Kwaliteitsvolle natuurlijke producten

Goed verpakt, snel geleverd, kwaliteitsvolle producten

Helaas geen reactie op mijn feedback

Ik bestel vaker bij NH en ben ook vaak super blij. Deze keer heb ik pompjes bestel voor mijn olie en conditioner alleen werken ze niet. Ik had graag een klantvriendelijker oplossing gehad ipv vervelend dat het niet werkt.. Ook snap ik dat dit misschien teveel gevraagd is. Ik blijf gewoon bestellen zijn super producten. Misschien bel ik de volgende keer om mijn bestelling door te lopen dan weet ik zeker dat het goed gaat.

sheabutter is prima. Bezorging ook prima

sheabutter is prima. Bezorging ook prima

Kokosolie pot niet goed afgesloten, pakket verkeerd afgeleverd

De Natriumhydroxide was goed verpakt en kwalitatief zeer goed. De kokosolie heeft gelekt tijdens transport, dit was erg verveld. Het opgegeven verzendadres is niet gebruikt, ik moest mijn pakket ophalen bij een ophaalpunt 20 minuten bij mij vandaan. Hemelsbreed wel dichterbij, maar daar is geen straat naar toe... Waarom bij een depot en waarom dan niet bij mij in het dorp. Naar aanleiding van de beoordeling is door Natural Heroes netjes contact opgenomen om een oplossing aan te bieden. Prima service!

Je krijgt wat je besteld en op tijd goed verpakt. Zoals het hoort te zijn.

Hier ga ik in de toekomst wel meer bestellen.

Prima, zoals altijd

Prima, zoals altijd

Zoveel mooie producten en super service!

Ik ben blij dat ik Natural Heroes heb gevonden. Prachtige producten, goede voorlichting, supersnelle service kortom meer dan een 10 waard!!

Not nice products….

I purchased their neem oil and 4 different essential oils (oregano, thyme, patchouli and birch) and the essential for foot bath got my skin super itchy and irritated, this never happened before with other brands that I’ve been using. And the neem oil I used for making spray my plants. And it’s been more than a week, I’m not able to get rid of the stickiness on the leaves and the pots also the surrounding floors and surface.

• Would you recommend us? No

Prima ervaring duidelijke website

Erg veel e-mails omtrent verzending etc

Snelle service + zachte producten

Snelle levering. Super fijne producten. Door de zon is m’n huid net iets droger dan normaal en met de pot Tahiti houdt het mijn huid soepel en zacht. Volgende stap misschien iets minder verpakkingsmateriaal. Liefs!

De bestelling is goed

Alle producten waren goed verpakt. Alleen de pot met kokosolie heeft gelekt. Deze was helemaal vloeibaar geworden. Ik denk door het warme weer. Gelukkig hebben jullie om alles een papier gewikkeld, dat heeft de olie opgenomen.

Fijn om lokaal te bestellen en snel in huis met duurzaam product

Fijn om dichtbij huis te kunnen bestellen! ( geen China!)en mooi en duurzaam product!

Snelle levering maar vooral top producten

Snelle levering en goed product De african black soap cleared my skin, mijn huid is nu acne vrij en voelt ook schoon en gezond. Wel goed moisturisen na gebruik

Goed werkende producten en mooie website.

Naast het feit dat de website er heel mooi uitziet, zijn de producten ook mooi verpakt en werken ze ook nog eens goed! Ik heb al meerde jaren een droge plek op mijn wang en na het 2x gebruiken van jullie producten was het al meteen minder zichtbaar. De prijs valt ook mee en de levering is snel. Het enige nadeel aan deze producten is de geur, wat te verwachten is bij natuurlijke producten, maar dat staat fout geadverteerd bij de beschrijving.

Heel fijn!!

Heel fijn en ben super blij met mijn 1ste bestelling

Goede producten en snelle levering

Ik heb al tig bestellingen gedaan bij NH en telkens weer een snelle levering van hun producten ervaren die echt TOP zijn. Ik ben een echte fan van NH geworden en beveel dit bedrijf van harte aan, aan mijn baardbroeders van het baardforum.

Mooie producten

Goed en snel geleverd

zeer tevreden

Snelle levering en mooie natuurlijke producten

Super snel, goede producten

Cadeautje besteld voor een vriendin en er zelf wat bij besteld Was super snel in huis en kwaliteit top. Zo fijn dat alles rotzooi vrij is

Gewoon heel tevreden

Prima en snelle service!

Goede service, top producten

Besteld meerdere natuur oliën en rosewater. Ze zijn allemaal van een goed kwaliteit, goed verpakt in donkere glazen flessen. Snel geleverd, veilig verpakt. Kortom alles naar de wens

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern