Goede webshop, snelle levering, aangename producten

Super service! En snelle reacties! Met top producten.

Mijn pakketje was kwijt geraakt. Nadat ik hierover mailde kreeg ik dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd met een track en trace code. En meteen de volgende dag geleverd. Super tevreden!

Super producten

Goed advies gekregen ! En vervolgens enorm blij met de producten ! Super tevreden

Zeer goeie service stipt en goeie producten

Snelle levering en goed product !

Tevreden klant !

Nog steeds fris en fruitig

Na veel natuurlijke deo’s te hebben geprobeerd eindelijk een waarvan je geen jeuk of irritatie krijgt. Ik ben erg blij met de deo van natural heroes. En ik kon het bijna niet geloven maar je blijft er ook na inspanning fris en fruitig!

Middel castor-olie werkt onmiddellijk

Betaling levering en voldoet aan de verwachtingen.

Alles snel en netjes ingepakt ontvangen...

Ik heb voor het eerst besteld bij Natural Heroes. Ik had eerst ven via mail.contact gehad, ik kon niet in de beschrijving lezen over de flessen van de zoete amandelolie van plastic of glas waren Ze zijn van glas en dat gaf voor mij de doorslag om de aankopen te doen. Plastic is niet meer van deze tijd en de flessen kan hergebruiken. Dat ze een bruine kleur hebben is nog een pluspunt... Ik zoete amandelolie gekocht om calendula olie te maken en jojoba olie om ook verzorgings producten te maken. Goede service, snelle levering en mooie producten! Ik ben zeer te vreden en zal zeker in de toekomst vaker bij Natural Heroes bestellingen.

Mooie producten en snelle levering

Mooie, pure producten Ruime assortiment. Zeer snelle levering. Ik ga vaker bestellen bij Naturel Heroes.

Hele fijne producten!

Koop standaard mijn producten hier

Fijne ervaring mee.

Leuke site om te shoppen, je vind er bijna alles wat dat je nodig hebt voor je schoonheidrituelen

Adequaat

Na het zoek raken van mijn eerste bestelling hebben ze gelijk een nieuwe bestelling aangemaakt die ik wel de volgende dag binnen had.

Tevreden over de geurolie

Verschillende soorten geurolie gekocht voor in mijn diffuser. Ze ruiken prima en een ruime keuze. Mijn enigste nadeel is dat ik twee flesjes bestelde van één geur , dat ik een groot flesje kreeg. Deze passen jammer genoeg niet in de bestemde lade voor mijn geuren , en moet ik ze op hun zij leggen. Verder alles netjes verpakt en bezorgd.

Heerlijke olie

Monoi de Tahiti olie is heerlijk voor je lijf en haren. Subtiele geur en weinig nodig om te smeren.

Heel erg blij.

Snelle levering.

Fijne producten

Fijne producten, goed en biologisch, snel geleverd ,

Snel, duidelijk

Snel en goed product!

Besteld en de volgende dag in huis. Super product! Aanrader om hier te bestellen!

Super duidelijk over ingrediënten en gebruik

Goed verpakt, flesjes olie apart in papier. Mooi assortiment. Heel veel aandacht besteed aan goede beschrijvingen.

Snelle levering, mooie verpakking en fijne producten

Uitstekende snelle levering en goede producten.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd

Uitstekend!

Na een snelle levering, waarbij alles netjes verpakt was en de glazen flesjes netjes ingewikkeld waren, zijn de bestelde producten meteen in gebruik genomen, want ik was wel nieuwsgierig. Fijne producten en zeer tevreden over de qualiteit.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern