Netjes verzorgd

Bestelling netjes verzorgd,en snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Blij dat je in glas kan kopen en alles natuurlijk is. Fijn!

Snel & goed

Heerlijke spulletjes en zeer snel geleverd!

Met het produkt zijn we tevreden.

Snelle levering, alleen jammer, dat het potjee had gelekt. Betere afsluiting /controle op lekkage.

Mijn ervaring in één zin is "meedenken en een sublieme dienstvaardigheid"

3 keer gebeld, en alle 3 keer was de persoon aan de lijn erg dienstvaardig.

Fijne webshop | goede service & goed assortiment

Al jaren kopen ik regelmatig bij Natural Heroes. Ze hebben een goed aanbod, mooie website, en goede service. Ook wordt ik door hun website vaak nieuwsgierig naar nieuwe producten. Er staat nuttige en goed leesbare uitleg bij de producten.

Puur en goede kwaliteit

Als therapeut werk ik met olie en etherische oliën. Natural Heroes heeft een fijn aanbod aan producten!

Ik heb niets te klagen

Ik heb geen opmerkingen. Aan de aantal sterren heb ik al laten zien dat ik tevreden ben

Ik vind het super hoe jullie zijn omgegaan met het probleem dat mijn bestelling onvindbaar was. Hopelijk komt het alsnog tevoorschijn.

Very fast delivery. thank you for that.

nette verzorging, goede kwaliteit

kwaliteit is goed. prijzen naar verhouding

dit is de derde keer dat ik besteld heb. & ben er erg tevreden mee.

dit is de derde keer dat ik besteld heb. & ben er erg tevreden mee.

Goed en snel

Goed en snel

Gewoon goed.

Tevreden over de producten en levering.

Snel geleverd en goede producten!

Voor herhaling vatbaar!

Super snelle levering! Eerlijke producten die netjes zijn verpakt.

Heerlijk geurende olie

Gebruik het regelmatig,je huid voelt zacht en ruikt heerlijk

Snel, duidelijk en goed verpakt.

Ik bestel, krijg snel en keurig geleverd, de prijs is vergelijkbaar met andere leveranciers die hetzelfde product leveren.

goede levering en op tijd na de bestelling

Wel jammer dat er geen samples of zo bij zitten of een folder van jullie producten met wat akties of zo.

Geen klachten

Fijne producten en snel geleverd!

Vlot verstuurd en ontvangen!

Perfect zoals altijd

Alleen maar super goed. Topkwaliteit producten

Fijne producten

Fijne producten

Aan de geur moet je wennen, maar de zeep is top

Ik gebruik al jaren Aleppo zeep ipv Lactacyd. Ik hoorde vaker en vaker dat Lactacyd eigenlijk helemaal niet gezond was, de gynaecoloog had me al gezegd om maar heel weinig te gebruiken en goed te spoelen. Op een dag zag m'n vriendin Lactacyd staan in m'n douche en zei ze "waarom gebruik je geen Aleppo zeep". En jawel; het vervangt niet enkel de Lactacyd, maar ook douchegel (ik las zelfs dat sommige mensen er hun haar mee wassen, maar dat heb ik nog niet getest.) De zeep is zacht voor de huid en zuiver, er zit geen "rommel" in en ze is duurzaam. De geur is heel specifiek: ofwel hou je er van ofwel niet (meestal niet) maar dat went dus wel na verloop van tijd.

Verrassend

Verrast omdat er geen berichtjes in de doos zaten of een kaartje van Natural heroes. Jammer eigenlijk. Verder lijkt het via de site alsof ik de boter zo kan gebruiken voor haar en huid terwijl op het potje staat dat het voor de bereiding van cosmetica is. Dat was niet de bedoeling.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern