Goede producten, snelle levering, ontzettend vriendelijke klantenservice.

Top producten! Abel geleverd!

Soms wil je alleen de ingrediënten om zelf je eigen producten te maken. En de producten zijn duurzaam verpakt met minimaal gebruik van plastic. Ik beveel deze webshop aan!

Je krijgt war je bestelt

Je krijgt wat je bestelt. De uitleg en informatie is duidelijk en de bezorging is snel. Zeker tevreden!

Heel tevreden

Ik heb al mijn ingrediënten veilig en net ontvangen binnen de week dat ik ze heb besteld. Ik bestel zeker opnieuw bij Natural Heroes.

Snelle levering, zeer goede producten

Altijd tevreden!

Super snelle levering, Heerlijke producten❤️

Zeer snelle verzending en goede producten. Aanrader.

tevreden

makkelijk besteld, niet overpriced en snel in huis!

Super ..

Al vaker besteld altijd netjes en op tijd ontvangen de meeste producten zijn fijn ..

Fijne producten en goede bezorging

Heb nu meerdere malen de lavendel hydrosol besteld en ben erg tevreden. Pure producten en fijne service.

Snelle levering, fijne klantenservice en de producten zijn ook nog eens super fijn!

Zorgvuldig en accuraat

Zeer tevreden met de bezorging en de producten

Fijne site met natuurlijke producten. Alles was snel binnen en netjes verpakt!!

Overwegend heel netjes

Goed verpakt, zwaar. Echter was helaas een van de twee verpakkingen van Aloe Vera beschadigd. Verder zag alles er keurig uit.

Heerlijke producten en super service

Ik koop al langere tijd bij NH en ben iedere keer weer super tevreden. De producten zijn van een goede kwaliteit en zitten in mooie verpakkingen. Laatst voor het eerst advies gevraagd en dit werd snel opgepakt en uitgebreid beantwoord met bruikbare adviezen. Kortom zeer tevreden, ik blijf hier zeker kopen.

Zeer tevreden!

Goede natuurlijke producten

Jammer

Ik zou terug gebeld worden maar nog steeds niets gehoord

Slecht verpakt

De verpakking kwam helemaal onder olie te zitten omdat het schacht verpakt was. Pot kokosolie was behoorlijk uitgelekt. Alles zat er onder. Foto's gestuurd. Iemand zei: oh sorry, we sturen snel een nieuwe op.. We zijn 10 dagen verder, maar nog niets gezien, helaas.

Goede producten goede verzending!

Overzichtelijke site, goede producten, snelle levering

Zie boven

Fijne, natuurlijke producten. Snelle levering

Producten zijn als omschreven, natuurlijk en fijn voor huid en haar.

enorm klantvriendelijk

Mijn bestelling kwam op een ander adres aan en er werd meteen een oplossing gegeven omdat ik ziek was ik kreeg nog de zending en de man die het kreeg stuurde het na zoveel dagen terug naar jullie DANK voor deze bijzondere behandeling

Snelle service en goede info per mail over bestelling

De bezorging was heel snel en precies op de tijd die in een mail werd aangegeven.

Heel goed!

Hele fijne jojoba olie van goede kwaliteit! Snelle levering ook. Alleen één verbeterpunt kan de verpakking zijn, pakketpost voor een flesje van 100 ml is misschien niet nodig? Brievenbuspost is ook prima.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern