De levering was binnen 1 dag. Super fijn. Het product is volledig naar mijn verwachting. Smeert makkelijk en trekt goed in. Al na 2x te hebben gebruikt voelt mijn huid zachter aan en ziet er strakker uit. Een waardevol product voor iedereen die goed wil zorgen voor zijn gezicht en hals. Zeker een aanrader.
De bestelling werd vrij snel bezorgd, dat was fijn. Bij het open maken van de bestelling kwamen we erachter dat van de drie glazen flessen met zeeppompjes, er alleen zeeppompjes in de doos zaten....geen flessen. Gemaild met support, een standaard antwoord berichtte dat het soms wel drie dagen kon duren voor een antwoord. We ontvingen na 2 dagen een antwoord dat er iets niet goed ging in het magazijn en dat ze ons, als het kon, de flessen zouden opsturen. Na dit antwoord heb ik na 4 dagen een mail gestuurd met de vraag of er al iets naar ons was verstuurd. We zijn nu een week verder en ik hoor niets. Ik vind dit een hele slechte zaak. Niet dat er iets vergeten is, dat kan gebeuren. Maar niet reageren, bereikbaar zijn en een fout oplossen vind ik echt ontzettend slecht.
Bedankt voor jouw review. Helaas ging er inderdaad iets niet goed in het magazijn en communiceerden we ook, dat we niet precies wisten hoe lang dit zou gaan duren. Er is hard gewerkt aan een oplossing. Gelukkig is dit weekend de voorraad aangevuld en zenden we de producten naar jou toe. We informeren je via een e-mail.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en ze worden altijd netjes verpakt en snel geleverd!
Ik had in de nacht besteld en in de ochtend nog een nabestellingen. Deze kon niet meer bij de eerste bestelling toegevoegd worden. Dus ik onnodig extra verzendkosten betaald terwijl de pakjes samen geleverd werden. Vreemd Daar je overal deze oliën kunt kopen bestel ik de volgende keer elders vanwege deze zgn.'service'
Hoi Loes, We begrijpen het dat het vervelend is dat het niet meer toegevoegd kon worden. Zoals aangegeven, was jouw pakket al ingepakt en klaar voor verzending en konden we daarom geen wijzigingen meer aanbrengen. Wij kunnen maar een bepaalde tijd wijzigingen aanbrengen in de orders. We werken met een order-pick robot en deze werkt zeer snel (binnen enkele minuten). Nu is dit een van de redenen waarom wij onze klanten zo snel van hun bestelling kunnen voorzien maar dit betekent ook dat toen jouw bestelling al in het verzendproces zat we helaas geen wijzigingen meer konden aanbrengen. Vanuit de duurzame invalshoek, kunnen we daarom niet kosteloos voor de klant 1 product nazenden en komt hier ook extra CO2 uitstoot bij kijken, etc. We adviseren dan om het gewenste product bij de volgende bestelling toe te voegen. Bedankt voor je review.
De oliën en sheabutter smeren lekker en maken mijn huid heerlijk zacht en soepel
bestelling zou volgende dag bezorgt worden arriveerde 3 weken later
Hoi Winny, Bedankt voor jouw review. We hebben meteen na jouw bestelling contact met jou opgenomen om door de tegen dat er 1 product uit jouw bestelling helaas niet op voorraad was. We hebben je een aantal oplossingen geboden, maar geen reactie hierop ontvangen. Jouw bestelling is meteen verzonden toen het product weer op voorraad was. Vandaar dat er vertraging is ontstaan. Vermoedelijk heb je ons bericht niet gezien. Ik heb je even via mail benaderd, dat communiceert gemakkelijker.
Mooie producten en goede service!
Ik gebruikte de zeep 2x wil het geleidelijk aan doen. Met achteraf een beetje shea butter in mn zelfgemaakt crème heb ik een fluweelzachte huid. Warme groet Gr
Estou muito satisfeita com os produtos que já encomendei. Irei encomendar mais vezes com toda a certa. Também já recomendei a vários amigos o vosso site, para que possam fazer as compras deles. Super satisfeita. Gratidão.
Bestelling zou zaterdag geleverd worden en elke dag vooruit geschoven. Het is nu donderdag en track en trace zegt alweer vrijdag. 2x gemaild maar geen reactie Dan een bericht gekregen dat het pakket is aangemeld bij de vervoerder, terwijl op de track en trace duidelijk staat dat het pakket nog niet is aangemeld bij de vervoerder ? Daarna weer een bericht gekregen, we gaan er naar kijken en uw pakket is onderweg. Maar via de track en trace staat er nog steeds niet aangemeld bij de vervoerder. En verwachte levering uiteraard automatisch naar zaterdag doorgezet. En als klap op de vuurpijl een standaardmail met de vraag of ik mijn beoordeling wil aanpassen ??? Die beoordeling wordt uiteraard niet beter. Gelukkig komt die biologische sheabutter allemaal uit dezelfde fabriek, zodat ik het voortaan bij een ander bedrijf zal bestellen.
Hoi Stephan, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat dit gebeurt. Zoals je van ons hebt vernomen, hebben we jouw bericht in goede orde ontvangen en ons verzenddepot gevraagd of zij kunnen onderzoeken wat de status is van de levering. Het is op tijd bij ons vertrokken en ontvangen bij de vervoerder. Zodra we een update hebben, zullen we je meteen informeren. Door de drukte rondom de huidige lockdown, wordt er op dit moment meer online besteld en hebben de bezorgers het drukker. Zoals vermeld op de website, kunnen leveringen op dit moment mogelijk wat langer bedragen dan normaal. We zullen je informeren zodra we meer weten!
Originele beoordeling
Ik ben erg tevreden met de producten. Het past goed bij mijn voornemen om minder plastic te gaan gebruiken. Bijvoorbeeld weer ouderwets een stuk zeep in een zeepbakje. Hopelijk komt het rvs-bakje snel weer in voorraad. En sheabutter in een klein tinnen blikje, ideale lipcream zonder plastic stick!
Zeer tevreden van Natural Heroes. Het is ook heel fijn dat ze DIY boxen hebben om zelf natuurlijke producten te maken.
Alleen maar positieve ervaringen. Snelle levering mar vooral fijne producten
Ik moest iets langer wachten dan normaal vanwege drukte denk ik. Toen ik mijn pakketje kreeg zag ik dat iets aan het lekken was. Het potje neemolie dat bij mij bestelling zat wat open gegaan. Nadat ik dat gemeld had heeft Natural heroes het probleem netjes en snel opgelost.
Ik ben erg tevreden over de producten. De levering was even wat minder met DHL.. Maar daar kan Natural Heroes niet direct wat aan doen
Niets te klagen, goede service!!
The order was delivered as expected. And the product I got is good. I only have one problem - I noticed that the cream evenly tones my skin but makes my complexion a little bit dark. Probably, I bought a specification for dark people. In all, it's a good cream, good for face and body, no itching, not sticky... Just silky. I recommend it
Zie boven, niet te duur en snel geleverd
Tevreden met de bestelde producten. Minpuntje van bezorging is dat bij het bestellen dag en tijd aangegeven had en helaas werd door de bezorger de dag en tijd gewijzigd naar volgende dag.
Snelle levering Uitgebreide informatie Heerlijke producten
Handig dat de witch hazel in een glazen sproei flacon zit. Zo kan ik het zowel op een watje als gewoon direct aanbrengen op mijn gezicht.
Mijn pakketje was door de koerier terug gestuurd want het was beschadigd. Natural Heroes heeft heel snel een nieuwe aan me opgestuurd. Prima services. De bestelde producten zijn van uitstekende kwaliteit.
Goededag, De laatst tijd, is er heel mis met bezorgentijd. Ik begrijpt dat, door de omstandigheid dat we zich bevinden. Beter geen tijdstip geven, dan missen. Als u me begrijpt wat ik hiermee bedoelt. Ik ben tevreden met de producten. Met vriendelijke groeten, Núria Cambungo
Hoi Nuria, bedankt voor jouw review. Het klopt dat het nog drukker is dan normaal en dat er in enkele gevallen vertraging kan oplopen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak. We vragen de klanten wel om een tijdvak aan te geven en in de meeste gevallen wordt het hier dan ook in geleverd. De bezorgers plannen de ritten in en zorgen ervoor dat de track and tracelink zo up to date mogelijk is. Wanneer er vertraging ontstaat, horen zij dit ook te communiceren. We horen het graag wanneer je een klacht hebt over een levering via [email protected], dan kijken we met je mee. Maar bedankt voor de feedback!
Fijne producten.
Nijverheidsweg 23 H