snelle levering en prima service. Mijn pakketten zijn helaas niet altijd heel aangekomen maar dit is helemaal naar tevredenheid opgelost, heel fijn! Fijne producten.

Professioneel behandeld

Wat ik heb besteld voldeed aan mijn verwachtingen.

Fijne spullen

Snelle levering en goeie eerlijke spullen. Ik ben heel tevreden.

snel geleverd

Leuk dat je ervoor kunt kiezen nog recepten kunt krijgen om zelf thuis te maken.

Fijne producten

Fijne producten en puur natuur .goed voor je huid en niet duur .de site is overzichtelijk en veel keus .ook vriendelijke en snelle service

Natural Heroes,.

wat een weelde aan echte en zeer goede producten! Top bedrijf

Altijd goed

Heerlijke producten en een super service, iedere keer weer.

easy and fast

Very good experience, wide range of products, easy to order and quick delivery.

Snelle levering.

Fijn dat bestelling de dag erop wordt bezorgd

Snel, correct en gewoon GOED.

Zo goed geregeld dat ik opnieuw zou bestellen zonder bedenkingen.

Goede producten en snelle levering.

Ben altijd zeer tevreden met de producten van Natural Heroes. De levering verloopt naar tevredenheid.

Heel goed!

Heel goed! Producten werken en snelle levering

Dik in orde

Correcte levering, duidelijke website, vriendelijke klantenservice!

Hele fijne producten

Ik hou van pure producten en ben blij dat ik die bij jullie heb gevonden

Klasse service, goed product

leuk verpakt, goede kwaliteit en goede service

Goede producten en snel geleverd

Heel blij met de producten. Zou nog blijer worden, wanneer een fietskoerier mijn bestelling komt brengen!

Ik heb maar een di

Ik heb maar één ding besteld

Best choice to do a natural cosmetic

Products with great quality and fair price, with delivery. A great surprise for who are looking to make a natural cosmetics solution.

Plezierige en betrouwbare service

Levering van bestelde producten conform toezegging en overeenkomstig de informatie op de site. Afspraken nagekomen en goede eerste indruk van producten.

Tevreden maar jammer dat ik door gebrek aan voorraad bij de Dille&Kamille een bestelling heb gedaan

Ik ben erg tevreden over de producten en zie mijzelf als een vaste klant. Toch heb ik al een paar keer een bestelling uitgesteld omdat producten uitverkocht zijn. De zwarte olijfzeep en castille zeep waren uitverkocht en bij mij bijna op. Via Google kwam ik er achter dat ze dit óók verkopen bij Dille&Kamille. Dus heb ik daar online mijn bestelling geplaatst. Bij hun zou ik zelfs in de winkel deze producten kunnen kopen. Wanneer jullie zorgen dat het níet uitverkocht is wil ik het de volgende keer liever bij jullie bestellen!

Netjes ontvangen

Jakkes het product stinkt

Na jaren lang zeer tevreden te zijn met zowel de producten als de dienstverlening van Natural Heroes viel deze ervaring tegen. Mijn product (witch hazel) stonk enorm naar mest. Na mijn klacht duurde het heel lang en meerdere herinneringen van mijn kant werd het naar tevredenheid opgelost en ontving ik een nieuw product. Ook deze ruikt niet zoals ik voorheen gewend was. Nog steeds een licht vieze geur maar nu wel bruikbaar. Ik weet niet of ik het product opnieuw ga bestellen maar Natural Heroes krijgt zeker wel een nieuwe kans omdat ik uiteindelijk naar tevredenheid ben geholpen ook al duurde dit erg lang.

Mooi producten

Mooie producten, goed mee te werken

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern