Heel snelle en goede service

Snelle en goede service, alleen ander potje tandpasta tabletjes geleverd dan besteld, maar dat was op zich geen probleem voor ons.

Producten zijn puur, zonder teveel toevoegingen!

Ik heb al jaren producten van NH gebruikt. Ik heb er geen spijt van. Het is puur en niet gemengd met onnodige producten. Vooral op olie basis. Ik ben echt tevreden. Gewoon eerlijk zijn, daar houden wij van!

Leuke Webshop, goede producten, snelle verzending. Ik bestel daar vaker en blijf dat ook zeker doen.

Precies wat ik had verwacht en snel geleverd

Mijn artikel werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Heel fijne winkel

Heel fijne website met niet alleen producten maar ook heel fijne beschrijvingen en recepten om de producten te gebruiken. Ook de etikettering ziet er superstrak uit!

Top!!

Goede producten tegen betaalbare prijzen

Duidelijk website, snelle levering

Producten in goede staat ontvangen, tevreden

Blije klant hier

Goede fijne natuurlijke producten. Snelle levering, helemaal top

Snel aflevering

Goede producten, snelle levering, goede klantenserivice

Fantastisch ervaring

Geen chemische produkten ! Gezonde natuurprodukten ...zo leuk om iets te maken! Ik kom regelmatig springen in je webshop om iets nieuws bijleren !

Fijne natuurlijke producten en snelle nette levering. Aanrader!!!

Top product, snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle service, fijne spullen, goede uitleg en een goeie klantenservice die snel reageert.

zeer goed , snelle levering

gemakkelijk en goed

fijne natuurlijke producten

sheabuter en olieen zijn geweldig voor mijn huid.Ik wissel gewoon af om zo vershillende stoffen toe te voegen. Allemaal even heerlijk in gebruik en het resultaat is een mooie gezond glanzende huid. (66jr.) Ik blijf de producten graag gebuiken. cactusvijgolie, sheabutter, manoi butter/olie zowel 100% als 99%. allemaal prima.

Dobrze

Witam.ogolnie dobrze.szybka wysyłka i towar zgodny z opisem,ale marnujcie bardzo dużo papieru.

• Poleciłbyś nas? Tak

Goed kwaliteit, snel bezorgd

Three times bij Natural Heroes ordering, three times satisfied with quality of material and fast delivering.

Heel snelle levering en alles tip top in orde

Super kwaliteit!

Geweldige producten!

Mooie pure producten

Mooie site met mooie pure producten. Ben heel blij met de jojoba olie en de Shea butter!

Hele fijne producten

Hele fijne producten!

Goed en snel

Bestellen is eenvoudig, alles is overzichtelijk dus je hoeft niet lang te zoeken. Uitleg is duidelijk en bestellen makkelijk. Netjes verpakt geleverd maar dat was bekend, bestel vaker bij Natural Heroes :-)

Fijne shop, goede prijs, snelle levering

Duidelijke site, goede producten

Snelle service en mooie artikelen

Ik heb een zeepbakje gekocht van steen, ziet er mooi uit en bevalt goed. De zeep blijft droog en glijdt niet weg. Wij maken zelf zeep, nl Moosa-natuurzeep, en dat verdient een mooie en degelijke ondergrond. Mooi Samen.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern