Altijd zeer snelle en nette levering

Pakje s avonds besteld Volgende dag al binnen!

Uitstekend!

Snel, prima verpakt en goed product.

Goede ontvangst van het pakket.

Er was een probleem met 1 artikel in het pakket. Dit werd onmiddellijk en erg vriendelijk rechtgezet. Bedankt! Produkten nog niet kunnen gebruiken doch zien er erg professioneel en kwaliteitsvol uit.

Blij mee en snel geleverd!

Love it!

Zo blij met deze heerlijke producten!

Probleemloos

Alles is heelhuids en volledig geleverd dus ik zal zeker nog een keer bestellen.

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Fijne eerlijke producten en redelijke prijzen .

Zeer tevreden!!

Snelle en zorgvuldig verpakte bezorging! Goede producten met goede prijs/kwaliteit verhouding

Geen bruiksaanwijzing

Tijdstip van bezorgen ging mis! Misschien is het handig als er en gebruiksaanwijzing bij is! Nu alleen een zak met vlokken. Als je voor de eerste keer besteld, eerst op het internet zoeken hoe de verhouding moet zijn.

Heel tevreden

Niet mijn eerste aankoop en zal ook niet mijn laatst3 zijn. Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van de producten, de prijs en de dienstverlening.

Geweldige producten

Snelle levering, netjes verpakt en bezorgd! Maar vooral hele fijne producten voor een fijne prijs. Ik heb de oliën nu al voor verschillende dingen gebruikt en mijn huid reageert er enorm snel op. Ik vindt het bizar hoe snel mijn huid geneest en herstel na het smeren van jojoba olie op mijn schouder ivm met wat acne. In 3 dagen bijna helemaal weg en er komt niets nieuws. Top producten.

Alles verliep heel soepel, was netjes verpakt. Erg jammer dat het product dat ik nodig heb niet op voorraad is (magnesium hydroxide poeder) en dat de telefoniste daar nogal vaag over doet en dat ik zelf de website in de gaten moet houden. Misschien is het handig om een knop te maken dat je een mail kan krijgen zodra het product binnen is? Of een melding maken wanneer de verwachting is dat het weer geleverd kan worden? Dat vereenvoudigt het voor de koper.

Goede producten snelle en nette levering!

Natural Heroes verkopen prachtige natuurlijke producten. Ik koop regelmatig de Shea Nilotica echt een super product. De beste anti rimpel crème die er bestaat. Over de geur valt te twisten maar ik vindt hem heerlijk natuurlijk, echt een aanrader. Producten worden snel en goed verpakt verzonden. Top!

Fijne webwinkel.

Ik vind Natural Heroes een fijne webwinkel. Goede producten. Leuke recepten en tips. Tip van mij; ik heb onlangs de producten besteld om een leuk recept te maken. Dan blijkt dat de hoeveelheden in het recept niet zijn afgestemd op de hoeveelheden in de potjes; in recept staat bv 125 gr sheabutter, en dan zit er 'maar' 100 gr in het potje. Da's onpraktisch. Dus zou het handiger zijn om een recept daar op af te stemmen. Verders ben ik al jarenlang een tevreden klant! Ga zo door!

Ben dik tevreden

Correcte levering van prima produkten

Geen opmerkingen of commentaar

Snelle levering, fijne producten!

Mijn pakket arriveerde ongeveer anderhalve dag na dat ik een bestelling heb geplaatst. Heel fijn dat de verpakkingsmateriaal plastic vrij is. Alle producten zoals beschreven. Zeer tevreden! Zal binnenkort weer bij jullie bestellen, ik heb al een wens lijstje.

5 sterren dik verdiend!

Super goed bedrijf. Leveren kwaliteit. Als er iets niet goed is, bij mij ging dat om een pompje, dan lossen ze dat super goed voor je op. Telefonisch makkelijk bereikbaar en op de mail word super snel gereageerd. Soms werkt een product niet voor mijn huid en die geef ik dan weer door aan vrienden die er wel tegen kunnen en daardoor nu zelf ook bestellen bij natural Heroes. Wat ik leuk vind zijn de kokos schaaltjes die zijn heel handig. Ik blijf hier iniedergeval bestellen!!

Was al bekend met sheabutter! Maar de zachtere shea is ook heerlijk!!

Heerlijke producten en niet duur!!

Service en verzending top, shea boter niet naar wens

Verder is alles naar tevredenheid, maar de gewone shea boter, waarmee ik op een grote pot heb gegokt, valt tegen. Ik gebruik al jaren shea boter, eerder bij Holistic Doula en later ook de nilotica variant bij jullie. Ik ging ervanuit dat de gewone shea ook prima zou zijn. Wat tegenvalt is de geur, ik weet dat shea sterk kan ruiken, maar er zit echt een soort verbrandingsgeur aan, waarmee het voor mij ruikt alsof ik een 'niet goed' of kapot gebrand product op mijn huid smeer.

detox met mineralen: bentoniet + zeoliet + diatomaceous earth

ik koop hier altijd mijn mineralen tbv detox zware metalen. nav andere reviews, wil ik een paar dingen kwijt: - koop altijd FOOD-grade ivm evt. verontreiniging - laat NOOIT in aanraking komen met metalen lepels, blendermes etc.; dit ondermijnt de werking * - drink daarna veel water zodat afvalstoffen snel worden afgevoerd * bentoniet klei lost prima op. ik maak eerst een smoothie in de blender, DAARNA gaan pas de poeders erbij, PLASTIC dop erop en flink schudden

Heb goeie ervaring

Ze hebben hele goeie producten vooral hun deo crem is een aanrader ik had altijd last van me oksels na het spuiten van deodorant. Maar sinds ik het product gebruik van warrior deo crem ervaar ik geen problemen meer.

Helemaal goed

Snelle levering, fijn product. Kom zeker vaker terug.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern