Bijzonder. Natural Heroes heeft mij geïnspireerd een eigen crème te maken

Inspiratie door natuurlijke ingrediënten en tips van natural Heroes. Echt heel top. Was al langer bezig met dit plan en idee omdat ik niet die werkelijke natuurlijke crème kon vinden die ik zocht met specifieke ingrediënten zoals vit E tocoferol en hyaluronzuur en vit. A. Net zelf een heerlijke crème gemaaktben de eerste proef is goed gelukt. Ruikt ook heeeerlijk! Dit is mogelijk gemaakt, omdat natural Heroes alle ingrediënten verkoopt die ik zocht. De start is kostbaar door de aanschaf van ingrediënten en materialen/gereedschap om de crème te kunnen maken. Later zal dat minder duur worden omdat het gereedschap een eenmalige aanschaf is.

Fijne producten!

Mijn huid voelt zijdezacht aan door de Squalaan en sheabutter! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Erg goede service en heerlijke producten

Door een fout bij de post is mijn bestelling dezelfde avond nog opnieuw verzonden! Erg snelle levering, goede klantenservice en heerlijke natuurlijke producten

Ik had de oilfinder ingevuld om erachter te komen wat het beste bij mijn huid past. De olie die daar uit kwam is echt perfect voor zowel mijn lichaam als mijn gezicht. De geur is even wennen maar werkt super fijn en merk meteen verschil. De andere producten die ik gekocht had waren ook van goede kwaliteit. Al met al een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Leuke site, snelle service

Ik kom zeker terug

Mooie producten

Snelle levering, fijne producten.

Snelle levering, fijne producten.

Blij met de producten , echt een aanrader voor iedereen die geen schadelijke stoffen in producten meer willen

Mooie producten, alles puur natuur en snelle levering. Goed verpakt.

Geweldige producten, mooie site en super snelle levering!

Super producten

Altijd blij met de producten en de snelle levering ! Top :-)

Goede producten

Eerder producten gekocht van jullie en ben er erg tevreden over. Heerlijke producten die erg prettig aanvoelen. En doen wat ze moeten doen.

fijne, eerlijke producten waar mijn huid blij van wordt

Ik heb o.a. ervaring met monoi de tahiti. Die heb ik de hele zomer gebruikt om mijn blote huid soepel te houden. Wat een fijn spul. Het smeert goed, trekt snel in en ik heb nog nooit zo'n fijne volle zacht glimmende huid gehad. Voelt heel weldadig.

Goede klandizie, snelle levering

Het is een kwaliteit als kwantiteit hoe Natural Heroes met haar klanten omgaat. Mooie producten, goede bestelling opties, fijne monster mogelijkheden, leuke & zalige recepten die simpel uitgelegd - dus begrijpbare taal -kortom, super PR dat klantgericht is.

Vlotte opvolging van bestelling en prima levering.

Vlotte opvolging van bestelling en prima levering. Top!

Ik ben zeer tevreden!

Altijd netjes optijd en goede service.

Super tevreden vande producten

De producten, vooral die zeep ben super content De andere producten zijn ook goed. Ik ben niet van plan om telkens 7 km verder te fietsen om mn bestelling op te halen. In het verleden werd mn pakketje thuis bezorgd. Nu helaas niet meer. Ik ben dus echt tevreden vd producten en wens jullie heel veel succes !

Goede, essentieële producten die vlot kunnen worden geleverd met de benodigde info

Contact (ondanks slecht geluid via telefoon) en diensten + info en verpakking waren goed en vlot

Top producten!

Snelle levering, goede producten

Heb verschillende producten gekocht monoi de tahiti 100% en ook de 99%. De 100% ruikt heerlijk maar blijft niet lang hangen ,de 99 % ruikt ook heerlijk maar anders dan de 100% deze geeft wel langer geur . Allebei zeker voor een herhaling. Zwartzaad olie gebruik ik voor mijn gezicht voor ik naar bed ga ,en daarna de sheabutter eroverheen . S'ochtends de mango butter voor een goede hydratatie en een mooie glow .Hero is voor onderweg bij van alles en nog wat.Castor olie voor de wenkbrauwen en de wimpers. Ben heel tevreden .

Super snel en compleet geleverd, netjes ingepakt. Prima producten.

Snel geleverd, ondanks waarschuwing uitloop. Verpakking duurzaam, niet meer dan nodig. Wel 7 mails gekregen over de bestelling, factuur, verzending enz enz. Beetje overdreven.

Uitstekend!

Bekende producten besteld, die me goed bevallen. Gemakkelijk bestellen. duidelijke website. Levering snel, dat maak ik wel anders mee. Kom graag weer terug bij Natural Heroes! :)

Goede kwaliteit en snelle levering

De oliën zijn van goede kwaliteit en ik had de bestelling de volgende dag al in huis.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern