Prima service, goede producten

Vlotte levering, goede producten. Zeer tevreden

Snelle levering & goed product!

Enige nadeel was dat mijn kleine bestelling verpakt was in een grote doos, wat ik niet zo ecologisch vind

Dit was mijn eerste bestelling met oa het diy fluffy shea butter pakket en wat is dit een geweldige crème. Wat had ik dit jaren eerder willen weten. Ik ga zeker vaker producten bestellen.

Top producten! Top prijs! Top levering!

Producten maken waar wat ze beloven. De prijs is goed. De levering was op tijd.

Altijd snel verzonden en goede producten

Mooie producten en een snelle en goede service

De titel zegt het al. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, de vriendelijke reactie bij vragen en de super snelle levering. Blijf hier zeker bestellen.

Heerlijk natuurlijk

Sinds enige tijd gebruik ik de natuurlijke producten van Natural Heroes. Fijne producten, goeie uitleg, snelle levering en lekker puur natuur.

Zo leuk om zelf te maken

Zo leuk om zelf te maken ! Zo simpel.Gezonde producten zonder chemische. Vandaag besteld en morgen aangekomen...supersnelle levering !

De perfecte webwinkel voor al je DIY Cosmetica!

Al 3 keer besteld bij Natural Heroes, omdat ik al mijn "chemische" cosmetica wilde vervangen voor natuurlijke producten. De DIY pakketten zijn een echte aanrader omdat het makkelijke en snel zelf te maken producten zijn. Het is ook nog eens heel leuk om te doen! Ze hebben veel producten en accessoires en het is de volgende (werk)dag al bij jou thuis geleverd zodat je snel aan de slag kunt!

Alles toppie!

Goede producten, snelle levering. Helemaal tevreden.

Hele fijne producten!

Het DIY Fluffy shea butterfly pakket besteld. De omschrijving was duidelijk en ben heel blij met het resultaat. Ik ga zeker weer bestellen!

Heel fijne producten

Fijne producten en snelle levering!

goede service, lekker zeep..weg met al die lege PLASTIC flacons..

goede service, lekkere zeep. Weg met al die lege PLASTIC shampoo-flacons

Super snelle levering

Ik ben tevreden over de levering, het pakket en de uitleg, maar ik heb de lippenbalsem nog niet gemaakt! Dat ga ik lekker in mijn vakantie doen!

Super !

Echt heel blij met m’n product en levering was heel snel.

Super service

Bestelling geplaatst en meteen na betalen erachter gekomen dat ik 1 ding vergeten was. Mailtje meteen erachteraan gestuurd en hebben ze dat 1 artikel apart verzonden zonder verzendkosten te vragen. Chapeau!!!

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging.

Not bad

Goede service i will always purchase my soya was here

Prima, correcte levering, goed product

Prima levering,

Snel geleverd en goede producten!

Heel prettig en snelle verzending. Daarnaast ook fijne en duidelijke uitleg bij de producten op de website, echt een aanrader wat mij betreft!

Super service!

Snelle levering van producten van goed kwaliteit! Heel blij mee!

Mooie producten

Ontzettend vriendelijke reactie op mijn bestelling of ik soms wat receptjes wilde om zelf wat schoonheidsmiddelen te maken ! De producten die ik heb gekocht vind ik erg prettig in het gebruik. De SQualaan olie is fijn op mn gezicht en de lelijke rode vlek op mijn scheenbeen reageert tot nog toe goed op de Shea Milotica echt heerlijk verzachtend.

fabulous

Vlotte bezorging Prima product kwaliteit Uitstekende klanten service (zij hebben begrepen wat service betekent) Zeer betrouwbaar webshop

Topservice

Zeer snelle levering, zeer ecologisch en zuivere producten. Meer moet je niet hebben!

Goed produkt.

Dit produkt is op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachting.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern