Perfect geleverd, goed verpakt, duidelijke handleiding (lippenbalsempakket)
Snelle verzending van goede producten
Gebruiksvriendelijke app, mooie producten en snelle bezorging. Ook heel top dat je een mail krijgt of je interesse hebt in DIY’s en niet zomaar op een mailinglijst wordt gezet.
De beste Natural webshop.
Ben onwijs blij met mijn producten! Ik gebruik jaren lang natuurlijke producten, en deze waren toen niet zo makkelijk te verkrijgen en natuurlijk niet milieuvriendelijk ingepakt. Maar sinds ik Natural Heroes heb gevonden heb ik niets anders te zeggen dan top producten en top verpakkingen!!! :D
Gebruik deze producten nu een jaar en ben zeer tevreden.
De producten zijn van goede kwaliteit. Het pakje werd de volgende dag al geleverd. Ik ga hier zeker nog bestellen.
Goede kwaliteit, keuze in hoeveelheden die je wil kopen zijn beperkt. Grotere verpakkingen bv
Snelle levering met happie repen om te proberen. Blij verrast
Er was iets niet goed met het product. Gelijk reactie voor een oplossing! Perfect!
Hoi Kim, Bedankt voor jouw review. Graag vernemen we het altijd meteen via [email protected] wanneer er iets niet goed is met het product. Dan lossen we dit graag met je op en kunnen we controles uitvoeren bijvoorbeeld. Kokosolie heeft de eigenschap te smelten bij warmere temperaturen. Het is mogelijk dat het tijdens het transport of levering in een verwarmde omgeving heeft gestaan en daarna weer is gaan stollen. Hierdoor kan de Kokosolie nog weleens 'scheef' stollen en eruit zien alsof er iets mee is gedaan. Maar natuurlijk kan er ook spraken zijn van bijvoorbeeld een beschadiging van tijdens het transport of een productiefout. Ik heb je via de mail benaderd, dit communiceert makkelijker!
Originele beoordeling
Kokosolie besteld maar bij het open maken van de pot was deze al open geweest, deze dus weggegooid want dat vind ik niet fris.
Heb geen ervaring met andere soortgelijke websites. Weet ook niet of het goedkoper kan..
Ik gebruik al jaren graag plantaardige oliën voor het samenstellen van mijn eigen huidverzorging en 'groene' apotheek. Ik was erg benieuwd naar de aardbei zaad olie en besloot voorjaar 2021 een bestelling met meerdere NH producten te doen. Niet alles was in 1 x leverbaar. Dat werd slecht gecommuniceerd. Ook miste ik 1 artikel. Daar heb ik 2 x achteraan moeten mailen. Maar het meest vervelende vond ik de communicatie rondom mijn ervaring met de plantaardige olie welke ik had gekocht en gebruikt om een huidserum en verzorgende olie mee te maken. Een paar maanden later wilde ik weer een nieuwe batch huidverzorging maken en zag ik dat 1 van de flesjes nog maar een korte t.h.t. had, terwijl de houdbaarheid ongeopend 12 maanden zou moeten zijn. Helaas was deze olie gaan oxideren en ook de andere plantaardige oliën met kortere t.h.t. hadden een mindere of vieze geur ontwikkeld en zelfs eentje waar een korrelige plakkerige structuur was ontstaan rondom de dop. Ik ben me bewust dat de houdbaarheid na opening beperkt is en sommige oliën extra kwetsbaar zijn, maar de duindoorn olie bijvoorbeeld was al na 2 maanden gaan oxideren. Dat was in mijn ervaring sneller dan ik gewend was met andere merken. Na twijfelen heb ik toch een mail gestuurd met mijn bevindingen. Helaas was de communicatie slecht. Steeds werd me verteld dat ze er mee bezig waren, maar de reactie en/of oplossing bleef uit. Na een behoorlijke omweg van ongeveer 3 maanden, vele mail herinnering naar NH en mijn uiteindelijk 'ik geef het op mail' gevuld mijn irritatie en frustratie werd ik gebeld. Na een goed en eerlijk gesprek, belofte op beterschap in de communicatie en oprechte excuses is mijn aankoop bedrag voor de plantaardige oliën teruggestort. Ik ben blij dat het nu is opgelost, maar ik twijfel wel of ik nog eens kom winkelen bij Natural Heroes en kan ze op dit moment dan ook niet aanbevelen.
Originele beoordeling
De korte versie; 1/2 ster voor klantenservice 1/2 ster voor klachten afhandeling 1/2 ster voor kwaliteit De algemene voorwaarden en en disclaimer zijn niet inzichtelijk voor klanten (link werkt niet) alsmede geen zichtbare AVG. Ook is er geen procedure vindbaar wat betreft klachtenafhandeling. De uitgebreide versie; In de lente van 2021 heb ik een bestelling geplaatst, waarbij niet alles in 1 x leverbaar was. Dat werd slecht gecommuniceerd. Ook miste ik 1 artikel. Daar heb ik 2 x achteraan moeten mailen. Maar de kers op de taart is de matige kwaliteit van de oliën en de slechte klachten afhandeling. Na een korte periode van 3/3 maanden ik weer mijn oliën wilde gebruiken zag ik dat 1 van de flesjes nog maar een korte tht had (staat 12 maanden houdbaarheid op de website) en de andere flesjes een mindere of vieze geur hadden en zelfs eentje waar een korrelige plakkerige structuur was ontstaan rondom de dop. Dat betekent dat de vetzuren zijn gaan oxideren en de olie ranzig is geworden en dus dat er onzuiverheden zijn geweest bij het verwerken van de olie in het productieproces, dat de olie 'oud' is of dat ik onzuiver heb gewerkt. Ik heb al 10 jaar ervaring met oliën, werk schoon, maak al jaren eigen maceraten, zalven, balsems en tincturen en heb nota bene een speciale kast voor al mijn oliën, kruiden ed en dit heb ik eerlijk gezegd nog nooit (met andere merken) meegemaakt. In oktober 2021 stuur ik een mail met mijn bevindingen. Om een lang verhaal kort te maken. Tot op de dag van vandaag is mijn klacht niet afgehandeld. Ik word afgewimpeld met drukte rondom nieuwe websites en feestdagen, doorgeven van onleesbare MO codes (wat na zoeken met focus op een camera een WO nummer moet zijn) en me verteld dat ik de enige klant ben met deze klacht en dat ze er op terug komen ... . Mijn matige ervaring met Natural Heroes is ook de reden dat ik hier mijn review plaats.
Snel bezorgd, netjes verpakt en fijne produkten. Heerlijk basic
De producten zaten in een veel te grote doos. Doordat er ook een (losse) puimsteen bij zat waren de producten gebutst (dekseltjes lelijk geworden). Ook was de doos gescheurd. Ik vind de producten van natural heroes goed, maar ik ga nu wel twijfelen of ik hier nog een keer zou bestellen. Ik had ook de klantenservice hierover gemaild, die zouden kijken of ze iets aan een betere verpakking konden doen in het vervolg. Maar over het effect op mijn producten werd niets gezegd.
Hoi Wilma, Bedankt voor jouw review. Wij hebben de tijd genomen om jouw klacht in behandeling te nemen. In jouw communicatie is helaas niet te vinden, dat er producten beschadigd waren, dit is niet gemeld. Anders hadden we dit natuurlijk ook met je opgelost. Vervelend, ik heb je via mail benaderd, dat communiceert makkelijker! We lossen dit graag met je op.
Had gekozen voor thuislevering, maar PostNL heeft pakket in afhaalpunt geleverd zonder mij hier van op de hoogte te brengen. Ik heb dan via track and trace gevonden waar pakket geleverd was. Jullie service was echter wel ok. Dit is iets waar jullie niet aan kunnen doen, maar niet leuk voor mij.
Bedankt voor je review. Jammer dat de levering zo is verlopen, mogelijk kan dit komen door de drukte bij de bezorgers. We begrijpen dat dit vervelend is, juist omdat je een thuislevering had gekozen. Helaas hebben wij inderdaad geen controle over de uitvoering van de leveringen, maar kijken we graag met je mee wanneer er onduidelijkheden zijn. In ieder geval veel plezier met jouw bestelling!
Goed product. Snelle levering. Tevreden.
En binnen de tijd ontvangen die was opgegeven. Prima
Ik ben heel tevreden
Ik gebruik de olie al een tijd en mijn flesje van een ander merk was bijna op en zodoende kwam ik bij jullie terecht. Ook een goed product.
Heerlijke natuurlijke producten binnen gekregen dus ik ben helemaal tevreden!
De kamer ruikt heerlijk naar dennengeur
Kleine bestelling geplaatst, maar erg tevreden. Snelle levering en goed ingepakt. Bestelde product voldoet ook aan de verwachtingen. Leuk dat je extra informatie & tips kunt krijgen
Fijne service ,goed verpakt en natuur vriendelijk verpakt ,fijn product om te gebruiken.
Verzending was super snel, mooi zo kon ik gelijk met mijn selfcare beginnen! Ik had hier al vaker besteld maar ik ben nog steeds super tevreden. Ook de geur oliën zijn geweldig lekker!
Ik had een pakketje besteld wat ik perse voor de kerst moest hebben omdat ik de da na kerst ga emigreren. De chauffeur had mijn pakketje bij een verkeerde straat afgegeven. Toen ik naar de klantenservice belde werd er meteen een nieuwe pakketje verzonden en dacht de dame mee over waar ik het kon ophalen. Eind goed al goed mijn pakketje ligt klaar en kan mee naar mijn nieuwe bestemming.
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern