Via mail super te woord gestaan en waardebon gekregen wat een topbedrijf!

Fijne producten

Ik heb bijenwas, shea boter en andere dingen gekocht voor een babybillenspray en billenzalf. Het werd snel geleverd. Het zit in een mooie verpakking. En werkt fijn, voelt prettig aan de huid.

Een ware boost voor mijn huid

De Shea Nilotica Ruikt lekker, goed smeerbaar, en huid wordt heerlijk zacht en dat allemaal puur natuur zonder toevoegingen.

ik heb de bestelling niet ontvangen

Op de track code is te lezen dat mijn bestelling bij buren ingeleverd is maar zij hebben niks ontvangen :(

Altijd een gode ervaring

Ik heb meerdere keren bestelt bij Natural Heroes. Ik vind de producten en de aanbod heel goed. Snelle levering en keurig ingepakt.

Geweldig, je ziet dat ze niet alleen op winst uit zijn

Ze hebben je belang hoog staan, gebruiken alleen natuurlijke ingredienten, en geven zelfs recepeten gratis weg waardoor je het zelf op een natuurlijke manier kunt maken. Echt geweldig bedrijf. Hier ga ik voortaan alles bestellen op dit gebied.

kreeg de bestelling lekker snel in huis.

Helaas was de pot met kokosolie kapot gegaan bij het vervoer. Verder zag het er allemaal goed uit. Hartelijke groet, Jacolien Figge

Duur geworden

Ik vind de producten duur geworden, als ik vergelijkbare producten opzoek Op andere websites, die claimen net zo goed en bio te zijn als jullie dat doen. Dan zijn hun producten goedkoper. Service is verder goed .

Goede producten

Goede producten en erg betrouwbaar. Snelle reacties, wij komen terug!

Goede producten en snel geleverd. Helemaal goed!

Super producten

Hele fijne pure producten en super in papier en glazen flessen verpakt.

Snel, goed en betrouwbaar.

Leveren altijd op tijd en hebben goede producten

Prettig

Ik had nog nooit eerder een eigen product gemaakt, maar ik was hier wel in geinteresseerd, alleen ik wist niet zo goed hoe en wat. Vooral welke producten ik nodig had en waar ik dat kon bestellen. Toen ik de DIY producten van Natural Heroes tegen kwam, heb ik de bodlotion besteld. Heel fijn uitgelegd en ik heb het heel makkelijk kunnen maken met alle producten! Kan het zelfs nog vaker maken. Heel blij mee!

Goede producten

Het zijn heel goede producten en werden ook supersnel gelevered

Snelle verzending

Top producten!

Ik maak sinds kort zelf mijn verzorgingsproducten en Natural Heroes is voor de juiste en natuurlijke producten een echte aanrader!

visie doorgevoerd t/m verzendingsmateriaal

geweldig

Super fijn product

Voor de 2e keer de shea nilotica besteld in de allergrootste formaat. We gebruiken het voor droge huid, als nachtcreme, droge lippen en bij psoriasis. We doen er ongeveer een half jaar mee en zijn erg tevreden!

Zeer tevreden over de service en producten

Goede producten

Fijne producten zoals omschreven op de website, snel geleverd. Dankbaar voor de leuke recepten en inspiratie!

Erg fijne producten.

Alleen maar goede ervaringen gehad met de producten die ik hier hebt gehaald.

Top producten, top service en top prijs

Ik ben een blij en terugkerende klant. Waarom? Omdat de producten super puur zijn, de service subliem en dat allemaal voor een mooie prijs.

Prachtige producten!

Goede prijs/kwaliteit

Oneindige lijst producten .

Zo fijn om met pure producten te combineren en voor je zelf de juiste créme of olie met geur te maken .!!

Fijn en leuk

Fijn en leuk. Alleen zo veel ding op uit te kiezen. Weet dan niet wel producten het best bij mij past

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern