantal keer bij Natural Heroes producten besteld. Zowel losse producten als DIY pakketten. Deze komen altijd ordelijk verpakt aan. Het is steeds een plezier om producten uit te kiezen en deze dan mooi thuis zien aankomen. Ik ben ook zeer te vreden over de DIY pakketten. Over 1 pakket had ik een vraag, hierop heb ik zeer vlot een duidelijk antwoord gekregen. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de mooie producten en de goede fijne service.

Mooie producten van goede kwaliteit

Ik kan nog niet veel zeggen over Natural heroes

Ik wacht op de afhandeling van de Allepo zeep,dan ik een beoordeling geven.

UItstekende kwaliteit en service

Na een niet ontvangen bestelling heeft Natural Heroes dit per direct in orde gemaakt, goede service:-) De kwaliteit van de spullen en de verpakking zijn dik in orde!

Goede producten, goede service

Leuke webshop voor diy cosmetica, met uitgebreide uitleg en massa diy tips.

Super fijne producten en snelle levering

Heel blij dat ik Natural Heroes heb gevonden! Goede kwaliteit, snelle levering.

Toppie

Toppie

Je word bij eventuele vragen uitstekend geholpen. Ben zeer tevreden over elk product wat ik besteld heb. Al met al een geweldig top bedrijf !

Een kapotte inhoud werd na melding spoedig gecorrigeerd, heel blij mee!

Top website en unieke producten

Ik wou dat ze nog veeeel meer dingen zouden verkopen maar ik ben al super blij met de unieke producten die ze op een proffesionele manier verkopen

Super vriendelijke klantenservice!

Ik bestel vaak en elke keer gaat het gewoon goed. Met Black Friday was mijn bestelling gebroken aangekomen en de NH klantenservice heeft dit super snel voor me opgepakt. Tevreden klant hier!

Mooie producten, snelle bezorging

Ik vind natural heroes een fijne winkel om mijn zullen te bestellen. Bij sommige producten heb ik het idee dat ze duurder zijn dan nodig maar over het geheel genomen ben ik erg tevreden!

snel geleverd en goed verpakt

mooie produkten verpakt in glas

top

Levertijd: ongelofelijk snel. Verpakking: Alles mooi verpakt. Het papier rond de producten heb ik terug gebruikt voor de kerstcadeautjes te verpakken. :) 1 olie had wel een beetje gelekt. Maar het papier heeft het goed opgevangen. De producten zijn top. En leuk als met altijd wat korting kunnen kopen. Ook merci voor de drie kleine cadeautjes die ik er bij gekregen heb.

Ben zo blij met alle producten die ik tot nu toe heb besteld, de etherische oliën zijn heerlijk in de diffuser en voor heilzame gezondheid. Als je een vraag hebt, wordt deze ondanks de drukte binnen 24 uur al beantwoord, super service. Ik blijf mijn oliën en zelf maak ingrediënten bij jullie bestellen , echt heel blij met producten zonder troep erin en fijn om zelf te maken!

Mooi bedrijf

Hardwerkend en eerlijk betrouwbaar snel leverend en duidelijkbedrijf

Fijn bedrijf

Ik werd goed geholpen. Snelle communicatie en fijne producten

uitstekend

snel bezorgd

Super service en nog snellere levering.

Heb al paar keer besteld bij naturel heroes en altijd goed.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern