Slecht heb nog niets ontvangen

Slecht want heb nog steeds niets ontvangen

Snel en zorgvuldig!

Ik ben tevreden

Makkelijk te bestellen en snel thuis.

Erg voedend.

Ik had nog niet eerder hier besteld, maar ben zeer verrast! Ik ga zeker hier vaker bestellen en ben heel blij met de olie

Caster olie

Deze castor olie is geweldig. Het is namelijk erg voedend voor mijn haar.

Produkt top

Produkt top. Maar dan de bezorging als je gewoon thuis bent en ze komen niet langs maar geven alles af bij een afhaalpunt dan kunnen we beter naar de winkel gaan om te kopen. De. bezorgkosten en dan met deze service jammer. De internetwinkel zal moeten optreden tegen deze maffia praktijken

Keurig op tijd spullen zoals verwacht

Dus :) alles heel netjes op tijd en spullen zijn fijn en snel geleverd

helemaal goed! Snel en netjes geleverd.

altijd snel in huis, fijne producten, netjes geleverd

Heel snelle en goede service

Snelle en goede service, alleen ander potje tandpasta tabletjes geleverd dan besteld, maar dat was op zich geen probleem voor ons.

Producten zijn puur, zonder teveel toevoegingen!

Ik heb al jaren producten van NH gebruikt. Ik heb er geen spijt van. Het is puur en niet gemengd met onnodige producten. Vooral op olie basis. Ik ben echt tevreden. Gewoon eerlijk zijn, daar houden wij van!

Leuke Webshop, goede producten, snelle verzending. Ik bestel daar vaker en blijf dat ook zeker doen.

Precies wat ik had verwacht en snel geleverd

Mijn artikel werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Heel fijne winkel

Heel fijne website met niet alleen producten maar ook heel fijne beschrijvingen en recepten om de producten te gebruiken. Ook de etikettering ziet er superstrak uit!

Top!!

Goede producten tegen betaalbare prijzen

Duidelijk website, snelle levering

Producten in goede staat ontvangen, tevreden

Blije klant hier

Goede fijne natuurlijke producten. Snelle levering, helemaal top

Snel aflevering

Goede producten, snelle levering, goede klantenserivice

Fantastisch ervaring

Geen chemische produkten ! Gezonde natuurprodukten ...zo leuk om iets te maken! Ik kom regelmatig springen in je webshop om iets nieuws bijleren !

Fijne natuurlijke producten en snelle nette levering. Aanrader!!!

Top product, snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Snelle service, fijne spullen, goede uitleg en een goeie klantenservice die snel reageert.

zeer goed , snelle levering

gemakkelijk en goed

fijne natuurlijke producten

sheabuter en olieen zijn geweldig voor mijn huid.Ik wissel gewoon af om zo vershillende stoffen toe te voegen. Allemaal even heerlijk in gebruik en het resultaat is een mooie gezond glanzende huid. (66jr.) Ik blijf de producten graag gebuiken. cactusvijgolie, sheabutter, manoi butter/olie zowel 100% als 99%. allemaal prima.

Dobrze

Witam.ogolnie dobrze.szybka wysyłka i towar zgodny z opisem,ale marnujcie bardzo dużo papieru.

• Poleciłbyś nas? Tak

Nijverheidsweg 23 H