Makkelijk en snel

Heb makkelijk kunnen de product kunnen vinden die ik zocht en de volgende dag had ik het in huis. Was netjes ingepakt, niks is stuk gegaan.

Ok

Goede producten en snelle levering

Prettig om te weten dat je veilige producten kan kopen en ook nog voor een goede prijs.

Super tevreden!

Snelle levering, goede feedback via mail. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst nog meer producten bij Natural Heroes bestellen.

Goede producten en snelle levering

Alles zat in een mooie doos en de producten zijn fijn! Mijn huid straalt

Top zoals altijd

Ik had zelfs iets vergeten te bestellen. Om extra verzendkosten te voorkomen contact gelegd. Dit werd perfect opgelost. Ik kreeg een betaalverzoek en mijn product werd nog bij de eerder geplaatste bestelling gevoegd. Super gewoon.

Quick delivery

Product as described. Fast delivery.

Gemakkelijke website, veel producten, snelle levering

Prima producten, netjes verzonden

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering. Ook is het product dat ik heb besteld zeer goed.

Super snel bezorgd en altijd goede producten

Mooie producten met snelle levering

Fijne natuurlijke producten, zonder allerlei toevoegingen. Duidelijke site, makkelijk bestel en betaalproces en supersnel geleverd. Ik ben zeer tevreden

Beter kan ik niet wensen

Kwaliteit van de producten is 100% goed. Servies en levering is 100% tevreden. Ze hebben mij als vaste, loyale klant. Love love love

fijn, goed

aan te bevelen

Prima verzorgd opgestuurd . Producten bevallen goed !

Trouwe koper van Natural Heroes

Ik koop al jaren af en toe bij Natural Heroes en het voelt als een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Als ik pure producten wil koop ik altijd bij Natural Heroes omdat ik hun het meest vertrouw.

Snelle verzending & producten zijn in orde!

Snelle verzending & producten zijn in orde!

De producten zijn precies wat ik heb verwacht. Echt goeie kwaliteit.

Delightfull ingredients

I am glad I found in Netherlands some place, where we can buy a basic raw ingredients without additives.

Top!!!

Echt super tevreden

kan in 1 woord: Goed

gewoon net zo als anders heel goed snel geleverd, glas netjes verpakt zodat het niet kapot gaat

Geweldig!

Mooi en fijn product voor een eerlijke prijs.

op dit moment niet goed wat betreft kortingen en aanbiedingen

Ik heb net een grote bestelling gedaan, ook nog eens vergeten om mijn korting code in te vullen, en dan komen jullie ook nog eens achteraf met een nieuwe actie. Via mail iets over gezegd, en een naar mijn mening te gemakkelijk antwoord op gekregen. .Onze Green Friday actie werd aangekondigd via de mail, deze gaat volgende week van start. Wij willen onze trouwe klanten eerdere toegang geven, vandaag het mailtje. Je kunt je aanmelden via de mail, mocht je interesse hebben. Ik beveel jullie zeker aan voor het product, maar niet voor dit makkelijke antwoord .

Vlotte levering en een overzichtelijke website

Ik kreeg mijn pakket optijd, voor mij is de website overzichtelijke

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern