Positief

Ik heb het gekocht voor inwendig gebruik. Ik ben gestart met het ´s ochtends in te nemen, maar dit liep voor mij niet goed. Ik had last van misselijkheid en moeheid. Ik neem de klei nu ´s avonds in. Minstens 2 uur na het eten. Het product lost prima op met water op kamertemperatuur. Ik laat het ongeveer 2 uur staan en vlak voor gebruik roer ik het door. De eerste 3 dagen van de kuur voelde ik mij heel slecht. Emotioneel, moe en misselijk. Nadien alleen maar voordelen. Mijn huid ziet er beter uit en ik voel mij energiek. Ik heb ergens gelezen dat je met inwendig gebruik best een kuur doet van maximum 3 weken. Kan iemand mij dit bevestigen?

Vlot bestellen en bezorgen

Geweldige website

Ben fan van DIY producten. Jullie hebben een heel leuk aanbod hierin! Verzoekje indien mogelijk: zonnebrand

Snel en goed

Snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.

Geweldige producten

Ik ben altijd opzoeken naar duurzame en hoge kwaliteit producten voor mezelf en mijn familie. Met Natural Heroes heb ik ze gevonden! Zo fijn!

Een vlotte verzending.

Ik had mijn pakketje boven alle verwachtingen snel geleverd. En de kwaliteit van het product was zoals altijd perfect.

Erg tevreden over de producten en service

Ook de reviews zijn eerlijk, worden gelezen, en op gereageerd dat waardeer ik ook, want ik ben wel iemand die daar naar kijkt.

Product na 7 dagen nog niet geleverd

Geen communicatie en hele lange levertijd.

Was goed goede service

Prima en snel

Snelle levering, fijne producten

Snelle levering, fijne producten

Good

I just Started using my black soap and so far i am loving it.

Van bestelling tot en met ontvangst was uitstekend.

Niets op aan te merken, NH straalt vertrouwen uit, en komt haar beloften na, door de snelle levering en goede, zuivere producten aan te bieden.

De producten zijn prima, de levering ook, alleen jammer van dat gehengel naar reviews.

in de vorige zin is alles gezegd

Top Bedrijf

Mooie gezonde producten, snelle levering alles TOP Bedankt

Snel geleverd en goed verpakt.

Helemaal tevreden

Dit was mijn eerste bestelling bij Natural Heroes. Nadat ik informatie had ingewonnen over het effect op de gezondheid/huid van zuivere en koudgeperste oliën ben ik gaan zoeken naar een site die deze producten aanbiedt, zo kwam ik terecht bij Natural Heroes. De informatie op de site is erg duidelijk, m.n. de toepassing. Ik ben direct gestart met de Castor olie dus ben erg benieuwd. Mocht het bevallen dan zal ik dit zeker ook aan aanbevelen in mijn kennissenkring en voor patiënten die ik op de huisartsenpraktijk spreek.

Veel info te vinden op de website met een duidelijke en eerlijke missie. Breed aanbod waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.

In 1 woord, heerlijk

Ben super tevreden over de Shea Nilotica, wat een genot om je daar mee in te smeren. Je huid wordt er heerlijk zacht van en is niet vet. De frambozenpitolie voor zonnebescherming moet zich nog waar maken maar ik heb er alle vertrouwen in. Het verstuivertje wat ik er bij besteld had is perfect, wel even een stukje van het slangetje afknippen anders is het te lang en pompt het niet. Dus voor deze produkten en voor de snelle levering een dikke 10.

Heerlijke producten en snelle levering

Heel snel geleverd en netjes verpakt. Overzichtelijk website met uitgebreid assortiment. En uiteraard goede producten.

TOP

Mooie kwaliteit producten snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd Goede prijs Ze leveren zoals ze aangeven op de site

Snel geleverd en hele fijne producten!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern