Gewoon prima, goed verpakt en precies op tijd

Snelle verzending

Fijne, niet vette en snel intrekkende olie.

De olie voelt niet vet aan en trekt snel in. Ik gebruik hem overdag onder mijn dagverzorging en snachts. Mijn huid voelt goed en ziet er goed uit.

Heel blij mee

Goede artikelen, kwaliteit is perfect! Snelle levering, goed verpakt. Een winkel om te onthouden!

top

goed verpakt en veel in papier met kurk. Blij

Top !

Producten zijn goed, service is goed. Ik ben heel tevreden

Heel prettig

Veel fijne producten en snelle levering

Perfect 10

Keurig en snel

Snel geleverd. Ik heb de kokosolie besteld als vervanging voor m'n (chemische) bodylotion. Bevalt tot nu toe uitstekend! Nog even zien hoe dat in de winter gaat, de olie is nu door het warme weer goed smeerbaar. Verder squalaan olie besteld als vervanging voor mijn (ook chemische) dag- en nachtcrème. Bevalt tot nu toe ook erg goed. Wilde al een tijd overstappen op natuurlijke producten, hopelijk heb ik hiermee een goede vervanging gevonden. Tot nu toe ben ik erg positief!

Geweldig en inspirerend!

Een gezonde en andere benadering van huidverzorging. Zo dicht mogelijk bij: "Kun je het eten, smeer het op je huid! Zo veel mogelijk biologisch! Maak het verschil ...

Fijne producten!

Even wennen aan de producten, ook het zelf maken van de bodylotion was even wennen. Wat ik mis op de beschrijving van de DIY is een tip hoe je de bodylotion goed in de fles kan krijgen, dit was namelijk nog het meeste priegel- en knoeiwerk van alles. Na een week gebruik gemaakt te hebben van alles merk ik dat mijn huid er goed op reageert, lijkt rustiger en voelt zachter aan. Voor herhaling vatbaar.

Fijne producten, goeie service

De producten van Natural Heroes bevallen me erg goed. Ook toen er een flesje gesneuveld was met de post had ik heel snel een nieuw flesje in huis, super!

Goede producten en fijne site

Een brede, goede selectie natuurlijke producten en een overzichtelijke, fijn werkende site

heerlijke producten

ik kwam voor het eerst in aanraking met jullie producten en het bevalt heel goed. De frambozenpitolie heb ik al een aantal keer gebruikt ook voor mijn gezicht als ik naar bed ga. Het smeert goed uit en blijft niet vet. Ik ben er blij mee en heel tevreden. Ik zou wel veel meer uit willen proberen...... ga ik ook doen tzt

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen. Bezorging best snel. Gratis bezorging boven een bepaald bedrag. Aantrekkelijk om te bestellen

Aan te raden

Op 3 Augustus heb ik een bestelling geplaatst en op 4 Augustus kon ik deze al afhalen. Toen de zak witte klei die ik besteld had, was beschadigd en opengescheurd, waardoor mijn gehele bestelling onder de witte klei zat en de zak zo goed als leeg was gelopen in de doos. Dezelfde dag heb ik een mail gestuurd en er werd dezelfde dag nog persoonlijk gebeld met de vraag of de andere producten wel nog bruikbaar waren. Er werd een passende oplossing geboden en ik vind het ontzettend netjes dat ze bij Natural Heroes, even telefonisch contact hebben opgenomen! Complimenten! Overigens voelde door de witte klei wel mijn handen al heerlijk zacht aan. Gisteren gelijk al een aantal producten geprobeerd en deze voelen heel fijn en zacht aan, absoluut een aanrader voor iedereen die natuurlijke producten gebruikt, daarbij ook een fantastische klantenservice!

Uniek

Ze leveren altijd snel en hun online aanbod is uniek

Fijne oliën

Goed kwaliteit en snel geleverd

Dit is nu mijn tweede keer dat ik mijn bestelling plaatste. Ik ben enorm blij dat ik de website heb gevonden. Ze verkopen goeie producten en wordt ook heel super snel geleverd. Ik woon in België en heb gisteren 03/08/2022 mijn bestelling geplaatst. Deze kwam op 4/08/2022 aan. Heel blij, merci!

Heerlijk

Het was de eerste keer dat ik deze Seabutter heb gekocht. En ik vind het echt geweldig Smeer mij helemaal in ook mijn gezicht. Voelt heerlijk. Dit is een blijvertje.

Pure producten!

Mooi verpakt, goede kwaliteit! Snel geleverd! Tevreden consument!

Mijn pakket was niet goed aangekomen (buiten de schuld van Natural Heroes) en de service die er is geboden toen ik hierover belde is echt top! Net als de producten!

Goed product, geleverd binnen 24 uur!

S’avonds het product besteld, was op voorraad. Er stond bij dat de bezorging kon afwijken van wat er op de website stond. Echter de volgende dag geleverd. Het product werkt goed.

Mooie producten van goede kwaliteit

Is snel binnen, mooie producten. Ik heb de sea butter voor de tweede keer gebruik hem als dag en nachtcreme heerlijk. En af en toe als bodylotion, niet gelijk je kleding aan doen want even wat vettig , maar trekt mooi in en heel zachte huid.

A+

Super snel verzonden, milieuvriendelijk verpakt en zoals altijd echte kwaliteitsprodcuten. Top!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern