Goede service en snelle levering

Ik heb nu 2 bestellingen gedaan en beide zijn snel en netjes geleverd!

Fijn

De producten van Natural Heroes zijn erg fijn. De bezorging was snel zodat ik snel aan de slag kon met mijn crème maken ☺️. Goed gevoel om je gezicht naturel in te smeren.. Harte groet Yoga Anne-bell.

Snelle levering en fijne producten

Ik ben heel blij met Natural Heroes. Omdat ik niet tegen chemische verzorgingsproducten en parfum e.d. kan ben ik aangewezen op de olies en etherische geurstoffen. Natural Heroes heeft zoveel keuze, daar wordt ik blij van. Ook de tips/recepten zijn fijn.

Snelle levering van hele fijne producten. Aanrader voor de huid.

Monoi de Tahiti is m'n favoriet! De cacao blokjes zijn heel handig en voeden m'n huid enorm. Voor de Shea butter moet ik nog een DIY receptje vinden voor een dagcrème etc. Maar ik ben heel blij met de producten en zal snel weer bestellen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteits producten!

Mijn bestelling was binnen 1 dag geleverd. En de producten zijn van heel goede kwaliteit. Ben dol op de Shea butter! Heerlijk en puur.

Perfect!

De artikelen worden snel geleverd en de kwaliteit is top! Ik weet nu zeker dat ik natuurlijke en kwalitatief goede producten in huis heb. Ga zeker vaker bestellen.

Alles wat ik ooit zoch!

De producten zijn met zorg uitgezocht en gemaakt, dat kan je zien aan de producten en de kwaliteit daarvan. Ik ben altijd erg tevreden na elke bestelling, wat de inhoud ook is. Persoonlijk ben ik erg fan van de Shea Nilotica en mijn man ook ;) De DIY lipbalm heb ik ongeveer een half jaar geleden 1 batch van gemaakt en gebruik ik nog steeds. Onwijs duurzame producten dus en ik kan nog vele batches maken. Natural Heroes is alles wat ik zocht en meer!

Fijne olie!!

Gebruik de olie dagelijks

Had een artikel niet gekregen maar na een mailtje super goed afgehandeld en de volgende dag het artikel in huis! Top

Snel en goed

Snel goed en betrokken. Erg leuk

Perfecte afhandeling. Produkten lijken goed maar die moet ik eerst uitproberen.

De producten zijn heerlijk

De producten zijn fijn om op je gezicht/lichaam te smeren

Heel tevreden over de producten

De producten zijn fijn en werken goed. Heb de Witsch hazel, Seabutter, jojoba olie, arganolie, houtskool tandpasta. Ik ben zeer tevreden.

De bestelling en levering gingen snel

Wat ik slecht vond is de levering in een winkel 10 km verderop. Dat had ik niet (bewust) aangeklikt. Het leveranties was het thuisadres, naar toch moest ik naar Gulpen om dit pakketje af te halen. Kon het ook niet aanpassen.

Diverse bestellingen gedaan

Goede service door direct oplossing te bieden voor een fout van de bezorgdienst. Bestelde producten worden snel thuisbezorgd. Mails met vragen worden dezelfde dag nog beantwoord. Kortom: uitstekende service en erg klantgericht.

Keurig

Snelle levering en met zorg verpakt en verstuurd.

Never seems to fail me! :)

You can never go wrong with NH Thanks so much!

zeer tevreden, en kom zeker terug

had al eerder wat besteld, dus zeer tevreden. ga zo door...

Product en bezorging naar tevredenheid!

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd

Fijne DIY pakketten

De DIY pakketten zijn fijn en makkelijk zelf te maken. Een absolute aanrader om te bestellen. Je kunt er ook meer dan een keer iets van maken. De essentiële oliën die erbij zaten, ruiken heerlijk.

Heerlijke producten, super snelle levering, netjes en duurzaam verpakt.

Tevreden klant

Supper snelle levering. Producten waren goed verpakt. Kwaliteit is supper.

Potje was al open in de doos

Het potje kokosolie was open in de doos.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern