Ik ben altijd tevreden

Goed product soms duurt bestelling wat laat,maar is de moeite waard. Top kwaliteit

Uistekend product

Ik gebruik Aleppo zeep al jaren. Ideale, natuurlijke zeep, Zo fijn voor mijn huid. Ik zal nooit meer douchegel met allerlei chemische geurtjes gebruiken. Natural Heroes is trouwens een serieus bedrijf.

Toegankelijke website, super snelle levering

Mooi op tijd geleverd

Geen onnodige verpakking, top!

Uitstekende service. Perfect verder geholpen geweest als er een probleem met de leverdienst was.

Altijd een snelle levering, zeer fijne producten te verkrijgen en bij problemen word je meteen heel vriendelijk verder geholpen.

Toppie

Ik heb de producten nog niet lang in huis maar tot nu toe voldoen zij aan de verwachtingen. Verzorgde en correcte afwerking van de bestelling en levering! Proficiat!

Snelle levering.

Goed en lekker product.

Ik ben fan!

Duidelijke uitleg en omschrijving van producten op de website, snelle levering en goede kwaliteit producten. Ik ben fan en ga hier vaker bestellen.

Besteld en de volgende dag geleverd ! Enige puntje was dat ik geen bevestiging mail kreeg of een mail wanneer het verzonden was .. pas toen mijn pakketje al geleverd was kreeg ik 3 mails .. verder alles top !

Ik ben tevreden .

Top producten, heel snel geleverd en het is zeker kwaliteit

Goed spul

Shea butter was mijn 1e ontdekking. Werkt goed. Ik gebruik het heel vaak voor mijn handen. Ik heb nogal een droge huid en merk dat het goed intrekt en zijn verzorging doet. Ook bij littekens na operatie is het goed om het litteken soepel te houden. De shea butter is hard maar smelt snel in je handpalm door de warmte van je huid. En anders doe je de pot even een klein aantal seconden in de magnetron en dan krijg je het makjelijker uit de pot.

Goede service en snelle levering

Fijn om eindelijk een winkel te vinden die eerlijke, betaalbare en troepvrije producten verkoopt!

Super blij met deze website

Hele fijne producten, die ergens anders moeilijk te verkrijgen zijn. En altijd een super snelle levering. Ik koop hier altijd mijn natuurlijke verzorging producten en de kwaliteit is altijd goed!

Verzending goed, kwaliteit goed.

Zeer tevreden over zowel leveringsproces als de producten.

Mooie producten, fijne service en snelle levering!

Supermooie natuurlijke producten, snel geleverd en heel milieubewust verpakt. Ik ben er blij mee! Eén vraag: Is het mogelijk te maken om cadeaubonnen (ik had er 2 besteld) rechtstreeks naar de ontvanger te mailen? Dat lijkt me nl. veel leuker.

Snelle verzending en de sheabutter is heerlijk

Ben een tevreden klant

Uitstekend!

Zoals altijd tevreden met het product en de leveringstijd.

heerlijke eerlijke producten

heerlijke eerlijke producten goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie producten

Ik heb verschillende etherische oliën besteld en eigenlijk op aanraden van een kennis. De wierook olie nu 1 dag gebruikt dus kan er nog niet veel over zeggen. Ik ga het gewoon veel gebruiken en ervaren. Verder ook gewoon mooie producten in de webshop en diy producten. Ook de flesjes zelf zijn al mooi om te zien. Ik gebruik ze naast een ander merk.

Product snel thuis ontvangen en ik ben tevreden.

Prima product is en levering

Moet ik nog ervaren

Goede service, degelijke producten

Goede service, degelijke producten

Ik had de pech dat mijn pakket licht beschadigd aankwam Na één bericht is het méér dan voldoende goed gekomen. Zulke service zie je niet snel meer. Super bedankt natural heroes!!!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern