Altijd prima

Zoals altijd helemaal prima en zulke fijne producten

Helemaal top

Top service en kwalitatief goede producten

Zeer tevreden en kom zeker weer shoppen hier. Een aanrader !

Goed,snel en fijn.

Heerlijke producten en super service!

Ik had problemen met de bezorging en ik ben super goed en snel geholpen. Zulke fijne producten op natuurlijke basis. Heel blij mee!

Smaakt naar meer!

Een mooie website met heerlijke producten en goede uitleg om zelf aan de slag te gaan met natuurlijke verzorging.

Fijne webshop, snelle levering

Lekker neuzen als je ‘ overgaat’ tot meer puur en minder meuk, leuk dat er lekker vel informatie te vinden is zowel van de site zelfs als mede reviews van klanten.

Altijd nette service en mooie eerlijke producten

Fijne duidelijke webshop. Fijn datcer overal uitleg bij staat

Fijne webwinkel, snelle verzending.

Het is netjes afgehandeld

Er waren wat problemen ivm het afleveren (de tussen persoon heeft mijn pakketje tot twee keer toe laten vallen). Klantenservice was goed te bereiken en wilde graag hun best voor mij doen, dat was fijn!

Snel en betrouwbaar

Supersnelle levering na bestellen. Klantenservice zeer goed.

Goede producten en netjes geleverd

Erg blij met de avocado, cactusvijg en rozenbottle olie. Top dag en nacht olie. Cactusvijg olie goede oog make up reiniger en oog olie ook. Etherische olietjes ook top! Dank

Tevreden

Goede producten, snel geleverd

Mooie producten

Mooie, fijne producten. Snelle levering.

fantastisch

Fijne producten en prima service!

Fijne producten en prima service!

Slecht

Niet een fijn product en geen contact te krijgen met de klanten service kwa het product

Geweldig!

Snelle en voordelige levering (meer dan €35 = gratis verzending, óók naar België) van uiterst kwalitatieve producten. Vlotte opvolging via e-mail. Top!

Goed verhaal, fijne producten

Ik heb Natural Heroes ontdekt toen ik op zoek was naar een specifiek ingredient. Tot mijn grote verbazing ontdekte ik een legio van andere ingrediënten en passend advies hoe ik ze kan gebruiken en eigen cosmetica maken. Wat mij vooral aanspreekt is de uitgebreide toelichting over de ingrediënten, de Keuzewijzer (Een enquête met wat vragen over persoonlijke behoeftes) en de nieuwsbrief (kort, goed geschreven, relevant). Ga zo door. Aub

Helemaal goed en zuiver

Ik reageer heel erg op de gemiddelde huidverzorging. Hier kan ik zelf kiezen wat voor verzorgingsproduct ik verdraag. Super

Positief

Uitstekende service.

Goede producten, fijne site en service

Snelle probleemloze bezorging. 100% natuurlijke producten en van goede kwaliteit.

Producten goed geleverd

Producten goed geleverd en in gebruik.

Mooie producten, snelle levering, een feest om te ontvangen en gebruiken !

Al meerdere keren verschillende producten besteld bij NH. Ben heel tevreden over de kwaliteit ervan en de altijd snelle leveringen !

Ik ga het vandaag gebruiken in een gerecht

Ik heb de zonnebloemolie nog niet gebruikt

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern