Goede producten, snelle levering!

De ene dag besteld, volgende dag geleverd! Goede eerlijke producten en lage verzendkosten!

Uitstekend.

Snelle en perfecte levering. Zoals altijd.

De website vindt ik zeker niet verbeterd, jammer! De producten en de service zijn gelukkig nog wel als vanouds!

Mooie natuurlijke producten.

Ik ben mij aan het verdiepen in natuurlijke verzorging en heb wat producten besteld bij Natural Heroes. Erg fijne producten.. ik ga verder met mijn zoektocht en zal zeker bij Natural Heroes bestellen.

Snelle verzending, goede kwaliteit producten, informatieve website

ik heb gevonden wat me echt helpt

Ik doe van blauwe leem applicatie en gebruik hem tegen artrose.

Ik heb de 100% pure monoï olie besteld. Ik heb het nog niet gebruikt, maar verwacht dat het een goed product is. Als de olie goed bevalt zal ik zeker nog een bestelling plaatsen. Communicatie en service was goed!

Geweldig!

Geweldige producten voor een goeie prijs. Snelle levering. Zeer tevreden!

Mooie natuurlijke en duurzame producten

Ik ben blij met de producten die ik heb ontvangen. De sheabutter wordt al goed gebruikt voor het hele gezin en de cactus vijg olie is ook fijn. De rest nog niet geprobeerd. Snelle verzending en goed verpakt ook. Top!

zoals het hoort

Geen op of aanmerkingen..

Fijne producten

Fijne producten en vlotte en nette levering.

Prima.

Fijn om op de huid te smeren en/of te masseren.

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit. Snelle en zorgvuldige levering.

Snelle levering, pakketje ziet er netjes uit. Producten nog niet gebruikt, dus die kan ik nog niet beoordelen

top!

Snelle levering, Leuke producten, goedkoper dan elders

Ik vind het een fijn product

Deze olie gebruik ik al geruime tijd,het ruikt heerlijk en maakt de huid heel zacht.

Perfect, thank you!

Mooi website, makkelijkj te bestellen en snel bezorging!

Snelle levering, goed product.

Goede site met duidelijke omschrijving van het product. Snel geleverd en goede communicatie hierover.

Ik hou van de producten en kwaliteit

Ik gebruik sinds kort de producten van natural heroes. Omdat mijn oude van een ander merk op waren. De producten zijn in een fijne verpakking en gaan heerlijk lang mee de qr code op producten maalt het heel makkelijk om info enzo terug te vinden. Ik gebruik de witch hazel, shea butter en de black soap en de lavendelwater Echt heerlijke producten alleen als deze op is schaf ik het hier weer aan!!

Mooie producten

Hele mooie producten. Alleen is door het gewicht van de rest het lippenbalm potje ingedeukt.

Eerlijke, fijne producten

De black soap doet zijn werk goed. Mijn huid voelt fris en schoon. Daarna een paar druppels prickly pear, ruikt lekker kruidig en voelt glad. Snelle verzending.

Zeer snel en goed verpakt

De bestelling was supersnel toegekomen. Alles zeer netjes verpakt en ben blij dat ik ermee kan starten.

Mijn pakket kwam in een kapotte en gescheurde doos aan. Ook een aantal producten waren stuk. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en de beschadigde producten werden kosteloos opnieuw opgestuurd. Bedankt voor de fijne service!

Makkelijk te maken en voelt heerlijk aan

De lipbalsem is snel gemaakt en is snel te maken. De balsem is erg fijn in gebruik. Eigen geur is goed aan te brengen, wel iets meer gebruiken dan in het recept.

Gemengd

De artikelen die ik heb besteld waren van zeer goede kwaliteit. Echter, wat levering betreft ben ik minder tevreden. Mijn bestelling werd niet geleverd op de datum die ik had opgegeven. Het werd pas twee dagen later bij de buren afgegeven omdat ik niet thuis was. Er was geen mogelijkheid om de afleverdatum te verzetten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern