Zoals altijd heel tevreden over deze site. Fijne natuurlijke producten en daarbij een snelle levering!!

Goed en snelle service

Goede ervaring

Altijd top!

Mooie site, veel informatie en heeeeeel veel mooie producten. Goede service en persoonlijk! Ben een blije vaste klant!

Zeer snelle levering! Goede producten

Super snel en super goede kwaliteit en scherpe prijzen!

Snelle levering, scherpe prijzen en goede kwaliteit!

Meer dan tevreden!

Super snelle levering, alles was in orde! Enkel wel moeilijk in te schatten hoe groot potjes en flesjes zijn. Daardoor waren de potjes en flesjes bij mijn bestelling eigenlijk te groot voor de recepten. Dan moet je ze al 2 of 3 keer maken zodat het in 1 verpakking past. Maar de kleinere formaten voor 1x het recept had beter geweest.

Goede producten en snelle levering

Excited!!

Hii! Mijn hobby zo veel mogelijk zelf maken is van start gegaan! Waaronder wasmiddel, bodywash, bodycrème en deo dit doe ik omdat ik het leuk vind, beter voor mijn huid/lichaam wil zorgen (zo min mogelijk parfum), minder te consumeren,minder plastic wil kopen en het bespaard nog geld ook! ik kwam bij natural heroes uit om mijn eerste bestelling te plaatsen! Ik ben heel erg benieuwd! Maar tot nu toe vind ik het al fijn en leuk! Ze staan iig voor dezelfde dingen! Puur natuur en minder afval!

mooie producenten tegen een goede prijs. goede service

Mooie eerlijke producten tegen een goede prijs. Er was een probleempje met de bestelling er was iets kapot, dit is heel professioneel opgelost.

Dat ik dit niet eerder ontdekt heb!

Zelf zonnebrand, deodorant en fluffy sheabutter gemaakt, en zeer content mee. Deo zonder allerlei metalen en andere rommel en werkt net zo goed of eigenlijk beter dan die spuitbussen (ook beter voor het milieu) en de Shea butter is ook top, kloven in mijn hakken binnen 4 dagen weg

Fantastische producten, mooie flesjes!

Superfijne producten, snel geleverd en ze staan prachtig in mijn badkamer. Mooie natuurlijke uitstraling.

Niks op aan te merken

Mooie producten ( wel jammer dat het niet altijd voorraad is) Betaalbaar Snelle levering

Mooie producten en fijne service!

Goede producten & service

Pompje was met vervoer kapot gegaan en binnen een dag een nieuwe opgestuurd gekregen! Top!

Fijn product en snel geleverd

Een boeiend bedrijf dat past in deze tijd met producten die bij me passen en me verrassen. Ghassoul klei geeft me een verbondenheid met de natuur, is orettig in gebruik en mijn haar reageert er heel goed op, het zit telkens goed. Verder had ik mijn pakketje heel snel in huis. Dankbaar!

Zoals het hoort!

Constante kwaliteit, mooi assortiment met oog voor milieu. Snelle levering goed verpakt.

Super leuk om te maken en makkelijk te gebruiken

Ik heb de diy deodorant gekocht! Super mooi pakket om te krijgen en het ik vond het erg leuk om te maken! De deodorant is ook goed smeerbaar en ruikt lekker (ik had zelf munt olie).

heel goed geholpen. Echte aanrader

Ik kon niet bestellen via de site en had een mailtje gestuurd. De dag zelf nog reactie dat ze het zelf gingen afhandelen. Alles was goed verpakt en een snelle levering. Super tevreden. Ik zal hier zeker nog dingen bestellen.

Prima producten en een snelle levering!

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn aankopen.

Superbedrijf met snelle service

Snelle levering en heerlijke producten.

Mooie kwaliteitsproducten

Een duidelijke en uitgebreide omschrijving van de producten op de website. Levering is snel en netjes.

Heerlijke spullen

Nijverheidsweg 23 H