Castorolie

Ik heb de Castorolie onlangs ontvangen, super verpakt en snel geleverd. Dank. Sinds een paar dagen gebruik ik het op mijn wenkbrauwen en wimpers en tot mijn verbazing zijn er al (na een paar dagen) kleine, nieuwe haartjes zichtbaar op mijn wenkbrauwen. Voor wat betreft mijn wimpers merk ik er nog niets van. Ik ga door met het gebruik van de castorolie tot de 30 dagen voorbij zijn en mijn werkbrauwen weer voller zijn. PS. Ik vraag mij wel af of er verschil is tussen castorolie (gewoon) en de black Jamaican Castorolie, waarbij de wenkbrauwen en wimpers sneller zouden aangroeien.

Ik vind het pakketje volgen heel chill

Gewoon lekkere producten

Ik vind de producten gewoon heerlijk de olie’s

Prima service!en goede olie gekocht!

Fijne service, goed product wat ik aan het uitproberen ben, en fijne informatie plus vriendelijke mail na de bestelling!

Top producten en snelle levering!

Supersnelle levering

Goedkoop goed en snel

Overzichtelijke site en snelle levering

Zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Snelle levering en goede kwaliteit. Zoals altijd.

Uitstekend kwaliteit.

Het product heeft al meer dan een week '1 à 2 dagen vertraging'

Mijn bestelling is nog steeds niet binnen gekomen!

3 weken geleden zout besteld nu nog steeds niks binnen.

slecht

slecht

Fantastisch!

Super verpakt: een cadeautje om uit te pakken. Prachtige pure producten!

Goede producten en super snellere levering!!

Goede producten en een supersnelle levering!!

Snelle levering en top producten

De producten van Natural Heroes zijn heerlijk. 100% natuurlijk en goede kwaliteit. De service die zij leveren rondom vragen etc is daarnaast ook nog een goed. Snel en duidelijke antwoorden. Aanrader.

Snelle en super goede service

Er miste een dopje op een olie flesje, waarna ik direct een nieuwe, samen met pipetje ontving. Ik ben heel blij met Natural Heroes

Goede ervaring, zoals altijd

Goede producten, snelle levering, heel blij met de jojoba olie

Goede producten en snelle levering oftewel....een top bedrijf.

Snel en goed

De levering was heel snel. Één klein min pintje. De blikjes lagen los in een doos. Misschien een beetje papaver erbij tegen het rammelen.

Erg tevreden

Snelle en verzorgde service; erg tevreden met bestelde produkt.

Pakje 1 kwam hier en pakje 2 elders ..wat andersom had gemoeten..paniek hier gebeld netjes uitgelegd...glas kapot...gehaald netjes nieuw glas gestuurd..top geregeld

Heel snel geleverd!

Snel, keurig bezorgd

Eenvoudig te bestellen, snel, netjes verpakt

Lekker product

Lekker product, voelt goed aan

Verassend goed!

Snelle service, producten de volgende dag in huis! TOP!!

Mooie en fijne producten, erg enthousiast

Altijd een snelle levering en zeer tevreden met de producten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern