Alleen mag er meer aandacht zijn wat betreft het bestellen. Het bestellen van factuur adres en verzend adres vind ik persoonlijk verwarrend. Het oude systeem beviel mij beter. Verbetering hoeft niet altijd vooruitgang te betekenen....

Super tevreden!

Leuke webshop waar je alles vindt wat je nodig hebt voor natuurlijke schoonheidsproducten, snelle levering, mooie verpakking. Fijne persoonlijke toets. Hier ga ik meer kopen!

perfect

maakt alles waar, goede info op de site, snelle bezorging (met track en trace informatie). ga zeker terug

Top.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Super fijne producten en hele goede service

Zowel service als producten zijn fantastisch! In de toekomst bestel ik zeker weer bij Natural Heroes!

mooie producten, snelle afhandeling

snel en probleemloos

Eerste keer besteld. En geweldig op tijd geleverd. Een product zat er niet bij maar is gelijk nageleverd zonder problemen.

Duidelijke site, snelle levering

Super echte aanrader.

De kokosolie is echt super. Ideaal voor te koken, in de zeep en in de haren. Ruik super heerlijk.

Telefonisch info gevraagd,uitgebreide info verkregen. Order besteld ,snel geleverd en breukveilig verpakt.

Er ging iets mis bij mijn bestelling maar dat is super netjes en snel opgelost

Goede pure olie

Ik ben heel tevreden over de jojoba en de frambozenpitolie , ik gebruik de jojoba voornamelijk om make up re verwijderen en een paar druppels frambozenpitolie in combinatie met enkele druppels jojoba olie als avondverzorging . Ik heb al veel minder ontstekingen en roodheid en mijn huid is meer gehydrateed . Misschien op de site vermelden dat frambozenpitolie ontstekingsremmende functie heeft . Ook dank voor de snelle levering en goede klantenservice!

Super snelle levering. Producten waren goed verpakt.

Top, zoals altijd!

Heb verschillende producten en ben over allen zeer tevreden. Hoge kwaliteit oliën en boters. Altijd een snelle levering en milieuvriendelijk verpakt in glazen flessen.

Goede en snelle levering

Duidelijke webshop en goede en snelle levering

Niets op aan te merken, alles was goed! Was, lonten en geurolie besteld erg tevreden kwaliteit is erg goed!

Fijne snelle aankoop kunnen doen

Fijne website, makkelijk aankoop kunnen doen. Goederen werden snel en netjes geleverd.

Stuk aangekomen door verkeerd verpakken en snel opgelost.

Foutjes maken we allemaal, t gastheren hoe ermee om gegaan wordt. Natural Heroes heeft gelijk n nieuw pakket opgestuurd, dit maal zo verpakt dat t heel aan kwam. Top.

Snelle service, snelle levering

Prima, niets op aan te merken

Mooie DIY pakketten ontvangen (tandpasta en deodorant). Helaas had het potje kokosolie gelekt waardoor alles in het pakket vettig was geworden.

Fijn, vlot en snel

Niks op aan te merken

Mooie producten voor een mooie prijs en fijne adviezen en gebruikstips

snel en gemakkelijk

bestellen ging heel gemakkelijk en mijn product was er al de volgende dag!

Jojoba olie

Super zacht alles doe olie! Zowel voor het haar,de huid en heerlijk om de meubels een boost te geven.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern