Niets te klagen

Goede, snelle levering, producten van goede kwaliteit.

Geweldige service!!!

Top service en geweldige producten!

Mijn bestelling is keurig en op tijd bezorgd.

Prima ervaring

Snelle service, duidelijke foto’s. Tip, er mag meer gebruiksbeschrijving zijn. Voor welke doeleinden je het product kunt gebruiken. In dit geval uitwendig en inwendig. MvG Dianne

Super fijne natuurlijke producten

Mijn huid en haar is stukken mooier en gezonder geworden sinds ik de producten van natural heroes aan mijn dagelijkse routine heb toegevoegd. Alleen maar blijvertjes :)

Fijne producten snel geleverd

Erg blij met mijn bestelling! Duidelijke informatie op de site over de werking van producten. Producten zijn goed verpakt en worden zeer snel geleverd. Prijs/kwaliteit is ook perfect.

Quick and efficient

Quick and efficient

Natural Heroes is echt top!

Fijne webshop, super producten en snelle verzending!

Prima service, fijn product

Prima service, fijn product

mooi aanbod pure producten

hoge kwaliteit pure natuurlijke producten om zelf aan de slag te gaan of zo te gebruiken

Goede producten, snelle levering, ontzettend vriendelijke klantenservice.

Top producten! Abel geleverd!

Soms wil je alleen de ingrediënten om zelf je eigen producten te maken. En de producten zijn duurzaam verpakt met minimaal gebruik van plastic. Ik beveel deze webshop aan!

Je krijgt war je bestelt

Je krijgt wat je bestelt. De uitleg en informatie is duidelijk en de bezorging is snel. Zeker tevreden!

Heel tevreden

Ik heb al mijn ingrediënten veilig en net ontvangen binnen de week dat ik ze heb besteld. Ik bestel zeker opnieuw bij Natural Heroes.

Snelle levering, zeer goede producten

Altijd tevreden!

Super snelle levering, Heerlijke producten❤️

Zeer snelle verzending en goede producten. Aanrader.

tevreden

makkelijk besteld, niet overpriced en snel in huis!

Super ..

Al vaker besteld altijd netjes en op tijd ontvangen de meeste producten zijn fijn ..

Fijne producten en goede bezorging

Heb nu meerdere malen de lavendel hydrosol besteld en ben erg tevreden. Pure producten en fijne service.

Snelle levering, fijne klantenservice en de producten zijn ook nog eens super fijn!

Zorgvuldig en accuraat

Zeer tevreden met de bezorging en de producten

Fijne site met natuurlijke producten. Alles was snel binnen en netjes verpakt!!

Overwegend heel netjes

Goed verpakt, zwaar. Echter was helaas een van de twee verpakkingen van Aloe Vera beschadigd. Verder zag alles er keurig uit.

Heerlijke producten en super service

Ik koop al langere tijd bij NH en ben iedere keer weer super tevreden. De producten zijn van een goede kwaliteit en zitten in mooie verpakkingen. Laatst voor het eerst advies gevraagd en dit werd snel opgepakt en uitgebreid beantwoord met bruikbare adviezen. Kortom zeer tevreden, ik blijf hier zeker kopen.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern