Heerlijke producten, goed verpakt en snel geleverd!

Een paar keer besteld nu bij Natural Heroes en zo blij met fijne, natuurlijke producten! Ik houd van de mooie verpakkingen en de producten zijn heel fijn in gebruik. Veel informatie op de website, wat ook heel fijn is. Topper!

All purpose Hero 001 helpt me niet

De droge winterhuid van mijn handen knapt er niet van op helaas. Het luchtje mag er van mij ook uit. Ik had er meer van verwacht.ik ga hem niet vaker aanschaffen. Elke huid is anders natuurlijk.

Geweldig!

Fantastische service! Er zat bij lege flesjes die ik had besteld geen dop. (Toevallig deze ene keer, kan gebeuren) Ik mailde hierover en krijg dezelfde week nog nieuwe naar mij verzonden. Goeie snelle service. :)

Het product werd super snel geleverd en is van goeie kwaliteit.

Teleurgesteld

De mango butter gezichtscrème is niet smeerbaar.

Ik ben heel tevreden, Top producten!

Ik heb ontvangen wat ik besteld had, en alles was beter dan ik verwacht had. Ik wil meer van deze producten, ze zijn goed en dat merk ik ook omdat vaak producten uitverkocht zijn dus er zijn meer mensen die ook hiervan genieten. Ik blijf klant!

Goede service en snelle levering. Bij niet kunnen openen ve flesje kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Heel fijn

heel erg ontevreden

heb een week later ontvangen dan te kennen gegeven. kan er nu niks meer mee aan zonde van het geld..

Levensveranderend

Mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld. Ik heb best een lastige huid. In sommige gevallen voelt het branderig aan. Heb alles al geprobeerd. Grote merken zoals Nivea en L'Oréal helpen niets. Sterker nog ze maken de klachten alleen maar erger. Branderig gevoel, jeuk en een vettige huid. Maar sinds ik bij Natural Heroes mijn producten haal zoet en voelt me huid steeds beter. Daarnaast is de service briljant en verbeteren ze hun site continu. Ik ben erg tevreden over Natural Heroes en hun producten. En raadt deze site aan iedereen aan. ⭐⭐⭐⭐⭐

Professioneel

Snelle verzending en goeie producten.

Snelle bezorging

Keurig bestel proces waarmee ik de gewenste producten in huis kreeg.

Vreemd

Op de website stond in eerste instantie een andere prijs m.b.t. de witch hazel dan wat het werd bij afrekenen. Op de website kon je een hittebestendige glazen maatbeker bestellen volgens de algemene informatie vanaf 25ml, toch kon ik in de bestelling alleen kiezen vanaf 150 ml...er stond niet vermeld uitverkocht, het was gewoon geen optie. De levertijd is ca 3x aangepast. Ook de vervoerder werd 1x aangepast en toen kwam het pakketje snel.

Snelle levering en goed verpakt

Fijn produkt tegen goede prijs

Super snel aflevering....ben wel tevreden

Totaal tevreden met producten en afleveringen.

snel!

snel!

Goede producten voor een schappelijke prijs

De levering duurde veel langer dan verwacht, maar dat lag aan de bezorger, niet aan natural heroes. Ik heb neem olie, Shea butter, black soap en monoi de Tahiti gekocht. Nette minimalistische potjes. Vooral de sheabutter is heerlijk romig. De overige producten zijn ook van hoge kwaliteit.

Hele fijne natuurlijke olie crème. Snel geleverd

Heerlijke producten, super blij mee

Echt heel blij met mijn bestellingen. De cold pressed shea boter smeert heerlijk uit en zit geen sterke geur aan. De black african shampoo bar is ook heel fijn. Met uitspoelen dacht ik even te voelen dat m’n haar heel stroef zou zijn maar het tegendeel was waar. Zacht en vol en een schoon gevoel.

Uitstekende producten

Goede kwaliteitsproducten en snel geleverd!

Bezorging slecht

Bezorging, voor mij zeer slecht. Het is niet de bedoeling dat ik een bericht krijg dat mijn pakket is bezorgd, Terwijl ik geen pakket en geen bericht in de postbus ontvangt. Het is niet de bedoeling dat ik in de hele portiek, en straat mijn pakket gaat lopen zoeken. Mvg, Mary-lou

Mooie producten en snelle levering

Ik ben groot fan van de etherische oliën. Hiermee kun je gemakkelijk de sfeer in huis veranderen. De producten werden netjes verpakt (zonder plastic!) opgestuurd en wij kregen een klein blikje cadeau (om bijv. zelfgemaakte lipbalsem in te doen).

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Mooi product

Fijn om er een bodycreme van te maken

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern