Used it when i had some rare pregnancy rash #itdissapeard in combination with some lemonwater:*////:-) The whole fam loves it
Hi M., thank you for your review, have fun with the product. Nice to hear it works for you!
Top producten! Correcte levering
Hoi Annelies, bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier met jouw bestelling.
Prachtige produkten vanuit een idealistische achtergrond . Prima service en een uitstekende prijs/kwaliteit !
Wow, bedankt voor jouw positieve woorden Juliet. Veel plezier met jouw bestelling!
Slecht verpakt !! Géén voldoende bescherm materiaal in de doos ? 4 artikelen van glas ,rammelde in de doos tegen elkaar !! Gelukkig niet gebroken!
Bedankt voor je feedback Rob. Graag vernemen we dit graag meteen via [email protected], zodat we hier meteen iets mee kunnen doen. Er kan namelijk iets niet goed gegaan zijn bij het verzenddepot, aangezien onze bestellingen altijd in de juiste staat verzonden moeten worden. Fijn dat het toch onbeschadigd is ontvangen en ik zal dit communiceren naar het verzenddepot. Excuses voor dit ongemak en veel plezier met jouw bestelling!
Fijne natuurlijke producten voor een betaalbare prijs
Martha, bedankt voor jouw positieve review. Veel plezier met de producten!
Ik kreeg geweldige producten geleverd voor een mooie prijs. Alles voldoet aan de verwachtingen. De communicatie verliep ook heel soepel, ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending van mijn bestelling.
Hoi Angelique, bedankt voor de positieve woorden. Veel plezier met jouw bestelling!
Ik heb al verschillende keren mijn producten besteld bij Natural Heroes. Mijn ervaringen zijn tot nu toe alleen maar positief; fijne producten van hoogstaande kwaliteit, producten voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast vind ik heel fijn dat ik dankzij Natural Heroes kwalitatief goede producten in huis kan halen die in alles opzichten mijn foothprint verlagen door; milieuvriendelijke producten qua productkenmerk én qua verpakking. Letterlijk; beter voor mezelf en beter voor het milieu. Super!!
Bedankt voor jouw mooie review Jet, dit is precies wat onze missie is en bedankt dat je jouw steentje ook bijdraagt op die manier! Veel plezier met de producten.
Super, ik smelt zelf de producten met een geur essence, heerlijk. Ook ben ik heel erg blij met de beschrijvingen van alle producten. Ben er heel erg blij mee en mijn huid ook.
....en hier worden wij ook blij van Dorethy! Veel plezier met de producten.
Hele fijne producten! Voor deze prijs is het zeker goede kwaliteit en hoeveelheid. Leuk dat er zo veel aandacht wordt besteed aan info over het product en hoe deze te gebruiken. Het simpele design bevalt mij persoonlijk ook erg goed :)
Hoi Winny, bedankt voor je positieve review. Veel plezier met jouw bestelling!
Eenvoudig om zelf te maken, je weet nu wat je op je huid smeert. In vorige beoordelingen stond dat deze deo erg hard is, dus ik had uit voorzorg al een extra eetlepel olie toegevoegd. De consistentie is nu goed. Enige nadeel vind ik de kokosboter. Deze geur overheerst nogal, ook na het toevoegen van de mee bestelde geurtjes. Mijn voorkeur gaat uit naar een neutraal geurende deo maar dit was helaas niet mogelijk.
Hoi Josette, Bedankt voor je review! Wat fijn dat het gelukt is met de deo. De ene persoon vindt de kokosgeur wel fijn en de ander niet. Omdat het natuurlijke producten zijn, die een natuurlijke geur hebben, zal het helaas niet 100% geurloos zijn!
Al een poos klant bij Natural Heroes, fijne producten, snelle verzending en prima service. Deze winkel is echt een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke producten.
Wat een mooie woorden Monique, bedankt hiervoor. Veel plezier met jouw bestelling!
Mijn ervaring met Natural Heroes (NH) is alleen maar positief! Ik ben echt laaiend enthousiast over de werking van NH, hun sustainability, alle goede producten die zij verkopen. De levering is heel snel. Ik heb eens een African Black Soap gekocht in de namiddag en de dag erna had ik hem al in huis, in woon in België.
Hoi Kaat, wat een mooie en positieve review. Hartelijk dank hiervoor en veel plezier met jouw bestelling!
Goede service en snelle levering van de bestelling. Ik had op zondag besteld en maandag werd het al afgeleverd.
Marianne, bedankt voor jouw positieve review. Veel plezier met de producten!
Snelle levering. Mooie en duidelijke site
Bedankt Marit, veel plezier met jouw bestelling!
heel snel geleverd en de cactusvijgolie is heerlijk!
Wat leuk dat het product jou bevalt Karin, veel plezier ermee!
Fijne producten met scan voor extra informatie. Voor goede prijs. Vlotte levering.
Wat fijn om te horen Joke, veel plezier met jouw producten!
Snel verzonden, heerlijke producten, goede prijs kwaliteit verhouding, aanrader!
Hier worden wij blij van Kiki, veel plezier met jouw bestelling!
Mijn bestelling werd de volgende dag reeds geleverd. Ik meng shea butter met beewax en cocosolie. Dit gebruik ik dagelijks om mijn droge huid met psoriasis heerlijk zacht te houden. Ik meng er ook etherische olie met lavendel en munt en lemon bij. Ik ben super tevreden over dit product en deel het met mijn vrienden en kinderen. Iedereen is super enthousiast.
Hoi Greet, wat fijn om te lezen. Bedankt voor je positieve review. Veel plezier ermee!
Super leuke overzichtelijke winkel, met mooie producten. Het wordt snel geleverd en is altijd net zo als verwacht!
Hoi Myriam, bedankt voor de positieve woorden. Veel plezier met jouw bestelling!
hele fijne producten die ik bewust en met heel veel plezier gebruik. Het voelt voor mij weldadig
Bedankt voor de positieve review Lea, veel plezier met jouw bestelling!
Voor het eerst heb ik bij Natural Heroes besteld. Ik vind t een fijne overzichtelijke website met veel goeie informatie. De bestelling was er snel en waren prima verpakt. De producten bevallen me allemaal uitstekend!
Hartelijk dank Annemieke, hier worden wij blij van. Veel plezier met jouw bestelling!
Producten zijn altijd prima in orde en van goede kwaliteit. Zeer behulpzaam bij vragen of probleempjes.
Bedankt voor de positieve review Marie, veel plezier met jouw bestelling!
Heerlijk! De geur brengt je meteen naar een exotisch oord! Ik gebruik het elke dag. Geen droge onderbenen meer. Mijn huid voelt zacht aan. Ik ga dit zeker vaker bestellen. Aanrader!!
Wat leuk dat het product je bevalt Sandra, heel veel plezier ermee!
Heerlijke olie!! Fijne geur
Wat fijn Carolien! Veel plezier met het product.
Leuk om te horen Helena :) bedankt voor je review!
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern