Lekker

Goed produkt

Mooie producten, snelle levering

Fijne natuurlijke producten, goed verpakt en snel geleverd

Mooi concept

Ik ben grote fan van alles dat zo weinig mogelijk negatieve impact heeft op de natuur.daarom had ik de diy deo besteld om zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. Ik vind de verpakking en look van alle producten super. De uitleg was ook overzichtelijk en duidelijk. Helaas moet ik wel zeggen dat de deo onbruikbaar is bij gewone temperaturen. Pas als het buiten boven de 20 graden is wordt hij zacht genoeg om te smeren. Anders is hij keihard...

Heerlijk eerlijk!

Dit is mijn 2e keer kokos olie zonder geur te bestellen. Super mooi basis olie. Soms gebruik ik alleen dat om te masseren. Nu wil ik ook de avocado olie gaan proberen!

Prima, voor herhaling vatbaar!

Ik was op zoek naar rozenwater voor mijn haar en nadat ik ome Google had geraadpleegd, kwam ik op Natural Heroes uit. Ik zag allemaal leuke dingen op de site die ik nog nodig had en nog een paar waar ik benieuwd naar was, dus plaatste een bestelling. Wat ik zelf fijn vond is dat ik mijn pakket bij een afleverpunt kon sturen in de buurt (sommige webshops doen dit niet). Hierover had ik ook nog een vraag en die werd prima beantwoord. Ik ben blij met de producten; ze komen in glazen flessen (had ik kunnen weten als ik naar het plaatje had gekeken maar dacht dat het plastic zou zijn) en je kan ook grotere hoeveelheden bestellen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lekker lang!

Heerlijk en langgeurende roomspray ( opwekkend) gekocht. Ga binnenkort voor een andere variant!

Fantastisch!

Snelle levering en fijne producten! Wij zijn er blij mee dank je wel Natural Heroes!

Mooie producten. Snelle levering

Mooie producten met duidelijke uitleg. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke DIY recepten met duidelijke uitleg. Een echte aanrader voor als je zelf fijne producten wil maken.

Heel fijne producten, blij mee.

Ik ben heel blij met de producten - puur natuur.

Belazerd

Ik dacht echt dat het 100% olie was maar helaas is dat niet zo. Alle essentiële oliën die ik heb gekocht hebben allemaal dezelfde misselijk makende basis geur. Je mist de echte intense geur van de olie. Helaas heb ik best veel betaald. Ik vind het dood zonde voor mijn geld. Op de achterkant van de flesjes staat ook een gevarensymbool (irriterend). Echte natuurlijke olie kun je veilig gebruiken tenzij de olie onttrokken is dmv een chemisch goedje wat bij deze olie wel gebeurd en daarom al jullie olie dezelfde basis geur hebben en je bijna het verschil niet meer ruikt. Voor mijn man heb ik een baardverzorgingspakket kado gedaan. In dit pakket moet je 3 soorten bekende oliën mixen (jojoba/amandel/argan) mixen en je krijgt daarbij 3 kleine flesjes geur olie als wat ik hierboven omschreven heb. Ik vind dit wel een misser hoor ik schaamde me dood. Het is een irriterende olie die je dan nog op je gezicht wrijft. Ik heb gefaald met dit kadootje en de aanschaf van de oliën. Bedankt

Hele fijne producten. Snel bezorgd.

Altijd tevreden

Ik vindt het altijd heerlijk om bij Natural Heroes tebestellen. Omdat hele fijne producten hebben voor je huid.En overal staat goed beschreven waar je elk product voor kunt gebruiken.

Fijne producten!

Blij met de producten. Ik kocht onder andere bamboe poeder om mee te scrubben waar mijn huid heerlijk zacht van wordt! Ook de ca arbiter is heerlijk op mijn huid!

Altijd top!

Fijne klantenservice, informatieve website, inspirerende mailtjes en geweldige producten.

Kwalitatief hoogwaardige producten en een snelle verzending.

Fijne ervaringen met Natural Heroes. Ben iedere keer weer zeer tevreden over de producten en het feit dat ik het altijd snel in huis heb.

Fijne producten

Goede duurzame producten die lekker ruiken en fijn aanvoelen!

Mijn ervaring is zeer positief. Er was aandacht en de tijd werd genomen om mijn vragen te beantwoorden

Vlotte levering en gemakkelijk contact

Zelfs een vraagje kunnen stellen ivm een product dat ik nog thuis had en hier werd zeer snel op geantwoord waarvoor dank. Is echt zalig om geholpen te worden.

Ik heb al een aantal keer een bestelling gedaan bij Natural heroes. Hele fijne en pure producten. Mijn laatste bestelling werd niet afgeleverd door de bezorger maar ik kreeg netjes een nieuw pakket toegestuurd van Natural Heroes. Top Service dus!

Snel en ecologisch geleverd

De levering was erg snel en de producten waren goed en ecologisch verpakt. Ik had voorafgaand aan mijn bestelling een vraag gesteld en deze werd snel beantwoord.

Compleet, goede prijs super product

Snelle levering, goede prijs

Prettig winkelen

Overzichtelijke website en prettig winkelen.

Ik houbvan puur

Ik blijf altijd bestellen goede producten....ben blij mee

Beste ontdekking!

Jullie site is helder met veel interessante informatie bij elk product. Ik weet exact wat ik aankoop. De producten zien erg heel goed uit en de pakketjes zijn za-lig!

Klasse!!

Ik had een defect, gebroken glazen pot in de verpakking. De verpakking zelf was onbeschadigd. Je kon aan de buitenkant niet zien dat er een kapotte pot in zat. Ik heb wat foto's toegestuurd en kreeg per omgaande een nieuwe pot. Goede service en een prettig contact.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern