Zeer goede producten

Snel en keurig verpakt geleverd. Fijne overzichtelijke webshop.

De gebruiksaanwijzing voor bv magnesium hydroxide en de olie had ik er graag bij gehad. Weet dus niet hoe ik de magnesium kan gebruiken.

Goede producten en fijne site

Uitgebreid assortiment van natuurlijke producten. De site is erg fijn en duidelijk, er staat een goede omschrijving bij alle producten en advies over hoe je de producten kan gebruiken. Zo heb ik een goed recept ontdekt voor een serum tegen puistjes die uitstekend werkt! Niet alleen een webshop dus, maar ook informatief. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Overigens ook snelle verzending en vind de prijs-kwaliteit verhouding goed!

De andere dag all geleverd

Betrouwbare Firma

Heerlijke producten en goede service.

Mijn bestelling kwam snel. Fijne producten en ook de uitleg op de site vind ik erg goed.

Heldere site, snelle levering

Via een kennis ben ik bij Natural Heroes aanbeland. Een fijne site met heldere en duidelijke informatie, reviews en ook nog eens een snelle levering. Waar ik zelf nog aan dacht was dat een (visite)kaartje of iets dergelijks fijn is in het doosje. Aan de andere kant is dat misschien ook weer verspilling.

Altijd goed!

Netjes verpakt, snelle levering en heerlijke producten. Ik winkel hier regelmatig.

Fijne site, goede service

Fijne website met veel informatie. Goede service afdeling met goede kennis

in 1 woord TOP

Goede website, goede service, mooie producten en veel producten.

heel goed

snelle en goede levering. producten zijn goed. heel fijn

Goede service ,sneller bezorging

Prima bedrijf

Snel en correct geleverd

geen resultaat

Ik heb het een maand gebruikt, 2 blikken met 0 resultaat

Heel tevreden

Goede verzending, levering

Gebruik de geuren voor detectie bij honden

Wordt gebruikt in de hondenschool

zeer goed

snelle levering netjes in gepakt zoals altijd

Kapot

Het product in plastic flessen te zetten. Ik kreeg van post nl een paar glasscherven in de brievenbus.

goed assortiment

Goed assortiment, ruime keuze, goede prijs/kwaliteitverhouding, alleen jammer dat er veel producten uitverkocht zijn.

Snelle levering en een goede prijs voor goede producten

Op tijd geleverd

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Alles prima geregeld.

Vlot geleverd en mooi produkt.

Goede producten ook op de website.

Fijne producten

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Degelijke deal

Snelle levering, stevige kam, goed spul.

Fijne producten en een goede service

De producten van Natural Heroes zijn fijn in gebruik en puur. Mijn keuze gaat meestal uit naar de oliën voor het gezicht. Bij mijn laatste bestelling bleek er iets niet in orde met 1 van de producten. Hierover heb ik per mail contact gehad en de "klacht" werd snel en goed opgelost. Ik ben absoluut een liefhebber van de producten en kan het anderen ook aanraden.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern