Perfect!

Snelle levering en mooie producten. Helemaal top!

Mooie producten snel geleverd

Mooie producten gekocht. Koop hier vaker.

Altijd perfect

mijn ervaring na 10 jaar bestellen is geweldig. Ben nu ook heel blij dat jullie een alternatieve weg hebben gekozen. Nu bewandelen dezelfde weg. Veel dank voor jullie organische producten, puur en zo bijzonder wat jullie allemaal aanbieden. De beste winkel/gelukkig online, veel veel dank! Annemieke

Geweldig!!

Ik bestel al meer dan vijf jaar bij NH vanwege de goede natuurlijke producten. En ik blijf dat zeker doen.

Niks op aan te merken

Hele mooie producten en supersnel geleverd. Handige website met een uitgebreide beschrijving bij de producten. Hier en daar miste ik enkele zaken op voorraad, maar dat kan toevallig geweest zijn. Ik ga er in elk geval nog bestellen.

Een aantal producten al besteld. Snelle levering en na ontvangst ook nog een mail met diy recepten. Dik tevreden dus !!

Goede ervaring

Goede ervaring produkt na bestelling de volgende dag al in huis

ik ben zeer tevreden met producten van Natural Heroes

Snelle bezorging

Artikelen waren snel en goed verpakt binnen. Bij de bestelling van de tinnen cups had ik verwacht dat het meerdere exemplaren zouden zijn: het was er maar eentje.

Zeer fijn

Fijne producten, alleen mis ik de beschrijving op het etiket.

uitstekend

uitstekend

Heel fijn product van feelgood bedrijf

Voor mijn zoon met gemengde Afrikaanse huid een fijne sheaboter product gekocht. Heel zacht voor z'n huid en voldoende voedend, zonder vette laag achter te laten.

Snel geleverd en goede klantenservice.

Top producten!

Super fast

In 24 hours my order was delivered, very happy

Hele fijne ervaring

Leuke manier van de (marketing) nieuwsbrief mailtjes. Leuke manier van DIY producten maken en super fijne producten!

Betrouwbaar, snelle levering en fijne producten van goede kwaliteit.

Al meerdere keren hier besteld en altijd snelle afhandeling. Ruime keuze van producten en kwalitatief goed,

Ik ben wel tevreden.

Alles was prima.

Hoge verzendkosten

Dit blijft uit verhouding. Ik zou de prijs verlagen wanneer deze verzendkosten gratis zijn. Bijv. vanaf €20,- Verder tevreden over het product.

Snelle en goede levering van uitstekende spullen

Ik bestel graag bij Natural heroes. Ik vind het een sympathiek en transparant bedrijf met spullen van hoge kwaliteit.

Fijne producten en snelle service

Ik gebruik alleen maar pure producten en daarvoor kan ik hier perfect terecht

Fijne producten snelle bezorging

Heb de castor oil en vitamine e besteld. Allebei erg fijn! Het zijn dikke oliën en de vitamine e heeft een pipet wat soms lastig terug gaat. Verder top!

Heerlijke produkten.

Nog veel te ontdekken produkten. Dank jullie voor de goede informatie. Ik blijf ontdekken.

Netjes verpakt en kwalitatief goede producten

Het was ons niet gelukt om fluffy shea butter te maken, voor de rest heel tevreden over de producten die binnenkwamen.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern