Geweldige producten

Mijn huis wordt alleen maar mooier en beter!

Zeer goede dienstverlening.

Vlugge levering en goede produkten

Erg prettig

Voor het eerst kennis gemaakt met shea butter en druivenpitolie. De butter smeert lastig, echter daarna voelt het heerlijk zacht. De druivenpitolie voelt heerlijk op de huid.

Toppie!

Alles is prefect gegaan! Volgende dag geleverd en netjes verpakt.

Altijd goed.

Mijn ervaring met Natural Heroes is altijd goed, daarom blijf ik ook bij hen bestellen. Ben erg tevreden met hun producten.

Mooie producten en snelle levering

Duidelijke en uitgebreide uitleg van de producten. Oliën en crèmes/butters zijn heel fijn in gebruik.

Op zich goed, maar nog geen duidelijk antwoord

Ik kreeg snel een mail terug, maar weet nog steeds niet wanneer mijn pakket nu wel komt. Wacht inmiddels al ruim 2 weken op dit pakket

Heerlijke producten

Ben inmiddels al een tijdje trouwe fan met de producten van Natural Heroes. Weldaad voor de huid!

Geweldig en snelle levering

Goede producten, kwaliteit is goed. Snelle levering en heb je vragen, worden die altijd snel beantwoord.

EIND GOED

Ik was totaal ontevreden omdat ik 3 maal het verkeerde flesje had ontvangen ondanks de duidelijke uitleg. Uiteindelijk kreeg ik het juiste flesje na bijna 3 weken. Heb ook aan de accountmanager bericht gestuurd dat ik het bijzonder vervelend vind dat men mij niet op de hoogte brengt dat de olie niet meer voorradig is. Hoop dat ik in de toekomst wel tevreden kan zijn en weer het vertrouwen kan terug krijgen.

Perfecte ervaring

Het was mijn eerste bestelling en alles is perfect verlopen. Mooie producten, snelle verzending en wat is het handig dat je zelf de bezorgdatum en tijd kunt aangeven, echt ideaal! Zeker voor herhaling vatbaar!

Fijne producten en uitstekende service

Hele fijne natuurlijke producten binnen gekregen. Door een foutje bij het verpakken kwamen twee producten helaas kapot geleverd. Ik heb hierover slechts een berichtje verzonden en de dag daarop had ik de producten opnieuw, zorgvuldig ingepakt en heel, bij me in de bus. Dit weekend heerlijk zeep gemaakt.

Natuurlijke betaalbare producten

Alles wat je wil voor het zelf maken van scrubs enz. Vind je op deze site. Ik was aangenaam verrast en szw zeker hier blijven bestellen. En de prijzen zijn goed.

Gewoon goed!

Levering volgens afspraak en bestelde producten waren al als vanouds helemaal prima!

Zeer snelle levering en goede communicatie

Goeie service en geweldige producten!

Laatst een bestelling gehad waarbij er een flesje cederhout kapot was gegaan tijdens de bezorging. De dag erna had ik meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. De producten zijn super en heerlijk om te gebruiken. Ik raad iedereen NH aan!

Fijne natuurlijke producten

De african black soap is heerlijk eindelijk geen jeuk meer na het douche daarna de shea boter vielr he huid heerlijk zacht. De deodorant zonder baking sode is heel fijn in gebruik. Mijn oksels zijn niet meer geïrriteerd en voelen heel zacht aan. Ik heb nu de was noten gekocht met waszakje om in de wasmachine te gebruiken en natuurlijk nog meer me te doen volgens de informatie die er bij zit. Ik ben benieuwd kan niet wachten om deze te proberen.

Kon niet beter

Heerlijke pure producten

Snelle bezorging en fijne producten

Producten zijn heel fijn en worden netjes verpakt geleverd.

Tevreden!

Snelle levering, goed verpakt, tevreden!

Alles perfect ok

Alles zoals verwacht

I didn’t get my product

I ordered a product and didn’t get it

• Would you recommend us? No

Goede producten, goede service.

Goede producten. Het levert een bijdrage aan minder onnodige en vervuilende verpakkingen.

Goede producten snel geleverd

Snelle levering. 100% natuurlijke producten. En milieuvriendelijke verpakking.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern